Keşfet

En Çirkin-Kötü-Yanlış-Eksik Akvaryumu Seçelim ve Sonra Onu hediyelere Boğalım???

Merhaba,
Güzel bir yardımlaşma olmuş beğeni olarak en çok beğeniyi alan tanka yardım yapılabilir. Herkes paylaşımı yaptıktan sonra bir tarih belirleyelim bu tarih zarfında en çok beğeni alan tanka yardım yapılabilir. Birde kötü olarak kriter belirlersek kullanılan malzeme görüntü vs bakımsızlık kriter olmasın ilgilenilen fakat buna rağmen kötü olan tanklar seçilsin bende alta ekliyorum bakalım sonuç ne olacak
28aa9742dc3fcd5145cafbe2fb32732d.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Caner bey istemeden kırdıysak kusura bakma. Bukadar ustanın arasınd belki benimki gerçekten kötüdür umuduyla resim koyduk. Senin ki bir tank göreceğimi hiç ama hiç ummazdım. 

Elimden gelen bir sey varsa yaparim hakkın geçti şimdi. 2 kuruşluk hobi için kırılmanı istemem. Bende ki ufak bir kafa mercnlardab fraglyıp çoğaltırsam inşallh yeni tnk kurduğunda seve ace veririm. Yada boş kaya bulabilirsen senin için kürlerim bende bulursam fazladan eklerim tankıma. İnşallah tankını tekrar toplarsın. 

Caner bey istemeden kırdıysak kusura bakma. Bukadar ustanın arasınd belki benimki gerçekten kötüdür umuduyla resim koyduk. Senin ki bir tank göreceğimi hiç ama hiç ummazdım. 
Elimden gelen bir sey varsa yaparim hakkın geçti şimdi. 2 kuruşluk hobi için kırılmanı istemem. Bende ki ufak bir kafa mercnlardab fraglyıp çoğaltırsam inşallh yeni tnk kurduğunda seve ace veririm. Yada boş kaya bulabilirsen senin için kürlerim bende bulursam fazladan eklerim tankıma. İnşallah tankını tekrar toplarsın. 
Yasin bey,
Yukarida da belirttigim gibi elesitiriye espiriye vs acigim kendim de kendi tankimi ve usengecligimi defalarca elestirmisimdir ancak sen bakma baskasina ver demeniz elestiri seviyesini taktir edersiniz ki birazcik asiyor ve malesef uzuyor insani. Ben 2015 yilinda buradaki arkadaslarin ustatlarin tamamindan teker teker tavsiye alaral kurdum kim ne dediyse onu yaptim simdi tekrar zamanimin olusmasi ile biraz daha uzerine olarak devam edecegim. Iyi niyetiniz ve guzel teklifiniz icin cok tesekkur ederim ancak sizlerden canli yada cansiz birsey alamayacak yada veremeyecek kadar uzagim. Bugun elimden geldigince temizledim sumpu haftaya temizlige devam ederek sump i biraz daha duzenleyecegim ve su degisimi yapacagim duzeltebilirsem resimlerini atarim. Tesekkurler

Sent my SM-G935P using Tapatalk

Yasin bey,
Yukarida da belirttigim gibi elesitiriye espiriye vs acigim kendim de kendi tankimi ve usengecligimi defalarca elestirmisimdir ancak sen bakma baskasina ver demeniz elestiri seviyesini taktir edersiniz ki birazcik asiyor ve malesef uzuyor insani. Ben 2015 yilinda buradaki arkadaslarin ustatlarin tamamindan teker teker tavsiye alaral kurdum kim ne dediyse onu yaptim simdi tekrar zamanimin olusmasi ile biraz daha uzerine olarak devam edecegim. Iyi niyetiniz ve guzel teklifiniz icin cok tesekkur ederim ancak sizlerden canli yada cansiz birsey alamayacak yada veremeyecek kadar uzagim. Bugun elimden geldigince temizledim sumpu haftaya temizlige devam ederek sump i biraz daha duzenleyecegim ve su degisimi yapacagim duzeltebilirsem resimlerini atarim. Tesekkurler

Ne demiş eskiler
Dost acı söyler
Acıyı da tatlı söyler ! :)
Caner bey yosun yiyiciler su şekildedir
Kestane, kole tang, biraz güçlü bi kafa motoru, yüzey akıntısı, ve içte olan tatlı bi akıntı. Malzemeleriniz dünyanın en iyisi dahi olsa o ps'e o atıklar gitmeZ elinden gecmeZse boşuna alınmıştır o ps.
ReçeteniZi yaZdım.
Güzel bi bakteri kültürü ve Yemi ile başlayın ve başlık altında paylaşın lütfen. Dalga motorunun konumunu değiştirin gün gün. Bence bu güzel düşünülmüş bişey. 1. 2.3. Belirleyebiliriz. Hediyesi çok olur diye düşünüyorum.olmuşken de daha çok insana katkı sağlayalım. Saygılar sağlıklı hobiler

Ne demiş eskiler
Dost acı söyler
Acıyı da tatlı söyler ! [emoji4]
Caner bey yosun yiyiciler su şekildedir
Kestane, kole tang, biraz güçlü bi kafa motoru, yüzey akıntısı, ve içte olan tatlı bi akıntı. Malzemeleriniz dünyanın en iyisi dahi olsa o ps'e o atıklar gitmeZ elinden gecmeZse boşuna alınmıştır o ps.
ReçeteniZi yaZdım.
Güzel bi bakteri kültürü ve Yemi ile başlayın ve başlık altında paylaşın lütfen. Dalga motorunun konumunu değiştirin gün gün. Bence bu güzel düşünülmüş bişey. 1. 2.3. Belirleyebiliriz. Hediyesi çok olur diye düşünüyorum.olmuşken de daha çok insana katkı sağlayalım. Saygılar sağlıklı hobiler

Umit Bey merhaba,

Tavsiyeleriniz icin tesekkurler, ancak dalga motorum rw15 ve sanirim biraz fazla guclu benim tanka gore geri donusten gelen su da diger yonden estiriyor dalga motoru da sagdan en dusuk seviyede aralikli dalga olarak kullaniyorum ancak is yapiyor biraz fazladi dagitiyor kumu falan su anda gorunen iceride alttan ve ustten her yerde akinti var. Kestane tanki ilk kurdugum zamanlarda getirmistim fakat kuruyup dokulduler bir sure sonra.. yeniden almak gerek sanirim bu arada talihsizlik full spectrum led lambalarimdan birisi yandi simdilik goruntu asagidaki gibi. Yenisini sparis ettim amazondan fakat belleticek biraz
1123a70f3d9f210d1d238a4b7366da64.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tank kaya bakimindan cok zayif dilerseniz size cansiz guzel bir kaya hediye edebilirim iyi gunler

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kayayı bugün cem abiden teslim aldım. Çok teşekkür ederim. Şimdilik cama yasladım. Camı silmeme engel teşkil etmiyor. Ayrıca bi kaç gündür

ışıkları açmıyorum. camlardaki yosunlasma oluşmuyor. ,Kameramda sıkıntı var kötü çekim için kusura bakmayın :)

Ekli dosyayı görüntüle 44251

Ekli dosyayı görüntüle 44252

Ekli dosyayı görüntüle 44253

Oylama ne zaman yapılacak? İsterseniz EN KÖTÜ TANK değil de YARDIMA VE TAVSİYEYE EN ÇOK İHTİYACI OLAN TANK diye değiştirelim de kalp kırıklığı olmasın?

Benim oyum şimdilik Agah Bey'de :)

Kayayı bugün cem abiden teslim aldım. Çok teşekkür ederim. Şimdilik cama yasladım. Camı silmeme engel teşkil etmiyor. Ayrıca bi kaç gündür
ışıkları açmıyorum. camlardaki yosunlasma oluşmuyor. ,Kameramda sıkıntı var kötü çekim için kusura bakmayın [emoji4]

Ekli dosyayı görüntüle 44251
Ekli dosyayı görüntüle 44252
Ekli dosyayı görüntüle 44253
Hayrini gor kardesim dedigim gibi cama yaslama kayayi [emoji5] insallah dahada guzellesir forumdaki arkadaslarin yardimlariyla saygilar...

Oylama ne zaman yapılacak? İsterseniz EN KÖTÜ TANK değil de YARDIMA VE TAVSİYEYE EN ÇOK İHTİYACI OLAN TANK diye değiştirelim de kalp kırıklığı olmasın?

En kotu tank iyiydi ya ne guzel kazanacaktim ben :)  yardimlarinizi yinede bekliyorum arkadaslar. ama yardimlar ekipman yardimi olarak degil de bilgi yardimi olarak cok yardima ihtiyacim var. ben daha oncelerde de belirttigim gibi 2 senedir bu tanka sahip olsam da bircok konuda bilgisizim. hala daha isigin nekadar ve hangi renk olmasi gerektigini, yada akintinin siddetinin ne sekilde ve ne yonde olmasi gerektigini yada gunluk/haftalik/aylik/yillik maintenance ne yapilmasi gerek vs hic birseyi bilmiyorum

saygilar

Hayrini gor kardesim dedigim gibi cama yaslama kayayi
emoji5.png
insallah dahada guzellesir forumdaki arkadaslarin yardimlariyla saygilar...

inşallah abi :)

Bey mi, estafurullah. 23 yaşındayım. :)  başlık ne olursa olsun benim tank her kulvarda aday gibi :(

kimse destek vermek istemiyor demekki :)  sağlık olsun

Yaklasik 150 200 adet hermit getirdim sabaha kadar belediyeden iyi calistilar tertemiz yapmislar yosun dolu tanki :) hatta ikitane devasa var kumu falan temizliyo. Yinede bu basligi kazanan benimdir hala en kotu
1079479728a1b3fcdc892513faca530c.jpg
3c7ac263435a78cd9cb21c495eeaba0d.jpg

Agah Bey ve sizin aranızda kaldım ben :)

Agah Bey ve sizin aranızda kaldım ben :)
eger dediginiz gibi bir yardim yapilacak ise agah bey`e yapilmali zira daha oncede belirtildigi gibi benim akvaryumun kotulugu ekipman eksikliginden degil usengeclikten. ki su anda giderek duzeliyor da. ama guzel bir baslik acildi ve sonlanmistir diye tahmin ediyorum herkez yapabildigi yardimi yaparsa agah bey`in tanki da biraz olsun guzellestirilebilir

Konu ve destekleriniz için çok teşekkürler. sakal yosunu oluşmaya başladı tankımda. elinde kullanımlayan ışıklandırma sistemi ve dandık mandik dalga motoru olan varsa çok sevinir ve seve seve kabul ederim. hergün cam silmek mesele değildi de sakal yosunuyla baş edemiyorum

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri