Keşfet

En Değer Verdiğiniz Akvaryumcular

orhan

Yeni Üye
Ad Soyad
orhan Yücel
Arkadaşlar en muhabbet ettiğiniz,  beğendiğiniz akvaryumcu abiler veya arkadaşlar kimler sizce ... :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
ekstrem akvaryum ve tuncay topçuoğlu

Beni begenmiyormusun der gibi onunla sadece arkadaştık :)

Olmamış bence bu konu

Ben gerçek hobıcı gerçek akvaryumculara değer veriyorum yürekten olan herkesi seviyorum ve değer veriyorum. Nasıl ama Gökhan benim ıcın kavga etmeyin ;)

Asıl ama abıler kardeşler sizce ...

Aman abıı nıyetım vallaha bıllaha bu degıl herkes bırbırını sevsın hayat sevınce güzel uğur abııı

Bende Reefland Hagop Aydemir derim diğer hepsi açıkça ehh işte diyeyim doğru sözü sakınmak bana göre değil,business life bana göre değil :)

Bu işi yapan çoğu dostumuz biraz fazla uçuyor nasılmı? yeri gelip bir adam 20 liralık cromisi kepçeyle kovalıyor fakat içeri girenlere kendisi Borusan Otomotiv in sahibiymiş havasıyla davranıyorsa lafım ortaya kimse kusura bakmasın Hafız bi dur ya derim ben. Bu aşağılama amaçlı değil bunu akşama kadar 2 liraya tavuk döner satan biri olarak söylüyorum :) o yüzden ben karşımda ben gibi adamlar görmek istiyorum bu hobiyi yapan adamda bir lokantacı bir kahvehaneci bir esnaf sıcaklığıyla karşılasınki ben ısınabileyim sonuçta bu işi bilmek Beyin Cerrahlığı gibi bir işte değil az çok yarım yamalak ama doğru ama yanlış hepimiz birazda olsa anlıyoruz hobiden anlamayan sokaktan geçen adam gidip yaklaşık 1 haftalık kahvaltılık parasını 1 lira çapında bir ricordea ya vermez heralde o yüzden lütfen bilinçlenelim rüzgara gerek yok :) Hadii amaa :)

Reefland- Hagop abi. Tek geçerim.

iPhone'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri