Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende Reefland Hagop Aydemir derim diğer hepsi açıkça ehh işte diyeyim doğru sözü sakınmak bana göre değil,business life bana göre değil
Bu işi yapan çoğu dostumuz biraz fazla uçuyor nasılmı? yeri gelip bir adam 20 liralık cromisi kepçeyle kovalıyor fakat içeri girenlere kendisi Borusan Otomotiv in sahibiymiş havasıyla davranıyorsa lafım ortaya kimse kusura bakmasın Hafız bi dur ya derim ben. Bu aşağılama amaçlı değil bunu akşama kadar 2 liraya tavuk döner satan biri olarak söylüyorum o yüzden ben karşımda ben gibi adamlar görmek istiyorum bu hobiyi yapan adamda bir lokantacı bir kahvehaneci bir esnaf sıcaklığıyla karşılasınki ben ısınabileyim sonuçta bu işi bilmek Beyin Cerrahlığı gibi bir işte değil az çok yarım yamalak ama doğru ama yanlış hepimiz birazda olsa anlıyoruz hobiden anlamayan sokaktan geçen adam gidip yaklaşık 1 haftalık kahvaltılık parasını 1 lira çapında bir ricordea ya vermez heralde o yüzden lütfen bilinçlenelim rüzgara gerek yok Hadii amaa