Keşfet

En Değer Verdiğiniz Akvaryumcular

hagop ve gökkuşağı akvaryum ahmet demek istiyorum ama işini severek ve doğru yapan herkezede saygım var.

Fish Point Akvaryum

Gökhan Yücel

"Samimiyetine güvendiğim, İçtenliğinden emin olduğum, Dürüstlüğünden şüphe etmediğim, Güvenilirliğini sonuna kadar savunduğum tek kişi..."

Reefland tabiki Hagop bey.

Hagop ve aquamarket samimiyetine güvendiğim esnaflar.

eminönü dışındakiler bence hepsi iyi ama kasanın kapısını açık bırakmamak lazım yoksa en iyi insanı bile zorla hırsızlığa teşvik edebilirsiniz :)

Tankın açık olduğu sürece hepsi dost görünüyor bence tankı kapattın mı herşey bitiyor balık yakalarken bak abi burda kör balık var onu sana vermiyorum diyenler bile var gözüme girecek yaa .. sonuç olarak hepsi ticaret yapıyor yakaladılarmı hiç şansın yok 

Bakteri kültürü istediğimde sırf üzerinde bakteri yazıyor diye bana prodibio bacteria & fungi satan akvaryumcuyu seviyorum. Ben acemi, o bendende acemi :)

Ekstrem Gökhan... Hobici olduğu zamandan beri tanırım. Ticari davranmadığını bildiğim - en azından bana karşı-, bana göre en temiz esnaf.

Konu dışı ama, bir de eski hobicilerden Bedri Abi ( Kalemci) vardı! Hobiyi bıraktı galiba? Şimdi nerelerde? göreniniz duyanınız var mı?

Tabiki Dinçer kurtuluş hiç sıkılmadan bunalmadan telefonla bile derdine derman sana yardımcı oluyor on numara 5 yıldız insan

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dinçer Kurtuluş Reefdreams 

Deniz Şişman  Mercan cifftligi

İkiside mükemmel insanlar.

ikiside defalarca karşılıksız çok degerli canlı ve cansız vermiştir şahsıma.

Her zaman kendi dükkanım gibi agırlanmışımdır .

Her zaman sonsuz bilgi paylaşmışlardır.

Hele Deniz beye bügün bana hediye ettigi Red Bush Algae için ne kadar teşekkür etsem az

Teşekkürler tekrar deniz bey .

Balığı satmış olmak için satmayan, o balık senin tanka gitmez diyebilen, daha ikinci gidişimde kardeşim hoşgeldin nasılsın diyen, esnaflığı esnaf gibi yapan hagop aydemir demek isterim bende. Yanlış anlaşılmasın akrabası filan değilim iki kere dükkanına gitmiş bir hobiciyim. Keşke daha önceden keşfetseydim :)

K013 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ekstrem azmi abi gokan abi ali mustafa ve tanju kardesim hepsi yardimci oldular benim gibi hic bisey bilmeyen birisine bikmadan her sordugumda sklmadan yardimci oldular saolsunlar sans diger akvaryumcu kardeslerle tanismak pek kismet olmadi erdinc abininde bende yeri ayride ayridir saolsun oda elinden geleni yapti sevgiler hepsine

Fantastik fantastik fantastik

iyi dostlar Sevan Arman ikisi de bu işi bilen farklı canlılar getirirler.

Elinize metilen mavisini verip, bunu suya kat sonra hemen balıkları at, demeyen her esnaf değerlidir. Yıl olmuş 2015 eminönünde hala bu yalan utanıp sıkılmadan atılıyor.Kardeşim balık satacagınıza komsunuz gibi tohum-çiçek satın...

Albatros akvaryum. ERCAN Bey 

Apg akvaryum BÜLENT Bey 

Fish-point Gökhan Bey 

Tutku akvaryum ERDİNÇ Bey   

Reefland akvaryum  hagop Bey 

Gökkuşağı akvaryum ahmet  bey 

Marina akvaryum Fazıl bey 

Extreme Gökhan bey 

Metahan  konuk Bey 

Akvaryum Merkezi mert Bey 

Berat marina akvaryum serkan Bey 

Allah cc hepsinden razı olsun hepsi iyi insanlar daha yazamadıklarım var tüm akvaryumcu dostlara hayırlı işler bol kazanclar diliyorum sevgilerimle . . .

ŞEREF BAYAZIT 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hemen hemen hepsi birbirinden değerli insanlar. Hangi birini ayırsam bilemedim. Birini öne plana çıkarsam diğeri kırılacak. Şükürler olsun ki satın alma yapmayacak bile olsam her soruma bıkmadan usanmadan cevap veren tüm ticari üyelere selam olsun. 

Akvaryum Merkezi Mert bey

Albatros Akvaryum Ercan bey

APG akvaryum Bülent bey

Aquamarketim Ömer Ve Tunç beyler

Extreme Akvaryum Güray bey

Gökkuşağı Akvaryum Ahmet bey

Marine Akvaryum Fazıl bey

Metehan Konuk bey 

Reefland Hagop bey

Unuttuğum mutlaka vardır, alınma olmasın. Bu arada sıra alfabetik sıradır, önem sırası değil. :)

plus akvaryum caner 

albatros akvaryum ercan bey 

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri