Keşfet

En Değer Verdiğiniz Akvaryumcular

sevmedigim bikac kisi war sdce eli iste gozu oynasta olan gerisinide tanımam zaten tanıdıklarım icndede en sevdigim en guvendigim isini duzgun yapanlardan biri gokhan bey fishpoint akvaryum telefonla gormeden canlı alıcak kadar guvenirm kendisine oda saolsun ben aradıgım zmn canlıyı drek ayırır kenara

Dünün hobicileri bu gunun akvaryumcusu olmus.Deniz biyologu tarsizyla ukala konusmalar urun odakli kurulumlar..........

Fish point gokhan haric onu tenzi ederim tabandan gelme maddiyat 2.planda samimi.......

Nacizane benim gorusum

Eskiler daha samimi ve paylasimciydi 10 -15 sene oncesi.

Sevgiler,saygilar

Bana göre bu hobinin ticarileri de hobiden geldiklerinden hepsi çok değerlidir.. Ama Hagop demek istiyorum.

Yine eski bir başlığı güncellemiş gibi olacağım ama bende yazmak istedim;

Ankara da olduğumuz için Ekstrem akvaryum Azmi bey ve Giray bey birinci sırada gelir benim için  :thumbsup:

İstanbul dan Mert bey den bir canlı almıştım. 50 liralık bir canlı için türlü zahmetlere katlanarak Ankara ya göndermişti. Onun bu emeği için tekrar teşekkür ederim.

Manisa dan İlyas beyden alışveriş yapmıştık zamanında. Kendisinden aldığımız canlılarda hala duruyor, tekrar teşekkürler.

Başlık sadece firmalar için mi açıldı yoksa hobici arkadaşlar içinde yer var mı bilemedim. Gerçi hobici arkadaşlar listesi baya bi uzar 
default_tongue%20(1).gif

Ben Reefland Hagop Aydemir derim 

Hobici arkadaslar da olsun bayagi eski bir konu olmustu ama gene tekrar guncellendi sanirim

Dinçer kurtuluş .hagop.fishpoint Gökhan kardeşim" kötüyle şanslıyım heralde karşılaşmadım orhan bey ..

İnşallah karşılaşmazsınız dilerim Mustafa bey ...

İyi niyetle bu hobi içinde yer alan herkes benim için kıymetlidir. Sohbet ettiğimiz abilerimiz, kardeşlerimiz kıymetlidir. Bu forumdaki emek veren kardeşlerimiz kıymetlidir. 

Bunların dışın 3-5 bilgi körü, kendisi küçük dağları yarattım havasında gezen, kendi ego okyanusunda yüzen arkadaşlar var :)

Onlar kendilerini bilir bana uzak dursunlar yeter.

nelere şahit olduk nelere ... acemiliği atlatınca neyin ne olduğu anlıyor insan ... sonuç itibariyle daha da adım atmıyor insan oralara ... dürüst olan kazanıyor , akıllı olan kazanıyor ... bu hobi devamlılığı olan uğraş ,,, 

Tuncay Topcuoğlu, harika bir insan... Şiddet ile tavsiye ederim :)

Sponsorlardaki alışverişlerimden pişman olmadım hiç :)

Bende Mert bey diyeceğim ne zaman bir istekle gittiysem hepsinde bana yardımcı oldu esnaftan daha öte bir arkadaş dost gbi. Bunun yanında bu hobide Elhamdulillah Kötü biriyle karşılaşmadım inşallah da karşılaşmam 

Reefland hagop derim

İstanbul Mert,

İzmir Kemal,

Manisa İlyas.

Hobicilerin hepsi benim için değerlidir.

Ekstrem akvaryum ve ekibi,onlar olmasa bu hobiyi bırakım,mesela dün akşam üzeri aradım bir kaç siparişim vardı ertesi gün hemen elimde,bu arada Bektaş kardeşime ayrıca teşekkürler.

+ plus akvaryum sağlam canlılar fiyatları çok uygun.

En değer verdiğimiz akvaryumcular kişiden kişiye değişir ;  elektrik meselesidir bu , adamın o anki ruh halidir , toptancıdan aldığı fiyattır. Burda değerlendirmeyi neye göre yapıyoruz o önemli. Bence bunun yerine gidilmemesi gereken insanları kandırıp, paraya değer veren hastalıklı canlı satan akvaryumcular paylaşılmalı. 

Ankara Emrah Abi hoş sohbet, cana yakındır. Bilgisini hiç bir kimseden de esirgemez usanmadan sorularınıza cevap verebilir. 

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri