Konu Sahibi
Cyberx26
Yeni Üye
- Ad Soyad
- Barış Akın ÖN
- Konu Sahibi
Ok hemen paylaşıyorumBarış üstat birde T5 lamba kombinasyonunu söyler misin, benim gibi yeni T5 e geçeceklere örnek teşkil etsin.
Ati Blue Plus
Kz New Generation 14.000 k
Ati Blue Plus
Kz Fiji Purple
Giesman Pure Actinic
Ati Blue Plus
Kz Fiji Purple
Ati Blue Plus
Bu arada 2 ay önce flolarımı değişmem gerekiyordu, ancak ati blue plus stoklarda olmadığı için alamadım. Ocak ayındaki ati ithalatını bekliyorum. Tankın yüksek kısımlarında ufak ufak cynao gözlemlemeye başladım. Demekki floların ömrü tamam, acilen değişmesi gerekiyor. Ancak ati blue nun alternatifi diğer markalarda yokmuş bunu bizzat her iki ithalatcı da söyledi
Çok teşekkür ederim Güven bey, bu hobi zaten zor, eskişehirde olunca daha bir zor beni en iyi siz anlarsınız.Eskişehir de böyle tank olması sevindirici bravo size
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba Oktay bey, görüşleriniz için çok teşekkür ederim. Bende bozmaya kıyamıyordum ama hobici olarak beğendim canlıyı almak, beslemek istiyorum. ne yazıkki eskişehir şartlarında bu mümkün olmuyor. Tankı bu noktaya getiren kadar çok emek verdim yoruldum. İstanbul, ankara gibi canlı ithalatının yoğun olduğu şehirlerde yaşasam herşey farklı olurdu. Bir bıkkınlık anında satışa koydum, ancak gelen teklifler çok komikti o paralara satacağıma, hakkını verecek birine hediye etsem daha iyiydi. Bu nedenle devam kararı aldım iyikde öyle yapmış tekrar eski heyecanımı yakalamaya başladımMerhaba Barış Bey. Son zamanlarda, bozulacak olmasına üzüldüğüm tankların başında idi sizin tankınız. Bozma fikrinden vazgeçmeniz yerinde bir karar oldu. Görselliği, göze hitap etmesi çok güzel bir tank, Maşallah. Tekrar Elinize ve Emeğinize Sağlık. Saygılar.
Moderatör tarafında düzenlendi: