Keşfet

Eskişehir'den Reef Dünyam

Barış üstat birde T5 lamba kombinasyonunu söyler misin, benim gibi yeni T5 e geçeceklere örnek teşkil etsin.
Ok hemen paylaşıyorum

Ati Blue Plus

Kz New Generation 14.000 k

Ati Blue Plus

Kz Fiji Purple

Giesman Pure Actinic

Ati Blue Plus

Kz Fiji Purple

Ati Blue Plus

Bu arada 2 ay önce flolarımı değişmem gerekiyordu, ancak ati blue plus stoklarda olmadığı için alamadım. Ocak ayındaki ati ithalatını bekliyorum. Tankın yüksek kısımlarında ufak ufak cynao gözlemlemeye başladım. Demekki floların ömrü tamam, acilen değişmesi gerekiyor. Ancak ati blue nun alternatifi diğer markalarda yokmuş bunu bizzat her iki ithalatcı da söyledi :(

Eskişehir de böyle tank olması sevindirici bravo size

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok teşekkür ederim Güven bey, bu hobi zaten zor, eskişehirde olunca daha bir zor beni en iyi siz anlarsınız.

Merhaba Barış Bey. Son zamanlarda, bozulacak olmasına üzüldüğüm tankların başında idi sizin tankınız. Bozma fikrinden vazgeçmeniz yerinde bir karar oldu. Görselliği, göze hitap etmesi çok güzel bir tank, Maşallah. Tekrar Elinize ve Emeğinize Sağlık. Saygılar.
Merhaba Oktay bey, görüşleriniz için çok teşekkür ederim. Bende bozmaya kıyamıyordum ama hobici olarak beğendim canlıyı almak, beslemek istiyorum. ne yazıkki eskişehir şartlarında bu mümkün olmuyor. Tankı bu noktaya getiren kadar çok emek verdim yoruldum. İstanbul, ankara gibi canlı ithalatının yoğun olduğu şehirlerde yaşasam herşey farklı olurdu. Bir bıkkınlık anında satışa koydum, ancak gelen teklifler çok komikti o paralara satacağıma, hakkını verecek birine hediye etsem daha iyiydi. Bu nedenle devam kararı aldım iyikde öyle yapmış tekrar eski heyecanımı yakalamaya başladım :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
O zaman heyecanınız hiç bitmesin inşallah Barış bey.

Süper ötesi :clap: Tankın üstten görünüşü o kadar güzel ki. Sırf yukarıdan izlemek için bile yere koyulur.

Bu hale gelebilmesi ciddi emekler istiyor. Siz de bunu düşünüp satmaktan vazgeçmişsiniz. Güzel bir karar vermişsiniz tebrik ederim.

Maşallah cok basarılı olmus 

maşallah güzel olmuş ama balık sayısı biraz fazla 

maşaallah çok güzel
Çok teşekkür ederim Serkan bey.

Süper ötesi :clap: Tankın üstten görünüşü o kadar güzel ki. Sırf yukarıdan izlemek için bile yere koyulur.

Bu hale gelebilmesi ciddi emekler istiyor. Siz de bunu düşünüp satmaktan vazgeçmişsiniz. Güzel bir karar vermişsiniz tebrik ederim.
Çok teşekkür ederim Melih bey, üstten görünüşü bende çok seviyorum bazen koltuğun üstüne çıkp seyrediyorum :)

Maşallah cok basarılı olmus 
Çok teşekkür ederim Zafer bey, hobiye başladığımda portatif ro yu sizden almıştım hala kullanıyorum :)

maşallah güzel olmuş ama balık sayısı biraz fazla 
Çok teşekkür edrim Evren bey, evet balık sayısı fazla, ancak ben balıkları çok seviyorum. Daha önce 20 yıl tatlı su hobiciliği yaptım, hemen her türü besledim ama yine balığa doyamadım :) 50 kg kaya var, buble king ps var nitratın daha 2 mg/l yi geçtiğini görmedim.

Resif güzelmiş, devam ediyorsa güncel resimlerini alabilirmiyiz?

Konu görüntüleyen kullanıcılar