Keşfet

Feza Hokkacı 15 lt Ev Akvaryumu

Maşallah Feza Bey çok şirin görünüyor [emoji4]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hayirli olsun feza bey yakindan takip ediyorum piconuzu

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maşallah Feza Bey çok şirin görünüyor
emoji4.png

Teşekkür ederim Erol Bey. 

Hayirli olsun feza bey yakindan takip ediyorum piconuzu

Teşekkür ederim Cem Bey. 

Maşallah Feza Bey, renklendikçe güzelleşiyor

Cok guzel olmus ellerinize saglik feza bey sag ust kosedeki mavi kollari olan mercanin ismi nedir acaba cok hos

Cok guzel olmus ellerinize saglik feza bey sag ust kosedeki mavi kollari olan mercanin ismi nedir acaba cok hos

Teşekkür ederim Cem Bey,

O mercan için Hammer diyenler de var ama ben Frogspawn (Euphyllia Divisa) diye çağırıyorum kendisini.

Selamlar,

Feza Hokkacı 

Feza Bey piconuz hayırlı olsun, goby ve karidesi hoş olmuş picoda, sağlıkla büyütün.

Herkes kaşık yapar ama sapını ortaya denk getiremezmiş, herkes sakız çiğner ama Ayşe Teyze gibi patlatamazmış. Çoğu kişinin basit gördüğü genel geçer canlılarla mükemmel bir tank oluşturmuşsunuz. Ellerinize sağlık.

Herkes kaşık yapar ama sapını ortaya denk getiremezmiş, herkes sakız çiğner ama Ayşe Teyze gibi patlatamazmış. Çoğu kişinin basit gördüğü genel geçer canlılarla mükemmel bir tank oluşturmuşsunuz. Ellerinize sağlık.
Hüseyin Bey çok teşekkür ederim. 

İyi günler,

Merhaba Feza Bey,

Pico renklenmeye ve güzelleşmeye devam ediyor. elinize sağlık :)  

Benim kardeşimin nişan merasimi sebebiyle pico ile pek ilgilenemedimç bu haftasonu nişanı atlattık. pico ya zaman ayıracağım artık.

bu arada nematodes goby nin anlık ölümü ile sarsıldım geçen hafta :(  

Merhaba Feza Bey,

Pico renklenmeye ve güzelleşmeye devam ediyor. elinize sağlık :)  

Benim kardeşimin nişan merasimi sebebiyle pico ile pek ilgilenemedimç bu haftasonu nişanı atlattık. pico ya zaman ayıracağım artık.

bu arada nematodes goby nin anlık ölümü ile sarsıldım geçen hafta :(  
Teşekkür ederim Erol Bey,

Canlı kayıpları maalesef oluyor bu hobide. Ben de sabah işe gittiğimde nano akvaryumdaki fridmanilerden birinin ölmüş olduğunu gördüm, çok üzüldüm ama elden birşey gelmiyor maalesef. Akşam çok sağlıklı olan bir canlıyı sabaha kaydedebiliyorsunuz, hatta birkaç saat içinde bile olabiliyor. 

Goby bir harika feza bey masallah diyelim nazar degmesin

Erol kayibin icin cok uzuldum kardesim [emoji20]

Eywallah Cem sağol. bende baya üzüldüm ama bu hobide olağan şeyler bunlar alışmak lazım...

Kutlu beyle görüştüm. kendisinde küçük bot tomato çifti var. benim için ayırdı sağolsun. bu hafta içi bi akşam gidip almayı planlıyorum :)   

Konu görüntüleyen kullanıcılar