Keşfet

Frag Leather Coral

seckinturk

Yeni Üye
Ad Soyad
Seçkin Türk
Selam,

Maltepe ve çevresinde , palyaço ile takas olursa palyaço , yoksa bedelsiz leather coral fragları verilecektir.

Bendeki leather çok büyüdüğü için biraz yer açacağım.

Tetakülleri bende fazla açmadı , alan arkadaşın akvaryumunda daha büyüyebilir.

S boy palyaço takas yapalım 05302395244 whatsapp tan foto atarmisiniz

Avrupa yakasına yolunuz düşüyor ise percula yada finger coral verebilirim leather karşılığında.

Avrupa yakasında da 4 levent olur işyeri orada

Bu arada birşey veremeyecek olan arkadaşlar sakın dert etmesin konuyu açmamdaki asıl amaç bunu bedelsiz dağıtmak ama karşılığında birşey verebilecek arkadaşlara da yok demem maksat farklı canlılar edinmek.

Bugün Reef Central'dan bir duyuru geldi bana. Amerika'da Frag Buluşması varmış. Geçen sene etkinliğe 800'ün üzerinde hobici katılmış. Bu sene de aynı kişi ev sahipliği yapıyor etkinliğe.

Bir gün bizde de böyle bir etkinlik olur mu acaba? Elinde torbalarla frag getiren 800 kişiyi aynı bahçede (eve sığmazlar herhalde?) düşünüyorum da...
default_tongue%20(1).gif

Bugün Reef Central'dan bir duyuru geldi bana. Amerika'da Frag Buluşması varmış. Geçen sene etkinliğe 800'ün üzerinde hobici katılmış. Bu sene de aynı kişi ev sahipliği yapıyor etkinliğe.

Bir gün bizde de böyle bir etkinlik olur mu acaba? Elinde torbalarla frag getiren 800 kişiyi aynı bahçede (eve sığmazlar herhalde?) düşünüyorum da...
default_tongue%20(1).gif
İnşallah birgün o günleride görürüz :)

İlanımdaki canlılardan birisi ile takas yapabilirim, ilgilenirseniz.

Şimdi Frag sayısını belli etmek için şöyle yapalım takas veya değil kim almak istiyorsa bu mesajı beğensin. Sonra ortak bir yer bilirler, birer çay içer değiş tokuş yaparız :) uyar mı herkese?

Takaslik birşeylerim yok henuz. O yuzden hediye grubundayim ben :)

Tamam ama begenmemissin :)

Beğenmistim. En son yazdigini begendim ama. Konuyu begenebiliyor muyum bakayim

Konu görüntüleyen kullanıcılar