Keşfet

Frag Leather Coral

Bende Seçkin beyden frag ı aldim. Geçerken birakti. Cok tesekkyr ediyorum kendisine. Bende ki buyudigunde bende dağıtacagim :) sozum var kendisine :)

Ben ne yazık ki daha yeni bilgisayar başına oturabildim, dolayısıyla da Seçkin Bey'in yazdığı buluşma yazısını göremedim. Numaram 0535 6128412. Bu numaradan ulaşabilirsiniz bana Seçkin Bey. Yarın ( Pazar ) Kadıköy'e inebilirim sizde müsait olursanız. Bu arada elimde tek gövdeli bir Kenya Tree var. Ayrıca yeşil hairy mushroom'da var. Hangisini isterseniz takas karşılığı getirebilirim. Teşekkürler.

Saolasın Seçkin kardeş. Dediğiniz gibi ben leventten alabilirim :)

Arkadaslar yaz saati uygulamasını unutmayın bu gece saatler bir saat geri alınacak

Davranışızından dolayı tebrik ederim Seçkin Bey...

zaman ayırabilirsem, frag  zamanı gelmiş mercanlarımı fraglayıp burdaki arkadaşlarımı hediye edeceğim.

Selam arkadaşlar,

Ben bu hobi işini daha sürdürülebilir kılmak için bu tarz yaklaşımlarda bulunacağım ve herkesi davet edeceğim.

İcabet edenlerin başımızın üstünde yeri var.

Ömer ile görüştük geçenlerde. Herkesin Frag değişimi yaptığı daha büyük bir organizasyon yapsak nasıl olur ne dersiniz?

Bu arada, benden Frag alan arkadaşlardan rica ettim onlar da dagitabilirse çok güzel olur.

Bir sonraki organizasyon richoderia olacak yavrular büyüyor :)

Zaten Ömer haricinde  portalda admin bulmak zor :)

Biz çoğu adminden daha çok zaman geçiriyoruz portalda.

Seçkin'e bende katılıyorum. 6 ayda bir düzenlenecek toplantılar ile hem üyeler birbirini tanır, hemde isteyen frag,malzeme vb. şeyler getirerek hobinin ilerlemesine faydası olur.

Zaten Ömer haricinde  portalda admin bulmak zor :)

Biz çoğu adminden daha çok zaman geçiriyoruz portalda.

Seçkin'e bende katılıyorum. 6 ayda bir düzenlenecek toplantılar ile hem üyeler birbirini tanır, hemde isteyen frag,malzeme vb. şeyler getirerek hobinin ilerlemesine faydası olur.
Evet Ömer bey insanüstü bi çaba sarfediyor. Bu durum bizleri ve diğer yönetici grubundakileri tembelliğe sevkediyor. 

Ömer beye yıldızlı pekiyi, diğer yöneticilere zayıf not :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ne kadar güzel düşünceler Tebrikler elimden geldiği kadar varım

Seçkin Bey, geçen hafta gelememiştim buluşmaya. Yarın ( pazar ) müsaitseniz Kadıköy'den gelip alabilirim frag. Size de Kenya tree veya Yeşil Hairy Mushroom getirebilirim takas olarak. Numaram: 05356128412

Ya bende de leather var birkaç aya fraglama boyuna gelir, ancak nasil yaptiniz bize de anlatirsaniz, biz de fraglayip dagitabiliriz. Dikkat edilmesi gereken noktalar vardır illa ki.

Selam,

Kaya kısmı birazcık fragda kalacak şekilde kestim. Fraglar ortalama 3-4 1 TL boyunda oldu malesef talep çoktu. 4 dağıttım, 4 daha vereceğim.

Alan arkadaslar da bu Kaya kısmından ufak bir kayaya tutkalla tutturabilirler ya da kurdele ile kayaya baglayabilirler.

Seçkin bey musait bir zamanda birgün toplanalim

Ayberk leather I göremedim :)

Konu görüntüleyen kullanıcılar