Keşfet

Frag Leather Coral

Usta şehir dısina gonderebilirmisiniz karsı ödemeli

Bu çok harika davranisinizdan dolayi bendeki s boy palyaço ile takas demiyelim o zaman hediyelesme diyelim benim size hediyem s boy palyaço

İzmire gönderim yapabilirseniz bende starpolip fragı gönderebilirim.

Buraya gelmeniz lazim. Caylar da benden :)

Gelme kismi şaka tabiki. Çaylar benden ama :) 1. Geleneksek tanisma bulusmasi :) yarin istanbulda fuar basloyormus bi arada. Ben bugun ogrendim. Bilmeyem vardir belki. 3. Petshop fuari. Pazar gunune kadar acik.

Abi cıkarsa bende talibim :)

Selam, 

Şehir dışında olan arkadaşlar için şöyle bir şey yapalım.  Bu seferkinden değil de yavru büyüyünce Size karşı ödemeli göndereyim. 

Bu arada cumaya kadar begenileri açık tutacağım. 

Cumartesi kadıköy de bulusabilir miyiz? 

Abi hafta sonu memlekete geçicem ama bahtıma bişey düserse sonrasıda senin için uygun olursa perpa tarafındayım müsait olunca uygun biyerden alabilirim

Cumartesi ogleden sonra anadolu yakasında olacağım. Oncesinde işim var. Yetisebilecegim bir saate karar verirseniz ben oradayım :)

Avrupa yakasina yolunuz duserse edirnekapi gibi bir ortak noktada finger coral frag verebilirim yerine.

Uygun olursa bende bir parça alabilirim 

Ne yapıyoruz. Bulusma yoksa ben cumartesi ogleden sonrs ve pazar kucukyalida yim. Gelip alabilirim hazirsa fragler

İzmir e gönderim yaparsanız benide yazın listenize davranışınız için teşekkürler.

Kadıköy'de buluşsak yarın, uyar mı çoğunluğa.

Arkadaşlar Selam,

Frag sayısı toplam 10. Ancak "TarıkK" ve "Kayhan Coşkun" izmirde ,Abdullah Bey (abdullah oflaz) arkadaş konyada ,bu arkadaşlara sonra göndereceğim.

Kutlu Beyle (tristan) Leventte buluşabiliriz kendisine orada verebilirim.

Cihan Bey Yarın Kadıköye gelecek (BALTA)

Ayberk Bey ile leventte görüşeceğiz (sahne)

Emre Bey (emre.cell) Kadıköye yarın gelebileceğini belirtmiş

Cem Bey (bartbart) ile küçükyalıda görüşeceğiz

Muhammet (msalih) bey ile edirnekepı civarlarında ileride müsait bir günde buluşacağız

Ercan Bey(Ercan Karabulut) herhangi bir yer-zaman belirtmemiş

Şimdi kısa bir özet yapacak olursak:

Cihan Bey , Emre Bey ve Cem Bey ile yarın anadolu yakasında buluşup frag teslimatı-Çay içme faslını halledeceğiz.

Yarınki etkinliğe başka katılmak isteyen var mıdır?

Katılacak arkadaşların , özellikle Cihan Bey , Emre Bey ve Cem Bey telefonlarınızı iletirseniz(özelden ya da buradan) öğleden sonra buluşalım.

Diğer arkadaşlarla pey der pey görüşeceğiz.

Teşekkürler

Anladığım kadarı ile baya yoğun ve zevkli bir tanışma ve keyifli bir buluşma olacak sizin için. Bende şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum size...

Orda olmayı çok isterdim güzel eğlenceler size[emoji5]

05302395244 saygilar seçkin abi

Seckin hocam sende olmasan forumda topkanti organizasyonu olmiyacak hic..ben size tele konferansla katilirim yarin..herkese iyi eglenceler

Seçkin beyle az önce beraberdik kendisiyle tanışmak güzeldi ayak üstü sohbet ettik hele birde kaan isminde çok güzel yakışıklı bir ufak ligi onunlada tanisdik kismetse kaan beyle ve diger hobicilerimizle başka zaman başka yerde inşallah bu güzel sohbetti ederiz seçkin beye saygılarımı sunuyorum frag için çok tşk ederim...

Konu görüntüleyen kullanıcılar