Keşfet

Heart Of The Ocean - 130x65x45h

erkan efe

Yeni Üye
Ad Soyad
Erkan EFE
Akvaryum 130x65x45h 12mm full extra clear yandan dursolu,

Sump 100x55x35h 10mm camdan tek şaşırtmalı 

Dolap 160x75x85h 

Su Tamamlama 30x55x50h 10mm camdan üstü kapaklı,

Aydınlatma 3 adet Ecotech Radion3 Pro 

PS Bubble King mini 200 

Geri dönüş Red Dragon 3Mini Speedy 50w / 5m3 

Dalga motorları Ecotech Marine - Vortech MP40 QD / Tunze - Comline Wavebox 6208

Su Tamamlama Tunze 3155 Osmolator 

Kaya Fiji Brunch ve Fiji Plate 

Kum CaribSea - Arag-Alive - Special Grade 

Dozaj Pompası GHL Doser 

Dozaj Kapları Bubble Magus

Media Reaktör Bubble Magus

Soğutucu Teco TC15

p0rozn.jpg

R0dVkn.jpg

37yaLp.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
super olmuş,,eline sağlık...

super olmuş,,eline sağlık...
Teşekkür ederim Adnan abi, sayende, senin fikir, bilgi ve desteklerin benim için her zaman çok değerli, kafanı şişirmeye daha çok devam edeceğim :)

Harika olmuş ,

Gönlünüzce sürdürülebilir bir tank olsun

Keyifli hobiler.

tebrikler süper görünüyor :thumbsup:

Eline emeğine saglık Erkan abi,Gönlünce devamı gelir inş.hayırlı olsun   :clap:

Hepinize beğenileriniz ve yorumlarınız için teşekkür ederim, eksik veya hatalı gördüğünüz noktalar var ise yol yakınken gerekli müdahaleleri yapalım hep birlikte, umarım Ankara'nın en uzun soluklu tankı olur, @karga tulumba @MEHMET SEÇKİN @gokhantiknaz bilmem anlatabildim mi? 

Önünde uzun soluklu bir yol var. Başarılı olacağına inancım tam.Bu tankın ünü Türkiye sınırlarını aşacakmı ?

Tapatalk çalışmadığı için göremedim fotoları ama gerek yok gerçeğini gördük zaten.
Ben Ankara'nın en uzun soluklu tankı olacağına eminim. Tank en ince ayrıntısına kadar düşünülerek yapıldığı için artık eksikler akvaryumun içinde olur sadece. Onlarda zevke göre tamamlanır zaten. Tank hediyesiyle gelelim bi akşam @MEHMET SEÇKİN abiyle :)  Sen kileri kilitle

Önünde uzun soluklu bir yol var. Başarılı olacağına inancım tam.Bu tankın ünü Türkiye sınırlarını aşacakmı ?
Faruk abi, yolum uzun olduğu için Karaambar Kamyoncular derneğine üye oldum, onlardan sabır öğreniyorum. Umarın destekleriniz ile başarılı bir tank olur, Türkiye'nin sınırlarını aşar mı bilemiyorum ama belki aşar diye tankın adına bir AY YILDIZ iliştirdim ki, nereden geldiğimiz ve kim olduğumuz belli oldun diye, ince düşünmek bizim işimiz.

Tapatalk çalışmadığı için göremedim fotoları ama gerek yok gerçeğini gördük zaten.
Ben Ankara'nın en uzun soluklu tankı olacağına eminim. Tank en ince ayrıntısına kadar düşünülerek yapıldığı için artık eksikler akvaryumun içinde olur sadece. Onlarda zevke göre tamamlanır zaten. Tank hediyesiyle gelelim bi akşam @MEHMET SEÇKİN abiyle :)  Sen kileri kilitle
@MEHMET SEÇKİN e kilit dayanmazda, sen gelmeden bi alo de de kapıya bi zincir vuralım, üzerine de 3-5 kilit yinede, son geldiğinde depodan GF vanalardan 2 tane eksilmiş yine :)  hadi onları zaten kullanmayacaktım da, bari Hanna fosfat ölçerle, Milwakee tds metreyi götürmeseydi,iyiydi.

Birkaç yeni fotoğraf ekleyelim;

6946gv.jpg

yEynYj.jpg

GBq16Z.jpg

Tanka son olarak 4 adet canlı girildi, Purple , yellow , sailfin , blue tank deneme amaçlı olarak star polyp eklendi, her şey yolunda, bu hafta sonu bir aksilik olmaz ise diğer tankım da ki mercanları aktarmayı planlıyorum.

qbgm4q.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Müthiş gözüküyor, elinize sağlık.

Yeni tankınız hayırlı olsun, çok güzel ekipman ve görsellik , elinize sağlık.

Konu görüntüleyen kullanıcılar