Keşfet

Heart Of The Ocean - 130x65x45h

Merhaba Erkan Bey,

MaşaAllah nazar değmesin Çok Kaliteli ve zevkle yapılmış hiç bir masraftan kaçınılmamış bir Tank.Okyanusun kalbini çok başarılı buldum, Çok güzel sps dominant resif tankı olabilir benim içimden geçen bu, çünkü kullanılan her ürün sps için alınmış gibi duruyor  :55ac42cf12c15_EmojiSmiley-04:  uzun ömürlü bir tank olmasını dilerim.Başarıların devamını dilerim. :clap: Saygılarımla. 

Gökhan Erdağı
Teşekkür ederim Gökhan bey İyi dilekleriniz ve yorumlarınız için.

Abi yaptığımız bir hata var her türü koymak gibi. Sistemde köklü değişiklik yapmadan sağlıklı olan canlılar ile yola devam etmek daha doğru geliyor bana. Ben artık zor türler için düşük besin ortamını tutmaya çalışırken bazı canlıların keyfinin kaçmasından bıktım ondan dolayı saldım. Büyüyen büyüsün ölen ölsün :)  Ama akvaryum bence çok başarılı allah nazardan saklasın. Ayrıca temizlik on numara
Teşekkürler Sıtkı Hocam.

Erkan bey merhabalar ben sizi bitkili akvaryum kurulumlarınızdan tanıyorum gördüğüm kadarı ile bitkili akvaryumdaki başarınızı buradada devam ettirmişsiniz. Benbu hobiyi   yeni-yeni merak edip araştırmaya başladım ve halen bitkili akvaryumuma devam ediyorum. Muhtamelen 2. bir tank olarak resif akvaryumu kuracağım ama öncesinde bol bol okuyorum. Sizin kurulumunuzda özellikle sump sisteminize hayran kaldım  yurt dışında bu göresellikteki hazır sistemleri 2000-3000 dolara satılıyor ,sump tankınızı nerede yaptırdınız ve bu bağlantıları siz kendinizmi yaptınız. Bu hobide gözümü en çok korkutan sump kurulumu sanırım istanbulda ilk kurulumda profesyonel destek almam gerekecek. bu masrafı yapacaksam sizinki gibi bir makine dairem olsun isterim . Teşekkürler

Hatırladın mı bu zoayı....

Gönderdiğim Zoaların öldüğünü söyleyip ortalığı velveleye vermiştin.

.....................

4GARoY.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Erkan bey merhabalar ben sizi bitkili akvaryum kurulumlarınızdan tanıyorum gördüğüm kadarı ile bitkili akvaryumdaki başarınızı buradada devam ettirmişsiniz. Benbu hobiyi   yeni-yeni merak edip araştırmaya başladım ve halen bitkili akvaryumuma devam ediyorum. Muhtamelen 2. bir tank olarak resif akvaryumu kuracağım ama öncesinde bol bol okuyorum. Sizin kurulumunuzda özellikle sump sisteminize hayran kaldım  yurt dışında bu göresellikteki hazır sistemleri 2000-3000 dolara satılıyor ,sump tankınızı nerede yaptırdınız ve bu bağlantıları siz kendinizmi yaptınız. Bu hobide gözümü en çok korkutan sump kurulumu sanırım istanbulda ilk kurulumda profesyonel destek almam gerekecek. bu masrafı yapacaksam sizinki gibi bir makine dairem olsun isterim . Teşekkürler
Çağatay bey, bende sizi bitkili den tanıyorum, sizde en az benim kadar titiz bir insansınız.

Eminim ki başarılı olursunuz, sumpı cam olarak yaptırdım, sonra pleksi işçiliklerini kendim yaptım, borulama da en büyük işi Aksan akvaryum yaptı, borulama işi gerçekten bir sanat, yanlışın pek telafisi yok, orada profesyonel destek şart.

Merhaba,
Bende giesemann 6*39 kullanıyorum.
Sizin florasan seçimleriniz nedir acaba?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

maşallah, kalite 10 üzerinden 10, görüntü şahane.

ilk gönderdiğiniz videodak, balık, mandarin tarafından tacize uğrayan, ismi neydi o balığın? =)

Akvaryumcularda  :blush:  aslında ben cok goruyorum istanbulda akvaryumcularda, nerde yasiyorsunuz bilmiyorum ama bulunur bir tür yani

Konu görüntüleyen kullanıcılar