Keşfet

Hediye Canlılar

video nasıl yukleyebilirim yardımcı olabilirmisiniz...

İlk olarak eklemek istediğiniz videoyu bir siteye[youtube vs] yükleyin. Forumda mesaj kısmında link ekle butonu var, oraya videoyu yüklediğiniz sitenin adresini yapıştırın ve mesajı gönder butonuna tıklayın. Videonuz konunuza yüklenmiş oluyor.

yemlerimiz

teşekkürler mehmet bey ....

Moderatör tarafında düzenlendi:
böle güzel yenilikler için teşekkürler ....

deneme paketlerinden sonra artık gelelim satış fiyatlarına şuanda piyasada canlı büyütülmüş artemia'nın 15 gr'lık paket fiyatı 25 ila 30 tl'den satılıyor ... ama ben direk üretici oldugumdan sizlere 30 gr artemia paketlerini kısa bir süreliğine 35 tl'den sunuyorum 5 gr artemia ile ortalama 50- 60 balıgı BESLEYEBİLİRSİNİZ....

kampamyam belli bir süre devam edicektir.... ürünlerimin hepsi kendim tarafından süzülüp yıkanıp UV ışınlarından geçirelerek hazırlanmaktadır...

Protein değerleri aynıdır... canlı yemler kepçeyle toplanıp sonra glaze yöntemiyle anında dondurularak paketlenmektedir...

30 gr paket fiyatlarım daphnia ( su piresi ) için 15 tl'dir....

30 gr paket fiyatlarım artemia için 35 TL'dir...

Enes dondurulmuş Artemia ve daphnia lari balıklarım büyük bir iştahlar yediler tekrardan teşekkür ederim, eline emegine saglık.. :clap:

çok sevindim cenk bey hayırlı kullanmalar...

Enes senden aldığım rotiferler ile ilk partiden 4 adet palyaço yavrusu büyüttüm. Aslında 20-25 tane büyüyeceklerdi ama fazla artemiadan kayıp yaşadım. Rotiferler için teşekkürler :)

12. gün

i2183_06112gun.jpg

25. Gün

i2184_06225gun.jpg

i2185_06325gun.jpg

maşallah maşallah daha neler büyütürsün sen ama fotograflardan bişey dikkatimi cekti cok fazla artemia yemleme yapmıssın az ve 6 saatte bir besleme yapman lazım gunde 4 sefer gelicek şekilde aslında sen daha iyi bilirsin bu işleri birde stres faktörlerini unutmamak lazım bu işlerde ... başarılarının devamı dilerim osman abim ... senin adına çok sevindim tekrardan rotifer , artemia , plankton ne zaman sıkıntın olursa ben burdayım abim ...

Enes sağol,sabahtan akşama kadar evde olmadığım için fazla yemlemeye mecbur kaldım :) artık bu kadar çok vermiyorum.

küçük bi pet şişeyi kapagını del abi 4-5 delik ac artemia cıkıcak kadar içini artemia ile doldur suya bırak delikten cıkanlarla beslenirler ısıga ulaşan yem olur :DD

Şu anda söylediğine yakın bir mantıkla damla damla yavruluga ekliyorum :) Deneme yamulma yöntemiyle öğreniyoruz. İlk parti yavrularda kayıp çok oldu. Sonrakilerde artık sorun olmaz diye umuyorum :)

:) başarılarının devamı diliyorum walla osman abim .. bakalım bizimde cok projelerim var sırayla baslıcaz bakalım ... evet varmı canlı yem istiyen

rasim abi çok güzel ithalat yapmıssın hayırlı olsun neden haberimiz olmuyo bu mercanlar getiriyosunda hiiiç bilgimiz yok sendeyim yarın ....

Zeytinburnunda artemia ve su pireleri ürünlerime ozan petshop'tan temin edebilirsiniz....

Rotifer satışımı bir süre azaltmış bulunmaktayım elimde sadece saf kültürler olarak 5 litre olarak ayırmış bulunmaktayım ... ilginize teşekkürler ...

rotifer ilanım kapatılmş neden acaba bir yanlış hareket mi yaptım ... saygılar

Enes'cim kaldıysa bende artemia almak istiyorum. Teşekkürler..

Yeni ürünlerimden küçük karma paketleri hazırlamaktayım denemeniz ve görüşlerinizi almak için sizlerle paylaşmak istiyorum.

Karma Paket İçersinde

- Konsantre fitoplankton ( 20 g )

- Spirulinalı Artemia ( 2,5 g )

- Sarımsaklı Artemia ( 2,5 g )

- Mercan Besini ( 2,5 g )

- Su piresi - Artemia ( 2,5 g )

istanbul içi anadolu yakası olarak kadıköyden dagıtımı yapılacaktır.

irtibat telefonum 0536 419 42 51

Karma paket sayısı 30 adettir. Deneme Ürünlerim 2,5 g paketler halindedir.

ürünler donuk haldedir o yuzden istanbul dışına gönderimini strafor kutu ve buz ücretlerini karsılarnırsa gönderim yapabilirim .

Saygılar.

Konu görüntüleyen kullanıcılar