Keşfet

Hediye Canlılar

Can bey mesaj attım size, artemia elimde mevcuttur daima hiç eksik olmaz :) saygılar

Selam Enes. Öncelikle hayırlı satışlar :) Kadıköye geldiğin zaman haber verirsen biraz daha artemia almak istiyorum senden. 1 kutu spirulinalı artemia ve 1 kutu sarmısaklı artemia bitmek üzere. Yeni aldığım cardinaller ille de Enes Abi'nin yeminden yeriz, başka da yemeyiz diyor :D

Sevgiler

Merhaba alican teşekkürler işte koşturmaya devam ediyorum sen daha iyi bilirsin :) senin karma paketin dükkanda hazır beklerim hafta sonu dükkanda olucam bu aralar bazı projeler daha var onlarla ugrasıyorum bekliyorum seni saygılar :) cardinallere selamlar :D

enes yemlerin süper :thumbsup: :thumbsup: çok teşekkürler

anlamadım yahu volkan noldu gene :D gelip yem mi aldın naptın :D

Benim için özel bi formül geliştirmen lazım Enes, balıkla inatlaşıyoruz dünden beri yemek yesin diye. Zaten şu kelebek balıklarına bi yem yapsan tamamdır bu iş ;)

Selamlar

yok yaaw senin bakırköy şubenden aldım..

konu ben yemlerin idi :thumbsup: :thumbsup:

konu ben değil yemlerin idi :thumbsup: :thumbsup:

hale gecerlıyse bende almak ısterım

Volkanim bakirkoydeki kisiler benim bayim demeyelim meslektaslarim ve dostlarim Gokhan ve emir .. :)

----------------

Ya ne diyem sana be alican basima bela aldim seni ben.. :)

---------------

Mert bey elimde mevcuttur bu aralar bazi yeni projelerden dolayi isleri aksattim yakinda YERLI MARKA TEST KITLERI ile ygrasiyorum . Siz ne tarafta oturuyosunuz...

Yakında Krıll yağı içeren özel besinler hazırlıyorum ... saygılar. ..

Yemde çeşitlilik candır :thumbsup:

Sevgiler

Konu görüntüleyen kullanıcılar