Keşfet

İstanbuldaki Tuzlu Su Akvaryumcuları

Peace

Heyecanla yapılmayan işler başarılamaz...
Ad Soyad
Poseidon Akvaryum
Bu konuda İstanbuldaki akvaryumcuların adreslerini paylaşarak biz hobicilerin yeni akvaryumcular görmesi ve tanımasını amaçlamaktayım ve faydalı olucağını düşünüyorum.

Gittiğiniz ve gördüğünüz veya bildiğiniz akvaryumcuların yerleri ve tavsiye ediceğiniz akvaryumcular hangileridir?

------------------------------------------------------------

Aquality akvaryum var libadiye caddesi çamlıcada(eski adreslerine gitmiştim yeni yerlerini bilmiyorum.

adresi ve sitesi : özel canlılar gelebiliyor o bakımdan iyiler

Eminönüyü herkes biliyor mesela malzeme ve bazı canlılar için tercih edilebilir ve gezmek için güzel yerdir.

Sizlerde paylaşabilirmisiniz.

Saygılarımla...

Poseidon Akvaryum var. Sıcak ve dürüst bir ortamdır. Çok çeşitli canlılar bulmak mümkündür. Herhalde en geç saate kadar açık olan yegane firmadır.

Kesinlikle gitmenizi öneririm.

www.PoseidonAkvaryum.com

bakırköyden kastınız k9 petshopmudur?

Bu konuda İstanbuldaki akvaryumcuların adreslerini paylaşarak biz hobicilerin yeni akvaryumcular görmesi ve tanımasını amaçlamaktayım ve faydalı olucağını düşünüyorum.Gittiğiniz ve gördüğünüz veya bildiğiniz akvaryumcuların yerleri ve tavsiye ediceğiniz akvaryumcular hangileridir?

Aquality akvaryum var libadiye caddesi çamlıcada(eski adreslerine gitmiştim yeni yerlerini bilmiyorum.

adresi ve sitesi :http://www.e-aquality.com---Bazı özel canlılar gelebiliyor o bakımdan iyiler

Eminönüyü herkes biliyor mesela malzeme ve bazı canlılar için tercih edilebilir ve gezmek için güzel yerdir.

Saygılarımla...
erenköy etemefendi caddesinde tiren yolunun üstünde güzel bir akvaryumcu var tavsiye ederim

Üsküdarda tutku akvaryum var tavsiye ederim.

Bu konuda İstanbuldaki akvaryumcuların adreslerini paylaşarak biz hobicilerin yeni akvaryumcular görmesi ve tanımasını amaçlamaktayım ve faydalı olucağını düşünüyorum.Gittiğiniz ve gördüğünüz veya bildiğiniz akvaryumcuların yerleri ve tavsiye ediceğiniz akvaryumcular hangileridir?

adresi ve sitesi :http://www.e-aquality.com---Bazı özel canlılar gelebiliyor o bakımdan iyiler

Saygılarımla...
barış emin önündede aqua medic ten başka marka yok yaa ekipman olarak

sıslı fulyada oceanworld war emre abıı gercekten sıcak kanlı ve durust ve bılgısıde cık genıs saol sun..bana yaptıgı karsılıksız yardımdan dolayı tesekkur ederım.

Eyüpte otuz com var orayı tavsiye ederim, ayrıca mercan çiftliği bildiğiniz gibi ikitellide orayı kesinlikle tavsiye ederim.

ayrıca arkadaşların da yazdığı gibi posidon akvaryum iyidir tavsiye ederim.

Saygılarımla...
Aquality sitesine girdim, bazı şeyleri merak ettim, telefonla aradım, mekan el değiştirmiş, hatta arayan ilk kişi benmişim.

Direkt sahibi Sinan beyle görüştüm, sıcak ve ilgili bir insan (konuştuğum kadarıyla anladığım) sektöre değişik ve farklı girmek istediklerini belirtti.Ayrıca bazı süprizlerinin olacağını belirtti, bilmiyorum ama Eskilşehirden inandım kendisine, İstanbula yolum düşerse mutlaka uğrayıp çayını içeceğim.

Aquality sitesine girdim, bazı şeyleri merak ettim, telefonla aradım, mekan el değiştirmiş, hatta arayan ilk kişi benmişim.Direkt sahibi Sinan beyle görüştüm, sıcak ve ilgili bir insan (konuştuğum kadarıyla anladığım) sektöre değişik ve farklı girmek istediklerini belirtti.Ayrıca bazı süprizlerinin olacağını belirtti, bilmiyorum ama Eskilşehirden inandım kendisine, İstanbula yolum düşerse mutlaka uğrayıp çayını içeceğim.
Hmm...Yerinin değiştiğini biliyordum el değiştirdiğini bilmiyordum iyi,temiz bir yerdi inşallah daha iyi olur :)

maltepede seasideaqua :maltepe merkez caminden sonra ilk sag araç dönüşünden girilecek grand otel karşısı çok çeşitli canlılar balıklar mevcuttur tavsiye ederim.. 0216 383 91 96

pendik tarafında tuzlu su malzemeleri satan neresi var bilen var mı acaba?

eyüp alibeyköyde discus akvaryum var... deniz bölümüyle ismail bey ilgileniyor... son derece güvenilir samimi biri... müşteriye yaklaşım çok sıcak , fiyatlar da çok uygun... discusakvaryum.com dan da inceleyebilirsiniz.

Beylikdüzü'nde bildiğiniz akvaryumcüler nereler var arkadaşlar...

1.AQUAPETCENTER

2.TRİTON AKVARYUM

başka?

Konu görüntüleyen kullanıcılar