Keşfet

Pico Candır...

Merhaba Feza Bey,

bu sezonu pico ile geçireceğim sanırım :)  sistem oturdu keyifli devam ediyor.

ama önümüzdeki sezona girişte ( kış aylarına giriş 2016 ekim-kasım-aralık) belki büyütme düşüncemi gerçekleştirebilirim.

Aklımın Bi köşesinde sürekli beni dürtüyor zaten :)  

Güzel bir pico gerçekten. Pom pom da maşallah çok tatlı. Sizinki anemonlu gelmiş, bazılarının anemonu olmuyor :)  Bende de 8 litrelik bir pico var ve gerekli özeni gösterip, parametreleri sürekli takip ettiğimizde uzun soluklu bir tank çıkabiliyor karşımıza. 

Güzel bir pico gerçekten. Pom pom da maşallah çok tatlı. Sizinki anemonlu gelmiş, bazılarının anemonu olmuyor :)  Bende de 8 litrelik bir pico var ve gerekli özeni gösterip, parametreleri sürekli takip ettiğimizde uzun soluklu bir tank çıkabiliyor karşımıza. 
Merhaba,

Pom Pom U Mercan Çiftliğinden Deniz Bey den aldım. Bi kaç tane vardı özellikler anemonları büyük olanı seçtim :)

Evet pico büyük tanklara göre daha zahmetli ama parametreler oturunca küçük ve keyifli bişey çıkıyor ortaya.

selamlar, camda gezen nassorius snail midir ? 

ne işi var orda : )?

Merhaba,

camda gezen counch :)  

bende anlamadım. Bendeki counchlar arada kendini snail sanıyor. :)  

Tekrardan hoş geldiniz

gönlünüzce sorunsuz bir tank olsun 

:welcome:

Teşekkür ederim Hakan Bey :)   :thumbsup:

Hoşgeldiniz Erol Bey, tekrar hayırlı olsun. 

Saygılarımla,

Feza Hokkacı

Hoşbuldum Feza Bey, Teşekkür ederim  :)

Hayirli olsun tekraradan bende suanda pico kurdum diatomumu yeni bitirdim dun 3 adet snail 3 adet conch girdim 32 litrelik bir pico olucak sunsun ad200 aldim sizin gibi hava tasli bir ps aldim ana tankimdaki rose anemon ile es palyacolarimi eklicem yellow watchmen dusunuyorum yanlarinada ?

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırlı olsun  :)

benim pico 15 litre. Bende 1 çift palyaço ve Nematodes goby atmak istiyorum pico ya. 

Haftasonu goby için mercan çiftliği ne uğrayabilirim.

Merhaba Arkadaşlar,

Pico'nun son halinden bi kaç kare paylaşmak istedim :) Maşallahı esirgemeyelim:)

9ea2910da6cfe93f4bdbfb09043edf43.jpg
4a3a98d866e83fae614cca1c5731e7e7.jpg
bc3072ea9821787383bea18cd6dbd75c.jpg
079ac877c45a9c8b0698d791152fc25b.jpg
e7f246c1e73124df13c14226ea4bc849.jpg
e81cc833767177f88de4cec1158ea855.jpg
134ff93c3e679a7164d4221d35e2e1ab.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

oldukça güzel duruyor .

başka mercan koyacaksanız  hairy mushroomlar kayalara sardığında tekrar ayırmak çok zor oluyor. ufak kaya parçalarına yapıştırıp kuma koysanız sıkıntı yaratmaz. yada ben bu hairyleri sevmediğimden bir yere tutunacak diye korkuyorum :)  

Moderatör tarafında düzenlendi:

Konu görüntüleyen kullanıcılar