Keşfet

Reef Chocolate Deneyim ve Canlılar Üzerindeki Etkisi

Kullaniyorum. Ama bende polip yasamamasinin sebepleri farkli. Onur yukarda yazmis :)

Bu ürün hakkında hep iyi yorumlar duydum, ne güzel yerli bir üründe böyle güzel başarılar elde edilmesi. Merak ediyorum Kemal Abi bunu kendisi mi üretiyor, formülünü kim bulmuş vb. çünkü bu işler derin kimya bilgisi ve laboratuvar falan isteyen işlerdir tahminim...
Eser bey merhaba ;

Teşekkür ederim güzel övgüleriniz için..Bu ürün ve benzeri bir çok ürün izmirde üretiyoruz.Formul ben ve bu işi deniz hobisi ile uğraşan  güzel bir kimyager arkadaşımızla deneye deneye bu hale getirdik.Tabiki kısa sürmedi her deneme ürün içersine bişiler daha kattık ve en sonunda enerji bombası gibi oldu.Önce kendi ihtiyacımız kadar yaptık masrafları azaltalım ve kurduğumuz akvaryumlardaki katkı giderlerini azaltmak için ayrıca bir kaç arkadaşımı da bize bu konuda destek verdi olumlu sonuçlar çıkınca herkesin faydalanması gerektiğini düşündük...

Şu anda elimizin altında mevcut ürünlerimizde var.

Kalsiyum karbonatlı kum , Aktif Karbon, zeolith ( potasyum emmeyen ), granul fosfat düşürücü , hızlı fosfat düşürücü  ( sıvı ) ,fosfat artırıcı, reef chocolate , reef cream gibi..

Şu anda ise mercan dip solüsyon hazırlanmakta.

Zor derken şaka yapıyorum gibi olmuş.  

Ben hep ulns sisteme göre tank yürüttüğümüz için 5 nitrat 0.05 Fosfatın nasıl sabit tutacağımi bilmiyorum . Ben kurunca akvaryumu 3 haftada 0 nitrat fosfat oluyor hemen . 
Onur bey merhaba ;

Size sıvı fosfat artırıcı ve sıvı nitrat artıcı göndereyim..Böylelikle kontrol altında tutabilirsiniz diye düşünüyorum.

Eser bey merhaba ;

Teşekkür ederim güzel övgüleriniz için..Bu ürün ve benzeri bir çok ürün izmirde üretiyoruz.Formul ben ve bu işi deniz hobisi ile uğraşan  güzel bir kimyager arkadaşımızla deneye deneye bu hale getirdik.Tabiki kısa sürmedi her deneme ürün içersine bişiler daha kattık ve en sonunda enerji bombası gibi oldu.Önce kendi ihtiyacımız kadar yaptık masrafları azaltalım ve kurduğumuz akvaryumlardaki katkı giderlerini azaltmak için ayrıca bir kaç arkadaşımı da bize bu konuda destek verdi olumlu sonuçlar çıkınca herkesin faydalanması gerektiğini düşündük...

Şu anda elimizin altında mevcut ürünlerimizde var.

Kalsiyum karbonatlı kum , Aktif Karbon, zeolith ( potasyum emmeyen ), granul fosfat düşürücü , hızlı fosfat düşürücü  ( sıvı ) ,fosfat artırıcı, reef chocolate , reef cream gibi..

Şu anda ise mercan dip solüsyon hazırlanmakta.

Onur bey merhaba ;

Size sıvı fosfat artırıcı ve sıvı nitrat artıcı göndereyim..Böylelikle kontrol altında tutabilirsiniz diye düşünüyorum.
Hayırlı geceler Kemal abi  akvaryumum da yumuşak mercanlar ve 1 adet sert mercan var 2 haftada 1  5 ml mercan besini eklememe rağmen mercanlar büyümüyor bazılarında gerileme var sadece nitrat fazla 25 te sizin mercan besinini denemem fayda verirmi veya ne yapmamı önerirsin

akvaryumla ilgili bilgi ve Görüntüler burda var 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Onur bey merhaba ;

Kemal bey tebrik ederim. Henuz denemedim ama kesinlikle deniyecegim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bende 4  aydır kullanıyorum chocolateyi mercanların keyfi yerinde, su değerlerinde bir anormallik yok.

3.Gün : Dozlamaya devam...

Mini bubble anemon  3 cm civarında boyutlardaydı  onun bile keyfi yerine geldi şu anda renk ve boyut  olarak braz daha belirginlesti. Braınlerdeki gibi katkı girişleri sonrasında kendılerını sısırmelerı gıbı bır durum söz konusu... 

Bu gece chocolate siparişini verdim. Bakalım soft ve lps de etkisi nasıl olacak. Özellikle renklenmeye etkisini merak ediyorum.

yaklaşık bir haftadır kullanıyorum çok kısa sürede bile gözle görülür fark belli oluyor..

LPS tankım var özellikle plate lerdeki canlılık ve frogspawn corallardaki renk ve ayrıntılar daha belirginleşiyor..

KEMAL beye ayrıca teşekkür ediyorum emeklerine sağlık çünkü ÜLKEM de bu tip yerli üretimleri gördükçe çok mutlu oluyorum ..bu hobide dolara endeksli dışarıya mahkum olmak acizlik... umarım zamanla daha nice ürünlerle yelpaze genişler..

yaklaşık bir haftadır kullanıyorum çok kısa sürede bile gözle görülür fark belli oluyor..

LPS tankım var özellikle plate lerdeki canlılık ve frogspawn corallardaki renk ve ayrıntılar daha belirginleşiyor..

KEMAL beye ayrıca teşekkür ediyorum emeklerine sağlık çünkü ÜLKEM de bu tip yerli üretimleri gördükçe çok mutlu oluyorum ..bu hobide dolara endeksli dışarıya mahkum olmak acizlik... umarım zamanla daha nice ürünlerle yelpaze genişler..
Bülent bey merhaba ;

Ürünümüzü beğendiğinize sevdiğinize ve mercanlarınızın daha iyi olduğu için biz daha çok mutlu olduk..6-7 Çeşit hepside faydalı işe yarar ürünlerimiz mevcut..Bu işe ilk başladığımdan beri hep yerli üretimi bende desteklemişimdir en basiti ,yerli reaktor imalatı ile bir çok hobiciye faydalı olmak istedim..  www.reaktorler.com 

Diğer ürünlerimizi zaman zaman burdan tanıtım yapacağım..İnşallah herkesin beğenisi haline gelir ve herkes kullanıp memnun kalır.

Tekrar teşekkürler..

Ürünün içeriği nedir acaba? 

Merhaba 

siteye girdim fakat Zeo Chem ürünü hakkında  Bu kategoride ürün bulunamadı. yazıyor 

bir bilgisi olan varmı 

teşekkür ederim 

Daha kullanmak nasip olmadı ama sizin icin Facebooktaki yazıyı Copy Paste yaptım. 

ZEO CHEM REEF CREAM Nedir ?
Reef chocolate ile birlikte çıkardığımız lakin testleri tam bitmediği için sunumlar'da biraz gecikme yaşadık, şu an gönül rahatlığı ile 4 aydır kullanmakta olduğumuz Reef cream Ürünümüz aşağıdaki gibidir..
ZEO CHEM CREAM
• Yapı taşları doğal mercan kırığı olan ZEO CHEM REEF CREAM , akvaryumunuzdaki mercanlarınızın gerçek renk ve doğal kondisyonlarını sağlayacak tüm mineral ve elementleri olması gereken miktarlarda içerir.
• İçeriğindeki kalsiyum ve karbonat tamamen organik kaynaklı olduğu için sisteminize herhangi bir amonyak yükü getirmemektedir.
• Formülündeki aminoasitler kompleksiyle ZEO CHEM CREAM sert, yarı sert ve yumuşak mercan çeşitleri için inanılmaz bir organik yemdir.

ZEO CHEM REEF CREAM kullanımı ..

Doğal mercan kırığından yapılmış, mercan yemidir . Doğada zaman zaman yaşanan ve mercanların polipleri yoluyla sindirdikleri organik bir kalsiyum karbonat türevidir. Mercanlarınız düzenli ZEO CHEM REEF CREAM kullanımı ile kısa zamanda daha sağlıklı polip açılımı elde sağlanır. Kırılgan gövde yapısı olan mercanlarınız güçlenir. Büyümeleri hızlanır, içerdiği amino asitlerler ,minör takviyeler ve güçlendirilmiş bacteri liofizerleri sayesinde doğal renklerine sahip olurlar.
Orta yoğunlukta bir tank için her 100 lt’ye gün aşırı 5ml uygulanması tavsiye edilir. Mercan yoğunluğuna göre dozlama miktarı ve sıklığı arttırılabilinir. Doz aşımı riski yoktur.

Kullanmadan önce mutlaka çalkalayınız ..
Ekli dosyayı görüntüle 42063

Teşekkür ederim ...

dediğim gibi Mavi Tutku Akvaryum sitesinde ürün yok , herhalde üretim aşamasında yarın kendilerini arıyacağım , bende merak ettim ürünün canlılar üzerindeki etkisini

hayırlısı bakalım 

Yumuşak mercanlar için hangisi daha uygun olur çikolata mı krema mı?

Merhaba Arkadaşlar;

Geçtiğimiz hafta dükkanımıza Gıda ve Tarım ve Köyişleri Bakanlığı' dan yetkili arkadaşlar geldi.

Bir Çay söyledik içerken, Zeochem Adına ürettiğimiz ürünlerimize bimer üzerinden şikayet geldiğini, şikayet eden kişinin de ürünleri çok iyi inceleyip altını dolu dolu doldurarak esresi üstesine kadar tek tek şikayet ettiğini bildirdiler. komik tarafı başka ceza yazacak da bir şey bulamadılar, tebrik ettiler hatta dükkanın güzelliği temizliği ve her şey için...

(Şikayet eden kişiyi biliyoruz elbette, ancak biz kaçak dövüşmeyiz ürünün övücü reklamını yapmadığımız gibi bu kişiyi de ifşa etmeyiz, azçok zaten herkesin de biz söylemeden tahmini doğru çıkıyor, neyse çok önemli değil... )

İnternet sitemizden ürünü kaldırdık bu yüzden.

Geçtiğimiz gün Ankara ye gittik, tüm evraklarımız zaten hazırdı, basitce başvurumuzu yaptık, yetkili kişiler sağolsunlar ilk defa bu kadar güzel dosya gördük dediler, zaten başvuru için hazırlanıyorduk, süreç 1 ay kadar kısalmış oldu işte, havalar güzelleşsin gideriz diyorduk tek fark o.

Sonuç olarak arkadaşlar böyle bir olay ile karşılaştık, pekala her şey bu kadar kötü mü ?

tabiy ki hayır, artık yurt içinde ve yurt dışında ürünlerimizi rahatça satabileceğiz.

Ülke ekonomise katkımız olacak ihracat il ayrıca hobicilerimiz artık daha rahat bizden ürün talep eden tüm akvaryumcularda ürüne ulaşailecek, bu vesile ile bizi şikayet eden arkadaşa da teşekkür ediyoruz.işlerimizi 1 ay daha hızlandırığı için. kendi kendimize ihtiyacımız kadar yaparken kimseye rakip değilken rakipsiz ürünlerimizi kendilerine rakip yaptılar, akıllıca bir davranış gerçekten...

İnternet sitemizde ve diğer platformlarda ürün içerikleri ve satış kanalları izinlerimiz çıkınca tekrar aktif hale gelecektir.

Konuyla ilgili daha fazla bilgi isteyen arkadaşlar 0546 212 01 99 telefon dan ulaşabilir, ürünlerle ilgili bilgi alabilirler...

görüşmek üzere, herkese ürüne gösterdikleri ilgi için teşekkür ederim ürüne olan ilginiz için...

Kemal bey merhaba. Şikayet sebebini öğrenebilir miyiz? Ürünün neyinden şikayetçi oldular?

Ürünler Bakanlığın kayıtlarında olmadığı için şikayet etmişler... 

Konu görüntüleyen kullanıcılar