Keşfet

Satılık Jebao Wp-25 Dalga Motoru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

8020_r31s

Yeni Üye
Ad Soyad
ibrahim
Wp 40 aldığım için satılıktır.Yedek pervanesiyle birlikte yollanacaktır.Fiyat 250 tl dir.

Neden bu ürüne kar kuyopta satiyorsunuzki? Bu ürünün sifiri 75 usd. kargo vs. hadi 200 tlye çiksin. ikinci el olmasina ragmen kar koyup sifirindan da pahaliya sstiyosun. Burasi bilgi paylaşimi ve bir nevi hobiciler arasinda yardimlaşma forumu. Ticarethane değil benim şahsi fikrim. Ticareti zaten forum sponsorlari yapiyorlar. zaten onlarin işi vede hakki..

Kargo dahil sıfır fiyatı 85 dolar = 170 TL

Arkadaşlar bazı yurtdışı alışverişkerde bu ürününün yanına sipariş ettiğiniz bir mal yükçe ağır gelirse kargo vs.biraz daha masraflı çıkıyor.Yani 85 dolar diyemeyiz.Genel sipariş ağırlığına göre değişir.sadece bir adet mp25 siparişi olursa rakam doğru.

Enteresan olmuş biraz fıyat ama tabı saygı duymak gerekır

aslında bu dalga motorlarını sponsorlar bi el atıp getittirme gibi olasılık yokmu?

Moderatör tarafında düzenlendi:
 Uzaktan alınma riskine girilmiş mal.. Gördüğüm kadarıylada hepiniz yolunuda biliyorsunuz; isteyen alır, isteyen almaz. Kuru kalabalığa gerek yok.

uzaktan alınma riski diyorsunuz ama herkes oralardan ürünü alinca kendisi için aliyor. Yani riski kendisi göze almali. kullanip da begenmedigi urunu riskinide ikinci el olarak satmak istedigi kişiye kar koyarak rücu etmemeli.

Ali bey öncelikle Eliştiriniz için teşekkür ederim,benim için sıkıntı yok.Bir çok ürün yurtdışındaki fiyatından çok farklı ülkemizde.Ben bu ürünleri ilk aldığımda sahibinden com ve sitemizde 450 tl isteniyordu.Ben 350 den sattığım arkadaşlar oldu.Daha sonra 300 şimdi ise 250.Bu ürünü ben getirdim bu fiyattan satmak istiyorum.Alan olursa satarım olmazsa bana kalır.Ayrıca ürünü kullandığım için ve küçük hasarı olduğunu düşündüğüm için sırf milini getirttim bugün çinden.Ben fark edilmeyeceği için o şekildede sıfır diye satabilirdim.

Burda bir çok kişi bana bunun alma yollarını soruyor.Kendilerine tek tek anlatıyorum.Kimisi ben kredi kartımla riske girmem,sen getir ben taksitli alayım.beceremem deyip belli miktar kar ile bana getirtiyor bir kısmıda teşekkür ederim ben kendim alacağım deyip alıyor.Ben nasılsa herkesin fikrine saygı duyup onlara anlatıp tercihlerini anlayışla karşılıyorsam bunuda lütfen herkes anlayışla karşılasın.

Ayrıca burası madem bilgi bölümüyse sponsorların satmasıda uygun olmazki hem ticaret olmaz demişsiniz hemde sponsorlar yapıyor zaten hakkı demişsiniz.Eğer bu hakkı siteye verilen belli ücretle hak edildiğini düşünüyorsanız ve forum o zaman bilgi yerinden çok ticarethaneye uygun geliyorsa onuda veririrz yeri gelirse.

Konuyu çok dağıtmadan özetle ürün 250 tl ye sanal pazardan 12 taksit şeklinde satılıktır.Yanında sıfır pervanesi verilecektir.Herhangi bir hasarı yoktur.Mng ve yurtiçi kargo ile indirimli yollanacaktır.

Burdaki ayrıntıyı herkes kaçırıyor.İnsanlar boş yere fazla para vermek istemez fakat bu ürünün benzeri ikinci el bile 500-750 arası.Bu yüzden birçok arkadaş riske girmek istemeyip 250-350 tl arasında ülkemizden taksitli almayı seçiyor.Burda önemli nokta ürünün çin fiyatı değil.Benzerlerinin ülkemizde çok çok pahalı olması.

Ben burdan aldığım geliri akvaryumumu devam ettirmeye,yeri geldiğinde genç hobicilere hediye vermeye,yeri geldiğinde sınıfımın ihtiyaçlarını almaya harcıyorum..Bu işin ticaretini profesyonel olarak zaten yapmıyorum.

Daha dün 44tl lik 1 metre alüminyumu buraya getirtmek için 25 tl kargo verdim.

sizin daha onceki başka konulardaki yorumlarinizi hatirliyorumda siz bu tarz urunlere biraz ticari bakiyorsunuz gibi geluyor. Onceki yorumlarinizda işte falanca urunu getir fishstreet ten baktin olmadi şu fiyata satarsin hatta getirtebiliyorsan birkactane getirt tarzi yorumlarinizi hayirliyorum. Buda sizin burayi ve burdakileri ticari olarak gordugunuz duşuncesi olusuyor bende. Bundan ve sitede boyle davranişlardan rahatsiz oluyorum. Forum samimiyetini kaybediyor bu şekliyle.

Hatırladığınız mesajları buraya eklerseniz daha güzel olur.Ayrıca 1-2 mesajı değilde 527 mesajı değerlendirseniz daha güzel olur.Herkes bişey getirip satabilir bu ülkede.Sizin anlamadığınız şey insanlar istediği fiyata satar ve istediği fiyata alır.

İsteyen yurtdışından getirtir ,isteyen kendi getirir.

Ben kimsenin konusuna gidip bu ilanı açmadım.Burası satılık bölümüdür ve herkes ilanını açabilir.Forumda fiyat kısıtlaması varsa haberim yok.İnsanlar benim samimiyetimi ve beni zaten akvaryum dünyasında ortalama 6 yıldır tanıyor.Diğer sitelerdede bu nick benimdir.Yapılan yorumlara bakarsanız biraz çıkarım yapabilirsiniz.Ayrıca şuan ülkedeki en ucuz jebao fiyatınında bu olduğunu görürsünüz.

Dostluk başka ,ticaret başkadır sözüde sanırım bu konular içindir.

Dediğiniz mesaj ise büyük ihtimal 

Atıyorum birisine jebaonun dc 6000 motorunu al.Burda digital olmayanı zaten hemen hemen aynı fiyat.Beğenmezsen burda satarsın hemen hemen aynı fiyata şeklindedir.

Mesajı çok merak ettim.Rica etsem eklemeniz mümkün mü?

Hayir. Mp25 icin vereyim bir örnek mesela." fishstreetten siparişi veriyim olmadi forumda 350 tlye satarim. Daha 1-2 gün önce arkadaşin biri 450 tlye satmiş" gibi. Kaldiki sizin hemen her yorumunuzda SATMAK kelimesi muhakkak geçiyor. Ben sizle ilgili bu eleştiriyi çok daha önce yapacaktim vszgeçmiştim. Ama bu satiş ilanini görünce tutamadim kendimi.

Ali bey akşam 527 mesajı tek tek tarayacağım ve kaç tane satma kelimesi geçiyorsa buraya yazacağım.Alıp-satmak doğal olan birşeydir bildiğim kadarı ilede sünnettir,dinimizce 2 katını aşmamak üzere ticaret yapılabilirki ben zaten üzerine 80 tl yanı %50 koydum buda durumun normal olduğunu biraz olsun belirtir.İnsanlar yorum ve bilgi isterse yorum ve bilgilerimi paylaşırım.Öncelikle benimle hiçbir muhabbetiniz yokken ve beni tanımıyorken böyle bir yorum yapmanız hoş olmamış.

İlk defa ticari kaygım olduğunu siz söylediniz bana.Tatlı suda 6-8 yılım tuzlu suda hemen hemen 1 yılım geçti.Bütün forum sitelerine üyeyimdir bu yorumu ilk sizden duydum.Rica ettiğim gibi mesajları burda paylaşırsanız hem benim içim rahat eder hemde herkes benim ne olduğumu görür.Kamuoyunu aydınlatmak gerek.

işte diyorsunuz ticaret sünnettir diye. Bende diyorumki bu forumu ticari bir platforma donuşturmeyelim. Site başkalaşiyor obur turlu.

işte diyorsunuz ticaret sünnettir diye. Bende diyorumki bu forumu ticari bir platforma donuşturmeyelim. Site başkalaşiyor obur turlu.
Bence hatalı düşünüyorsunuz, bu ürün yakında Tr'de bir firma tarafından ithal edilip satılacak o zaman görürsünüz fiyatını...neden bu konuya dahil oldum? İki tane birden sipariş verdim bu üründen, Amerika'dan ebaydan alındı ve 93 dolar oldu tanesi...pazartesi elimde olacak... Siz Türkiye'ye kargolatmak isteseniz yine aynı fiyata gelecek. Yani hem kaybolma kargo vergi gümrük risklerinden kurtulup hemde daha ucuza istiyorsunuz...İnsanları suçlamadan önce araştırma yapın bence. Arkadaşın fiyatı çok uygun ben elimdekilerden birini hiç kullanmadan satıyor olsam daha çok isterdim..

İşte sizde diyorsunuzki bu ticareti zaten sponsorlar yapıyor.Sponsorlar ticareti yaparken forum ticarileşmiyorda üyeler alıp-satarken mi ticarileşiyor?Benim aklım bu ikisinin ayrımını kavrayamadı kusura bakmayın.Alım-satım ilan bölümünü kapatalım o zaman

Bence hatalı düşünüyorsunuz, bu ürün yakında Tr'de bir firma tarafından ithal edilip satılacak o zaman görürsünüz fiyatını...neden bu konuya dahil oldum? İki tane birden sipariş verdim bu üründen, Amerika'dan ebaydan alındı ve 93 dolar oldu tanesi...pazartesi elimde olacak... Siz Türkiye'ye kargolatmak isteseniz yine aynı fiyata gelecek. Yani hem kaybolma kargo vergi gümrük risklerinden kurtulup hemde daha ucuza istiyorsunuz...İnsanları suçlamadan önce araştırma yapın bence. Arkadaşın fiyatı çok uygun ben elimdekilerden birini hiç kullanmadan satıyor olsam daha çok isterdim..

Evren bey belki gelse bu fiyattan ucuz olabilir ama asla satan kişinin karı bundan az olmaz.Sonuçta ben bunu ithal etsem 85 dolara değil büyük ihtimal fabrikadan 40-50 dolar civarına alacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konu görüntüleyen kullanıcılar