Konu Sahibi
8020_r31s
Yeni Üye
- Ad Soyad
- ibrahim
- Konu Sahibi
Mesajın orjinali burda.
http://www.resifbolgesi.com/forum/index.php?showtopic=35178&hl
Ben--Çizim felan yaptığınıza göre gerçekten bu sefer ciddi çalışıyorsunuz.wp -25 kullanıcısı olarak iyi bir tercih yaptığınızı söyleyim.Şuan bende var ve 3 adette siparişim gelecek.Verdiğim her arkadaş memnun kalıyor.
Arkadaşın Cevabı---
Teşekkürler
8020_r31s, on 26 Sept 2013 - 18:25, said:
İbrahim Bey Wp25 wave modunda benim ölçülerde yaklaşık kaç cm dalga yaratır sizce? Yukarda 3cm lik boşluğum var taşma olur mu acaba?
Şöyle bir durum olmasın da
Benim Cevabım---Mehmet bey orjinali 24 volt ile çalışıyor.Ürünü alırken ben ayrıca bir adaptör alıyorum.Adaptör 12-24 volt arası 6-7 değere sahip.Bu adaptörle akıntı şiddetini %50 ila %100 arasında ayarlayabiliyorsunuz.Benim 130 lt boyu hs 60 da 15 volt civarı çalışıyor ve sıkıntı yok.İsterseniz videosu vardı size mesaj atayım linki.
MESAJLARI OLDUĞU GİBİ ÇARPITMADAN YAZARSANIZ DAHA GERÇEKÇİ OLURSUNUZ.
http://www.resifbolgesi.com/forum/index.php?showtopic=35178&hl
Ben--Çizim felan yaptığınıza göre gerçekten bu sefer ciddi çalışıyorsunuz.wp -25 kullanıcısı olarak iyi bir tercih yaptığınızı söyleyim.Şuan bende var ve 3 adette siparişim gelecek.Verdiğim her arkadaş memnun kalıyor.
Arkadaşın Cevabı---
Teşekkürler
8020_r31s, on 26 Sept 2013 - 18:25, said:
8020_r31s' Alıntı:Çizim felan yaptığınıza göre gerçekten bu sefer ciddi çalışıyorsunuz.wp -25 kullanıcısı olarak iyi bir tercih yaptığınızı söyleyim.Şuan bende var ve 3 adette siparişim gelecek.Verdiğim her arkadaş memnun kalıyor.
İbrahim Bey Wp25 wave modunda benim ölçülerde yaklaşık kaç cm dalga yaratır sizce? Yukarda 3cm lik boşluğum var taşma olur mu acaba?
Şöyle bir durum olmasın da
Benim Cevabım---Mehmet bey orjinali 24 volt ile çalışıyor.Ürünü alırken ben ayrıca bir adaptör alıyorum.Adaptör 12-24 volt arası 6-7 değere sahip.Bu adaptörle akıntı şiddetini %50 ila %100 arasında ayarlayabiliyorsunuz.Benim 130 lt boyu hs 60 da 15 volt civarı çalışıyor ve sıkıntı yok.İsterseniz videosu vardı size mesaj atayım linki.
MESAJLARI OLDUĞU GİBİ ÇARPITMADAN YAZARSANIZ DAHA GERÇEKÇİ OLURSUNUZ.