Keşfet

Satılık Jebao Wp-25 Dalga Motoru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesajın orjinali burda.

http://www.resifbolgesi.com/forum/index.php?showtopic=35178&hl

Ben--Çizim felan yaptığınıza göre  gerçekten bu sefer ciddi çalışıyorsunuz.wp -25 kullanıcısı olarak iyi bir tercih yaptığınızı söyleyim.Şuan bende var ve 3 adette siparişim gelecek.Verdiğim her arkadaş memnun kalıyor.

Arkadaşın Cevabı---

Teşekkürler :)

8020_r31s, on 26 Sept 2013 - 18:25, said:

8020_r31s' Alıntı:
Çizim felan yaptığınıza göre  gerçekten bu sefer ciddi çalışıyorsunuz.wp -25 kullanıcısı olarak iyi bir tercih yaptığınızı söyleyim.Şuan bende var ve 3 adette siparişim gelecek.Verdiğim her arkadaş memnun kalıyor.

İbrahim Bey Wp25 wave modunda benim ölçülerde yaklaşık kaç cm dalga yaratır sizce? Yukarda 3cm lik boşluğum var taşma olur mu acaba?

Şöyle bir durum olmasın da

Benim Cevabım---Mehmet bey orjinali 24 volt ile çalışıyor.Ürünü alırken ben ayrıca bir adaptör alıyorum.Adaptör 12-24 volt arası 6-7 değere sahip.Bu adaptörle akıntı şiddetini %50 ila %100 arasında ayarlayabiliyorsunuz.Benim 130 lt boyu hs 60 da 15 volt civarı çalışıyor ve sıkıntı yok.İsterseniz videosu vardı size mesaj atayım linki.

MESAJLARI OLDUĞU GİBİ ÇARPITMADAN YAZARSANIZ DAHA GERÇEKÇİ OLURSUNUZ.

Bu arada madem gümrük memurusunuz siz daha iyi biliyorsunuzdur.Burda ihtiyacı olan arkadaşlara iyilik yapıp getirin dediğiniz fiyattan

Bence gereksiz olarak ibrahim beye yukleniliyor silah zoru yok bu uste diger bi form sitesinde bn chelmonun 600 tl ye satldi diye gordum yani isteyen istedigini alicisi olduktan sonra satarda alirda

Carptiyosun dedigin mesajindan bahsetmiyorum, once benim mesajimi duzgun oku.

Sen herseyi yanliş okuyorsun panikten. Gümrük memuru degil, müşaviri. Ayrica orda bile getirtin diyosun. Hep ticaret var aklinda. Şundan 3 lira kazanirim, şunu satar 5 lira kazanirim hesabi..

Arkadaşların dediği gibi size cevap vermeye bile değmez...

Arkadaslar arastirdim da soyluyorum, urunun sifirinin fiyati 71 dolar, kargosu da 11.38 dolar toplamda 82.38 dolar. Toplam fiyati 75 EURO yani 100 dolarin altinda oldugu icin herhangi bir gumruk vergisi odenmiyor. 82.38 dolara urunu fish-street'den alabilirsiniz. Arastirmadan etmeden gumruk vergisi var, o var bu var diye uydurmayin. Arkadasa satisinda basarilar, vergi vermeden guzel kazanc.  Goz goregore kaziklanmak isteyenlere de hayirli alislar. Fish-street'den almak isteyip de yabanci dili olmayan tum arkadaslara da yardimci olabilirim. 

Cenk bey kimse gümrük vergisi var demiyor.Aldıysanız zaten biliyorsunuzdur ki Eric fiyat olarak hep 30 dolar yazıp hediye diye gönderiyor.Gümrükteki arkadaş bu ürünün 30 dolar olmadığını söyleyip muadil ürünlere bakabilir.Durum bu olunca muadil ürünlerinin fiyatı üzerinden %20 vergi verip ürünü alırsınız.1000 liranın %20 side 200 tl yapar.Yapar dem,yorum ama yapma yetkisi var.

Ayrıca gümrükte tek kıstak fiyat değildir.Gümrük memuru istemediği birşeyi fiyatı 75 euro altında olsa bile geçirmeyebilir.Ayrıca bir kişinin yılda 5 kez 75 euroyu geçmemesi gerek.Ben 7-10 arası almışımdır yurtdışından.Şuana kadar takılan olmadı.Kısacası gümrük öyle kuralları belli biryer değil.Bu konuyu en iyi Eser bilir.Nihayetinde en tecrübeli o

Öğretmen arkadaşın aldığı 27 dolarlık zippo çakmakta takılmaması gerekti ama takılınca ilçeden 270 km samsuna gidip gümrükten almayı tercih etmedik.Almak isteyenler forumu karıştırsa zaten nerdeyse alımın her adımı yazıyor merak etmeyin.

Araştırdımda söylüyorum.

Bu arada bir memur olarak benden iyi vergisini tıkır tıkır ödeyen yoktur.Bu işleri yapan birçok esnaf gibi üçkağıt yapıp vergi kaçırmıyoruz.Yıllık vergimi toplasam esnafın %50 sinden fazladır.

Kendi almak isteyen arkadaşlarada önceden yardımcı olduğum gibi bundan sonrada yardımcı olurum.Özel mesaj atmanız yeterli.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cenk bey kimse gümrük vergisi var demiyor.Aldıysanız zaten biliyorsunuzdur ki Eric fiyat olarak hep 30 dolar yazıp hediye diye gönderiyor.Gümrükteki arkadaş bu ürünün 30 dolar olmadığını söyleyip muadil ürünlere bakabilir.Durum bu olunca muadil ürünlerinin fiyatı üzerinden %20 vergi verip ürünü alırsınız.1000 liranın %20 side 200 tl yapar.Yapar dem,yorum ama yapma yetkisi var.

Ayrıca gümrükte tek kıstak fiyat değildir.Gümrük memuru istemediği birşeyi fiyatı 75 euro altında olsa bile geçirmeyebilir.Ayrıca bir kişinin yılda 5 kez 75 euroyu geçmemesi gerek.Ben 7-10 arası almışımdır yurtdışından.Şuana kadar takılan olmadı.Kısacası gümrük öyle kuralları belli biryer değil.Bu konuyu en iyi Eser bilir.Nihayetinde en tecrübeli o

Öğretmen arkadaşın aldığı 27 dolarlık zippo çakmakta takılmaması gerekti ama takılınca ilçeden 270 km samsuna gidip gümrükten almayı tercih etmedik.Almak isteyenler forumu karıştırsa zaten nerdeyse alımın her adımı yazıyor merak etmeyin.

Araştırdımda söylüyorum.

Bu arada bir memur olarak benden iyi vergisini tıkır tıkır ödeyen yoktur.Bu işleri yapan birçok esnaf gibi üçkağıt yapıp vergi kaçırmıyoruz.Yıllık vergimi toplasam esnafın %50 sinden fazladır.
 Ben su ana kadar herhalde 30 defa urun getirdim yurtdisindan, hicbirinde dediginiz gibi bir problemle karsilasmadim. Urunu internette de aratsa, fiyati 70 dolar cikacagindan muadil urune falan bakip da dediginiz 1000TL'nin falan vergisi alinmaz. Burada hepimiz hobiciyiz, birbirimize yardimci olacagimiza kaziklamaya calisirsak, yarin yuksek fiyatlardan sikayet etmeyelim. Ben uyarimi yaptim, isteyen istedigini alsin.

arkadaşlar,,,

gümrük mevzuatlarında limit 75Eurodur FAKAT OLAY TAMAMEN GÜMRÜK MEMURUNA KALMIŞTIR…30EUROLUK ÜRÜNÜ BİLE GÜMRÜĞE ATABİLİR..İLLA 75 EURONUN ALTINDA DİYE ÜRÜNLER GÜMRÜKTEN GEÇMEZ..kafanıza göre bilgisayarın karşısına geçip yorum yapmayın…..öğrenin ..arayın gümrükçüleri..sorun nedir diye…mal gümrüğe takılırsa oran mal bedelinin %20 sidir (ürünün girdiği sınıfa göre oran artabilir)….

Moderatör tarafında düzenlendi:
Adnan bey anlatmaya çalışıyoruz ama arkadaşlar takmış at gözlüğünü gidiyor.

Cenk bey sizden önce ben burda kaç kişiye yardımcı oldum.Burda kimse kimseyi kazıklamaya çalışmıyor.Bu siteye girmeyi becerebilen herkes jebao wp25 yazınca fish streete giriyor.Arkadaşları bu kadarda cahil görmeyin.Orda herkes fiyatın ne olduğunu az buçuk anlıyor.

İnsanları kazıklayan bir yapım olsa insanlara akıl veripte çinden getir deyip linkleri vermem.Öncelikle mesajları düzgünce okuyup irdelerseniz yanlış düşündüğünüzü göreceksiniz.

Ayrıca sizin mantığınıza göre ben o zaman  volvo s40 alayım 1000 euro ya sonra o fiyattan sokmaya çalışayım bakalım ne oluyor.Şuan metni bulamadım ama bulduğumda ekleyeceğim merak etmeyin.Metinde fatura belgelendirmesi istendiği bu faturada yazan miktarın ülkemizdeki muadillerine göre çok fark olması durumunda ülkedeki muadil fiyat alınacağı yazıyor.Buda demek oluyorki gümrük memuru istese sizin ürününüzü türkiyedeki vortech ile aynı tutabilir.Biz illa tutacak demiyoruz,tutabilir diyoruz.Buna yetkisi vardır,kullanıp kullanmamak ona kalmıştır.

Ayrıca kendi adıma burda kimseyi kazıklamaya çalışmıyorum.Üstteki mesajlardada belirttiğim gibi durumu anlatıp kendisini fishstreete yönlendiriyorum.Kendisi ben alamam sen al derse belli bir kar oranı ile yapıyorum bunu.Sonuçta riski alan benim bırakında verdiğim fiyata alıp almamak sizlere değil alacak arkadaşa kalsın.

Ayrıca kazıklama gibi kelimeler hiç hoş değil.Burda herkes fiyatını verir alacak arkadaş fiyatı beğenirse alır.Nerdeyse jebaonun fiyatını nerden alınacağını bilmeyen kalmadı forumda.

Ya hu arkadaşlar sakin. Hırs yapıp bir birimizi kırmaya hacet yok. İbrahim bey bir fiyat yazdı.Başına gelene bak. Bende hali hazırda Mp 25 var. İki arkadaş için fishstreet e 2 adet daha sipariş verdim.Sonradan dank etti keşke bir tane daha yedek söyleseydim diye. Bu ilanı gördüm. Hiç düşünmeden aldım. Herşey dahil bu mal 175 tl ye geliyor.Bunu nete giren herkes biliyor. Bile bile teferruatla uğraşmak istemeyen kredi kart bilgilerini vermek istemeyen biri de bu malı gayet tabii alabilir. Kazıksa bile bile kazık yer. Yedek pervanesiyle bence gayet makul bir fiyat. Gereksiz tartışmalara girmeden hobimize zevkimize bakalım. Tüm arkadaşlarıma, kardeşlerime hürmetlerimi sunarım.

Cenk' cigim, bu konuda ben de senden farklı dusunuyorum. Bence de forumdan birine calisan, problemsiz bir ürünü kar ederek satmak insan kaziklamak olmaz. Birine calismayan bir urun satarsan veya havalesini alip ürünü gondermezsen o zaman kaziklamak olur. Türkiye de muadili 1000 kusur TL olan bir ürünü 50 kusur TL kar ederek satmakta problem yok. İnternetten alabilen zaten alir sitesi falan belli ama alamayan da gider hazir elinde urun olandan alir...

Ben bunu senelerdir yapiyorum, kimseyi de kaziklamadim mesela. Bu forumda yasak olduğu için burada yapmiyorum ama başka forumlarda ve sahibinden.com vb de serbest ve dediğim gibi; buradaki fiyatından çok daha ucuza yurt disindan urun getirip ihtiyacı olana kar ederek satip 3 5 kar etmek zararsiz bir sey benim de dusunceme gore...

Parali üyelik sart.. bunun izahi ve faydalari hakkinda bir baslik acacagimdir.

Tamam arkadaslar, ben uyariyorum, isteyen istedigini alsin. 170 liraya almak isteyenlere de yardimci olacagimi soyledim, bir ucret farki vs de istemiyorum. Iyi aksamlar.  Gumruk mevzuati da oyle kafasina gore gumruk memurunun belirleyecegi birsey degildir, dava acarsaniz her turlu kazanirsiniz. Insanlarin gozunu korkutup da haksiz kazanca bahane aramayin.

Tebrik ederim eser bey. Bak siz de söylüyorsunuz sahibinden de satıyorum diye. Çünkü burası hiç yeri değil. Kar etmek isteyen 3 mü getiriyo 5 mi getiriyo koysun paşalar gibi satsın sahibindende. yoksa burada önce mp25 diye konu açıp ürünü bi güzel övüp sonra elimde bitane daha var yada isterseniz size de getirtiyim gibi ifadelerle işi ticarete sokmak bu foruma yakışmıyor.ayrıca gümrüğe gelen ürünler faturaya göre yapılan beyan üzerinden gerekiyorsa vergilendirilirler. yoksa ürün muadili diye bişey yok. jeoba mp40 ile vortec mp40 ikiside dalga motoru diye muadilse clio ile mercedes de muadildir. sonuçda ikiside araba....

Tamam arkadaslar, ben uyariyorum, isteyen istedigini alsin. 170 liraya almak isteyenlere de yardimci olacagimi soyledim, bir ucret farki vs de istemiyorum. Iyi aksamlar.  Gumruk mevzuati da oyle kafasina gore gumruk memurunun belirleyecegi birsey degildir, dava acarsaniz her turlu kazanirsiniz. Insanlarin gozunu korkutup da haksiz kazanca bahane aramayin.
malesef cenk,,gümrük işi farklı ,,kitap gibi gümrük kuralı arama,,bide davayla uğraşırsan boşyere zaman ve para kaybı..

Teşekkürler Cenk bey ben de sabahtan beri sizin söydediğinizi anlatmak istiyorum işte. Bu forumu kar için ve ticaret için kullanmayın . yoksa bi noktadan sonra herkez uyanık satıcı misali birbirne mal satmaya çalışcak. Sadece bilgi paylaşalım, günlük paylaşalım, video resim paylaşalım, problemler konusunda yardımcı olalaım, sohbet edelim, tanışalım.. Haa tabiki de malzeme ilanları köşesinde de ikinci el ürünümüzü elimizden çıkaralım..

Cenk avpim e (posta gümrüğü başakşehir) bir düş de gör bak nasil bir yer orasi; memura malini versin diye aglamakli olursun bazen ve 25% vergiyi tamamen kafadan hesaplarlar. Ben 20 kereden fazla gittim hem eski hem de yeni yerlerine; memurlar kural vb tanımaz orada, tamamen keyfi bir yerdir...

malesef cenk,,gümrük işi farklı ,,kitap gibi gümrük kuralı arama,,bide davayla uğraşırsan boşyere zaman ve para kaybı..
Abi duzeli olarak urun satmak isteyen oder vergisini urun satar, burasi ticaret yeri degil, hobici sitesi. O zaman Eser'e niye yuklendiniz ? 160 liralik urunu ikinci el olarak 250 liraya satmak isteyen olursa, ben de alici arkadaslari uyaririm, satici istedigi fiyati koymakta ozgurse ben de istedigimi konusmakta ozgurum. 

Ayrica kitap gibi gumruk kurallari da gayet de mevcut, muz cumhuriyeti degil burasi, kural olmamasi gibi bir durum mumkun degil. Buyrun gumrukler genel mudurlugunun web sitesinden ikinci maddeye bakabilirsiniz:

Soru: Posta/hızlı kargo eşyası için muafiyetin kapsamı nedir?
Cevap: Türkiye Gümrük Bölgesindeki bir kişiye posta ya da hızlı kargo taşımacılığı yoluyla gelen, gümrük kıymeti gönderim başına toplam 75 Avro’yu geçmeyen eşya önemli değeri olmayan eşya olarak kabul edilmekte ve muafiyet tanınmaktadır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konu görüntüleyen kullanıcılar