Keşfet

Satılık Jebao Wp-25 Dalga Motoru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dedim ya kitap gibi kural okuma,,olabilir,takılabilir,yaşayanlar bilir :)  öyle dava ederim ,şunu yaparım …boş şeyler….ayrıca başka kişileri bu konuyla karıştırmayalım ,benim o kişi ile münasebetim farklı konudur,,

Moderatör tarafında düzenlendi:
dedim ya kitap gibi kural okuma,,olabilir,takılabilir,yaşayanlar bilir :)  öyle dava ederim ,şunu yaparım …boş şeyler….ayrıca başka kişileri bu konuyla karıştırmayalım ,benim o kişi ile müsabetim farklı konudur,,
Peki abi, gumruk bu ulkede sikinti, herkes yurtdisindan urun getirip 2 katina satsin, hakkidir.

Peki abi, gumruk bu ulkede sikinti, herkes yurtdisindan urun getirip 2 katina satsin, hakkidir.
yok canım estafullah öyle demedik,,ben gümrükle ilgili yorum yaptım,, :)  gerisini forum halkı yorumlar bence...

Bir ilan bu kadar mı sürükleyici olur? Roman tadında gerçekten :)

Sanırım bu arada ürün satıldı, Selahattin Bey'e hayırlı olsun, iyi günlerde kullansın. 

Cenk senin yaptığın insanları uyarmak değil terbiyesizlik.Uyarmak amaçlı olsa önce beni özel mesajla uyarır veya incelemeler bölümüne başlık açardın.Bu ürün hakkında ben dahil bir çok kişi incelemeler kısmında fiyat ve alım konusunda tartıştık.Kimseden fiyat ve adres esirgemedik.Yaptığım her forumda link ekledim.İnanmayanlar mesajlarımı okusun dedim.İDDİADA BULUNAN ARKADAŞA MADEM ÖYLE EKLE MESAJLARI DEDİM 1 MESAJ EKLEDİ YARIM YAMALAK VE DEĞİŞTİREREK.Madem kuralları biliyorsan benimde illegal bişey yapmadığımı biliyorsun o zaman.Bu ürünü vergisiz getirmek ardından kullanmak veya satmak benim zaten yasal hakkım.Vergi kaçırmak çok daha farklı konu.Herkes bişeyler getirip istediği fiyata satar,alanda bu fiyatı bilerek alır.Burda tek doğru insan siz değilsiniz..500 küsür mesajım var ve daha bir kişi ne sattıklarımdan nede benden şikayetçi bir mesaj atmamıştır.Aksini kanıtlayacak varsa buyursun.

Sizin tavırlarınız eleştiriden çok kişiliğe hakarettir bunu belirteyim.Fiyat tartışması üyelerin veya sponsorların ilanında değil uygun başlıklarda yapılır.Kurallardan önce insanlık kuralları vardır.Ha ben yanlış yapıyor olsam bile sizinde bana karşı yanlış yapmanızı gerektirmez.

Forumda son günlerde bu konuların çok arttığını gözlemliyorum.Önüne gelen herşeyi yazabileceğini,her eleştiriyi patavatsızca yapabileceğini sanıyor.Tabiki eleştiri güzeldir ama bunu yıkıcı değil yapıcı olarak yapmak gerek.

Burda her yazan, 2 kişiye bişey anlatmaya çalışıyorsa bu 2 kişi durup bir düşünmeli.

Cenk senin yaptığın insanları uyarmak değil terbiyesizlik.Uyarmak amaçlı olsa önce beni özel mesajla uyarır veya incelemeler bölümüne başlık açardın.Bu ürün hakkında ben dahil bir çok kişi incelemeler kısmında fiyat ve alım konusunda tartıştık.Kimseden fiyat ve adres esirgemedik.Yaptığım her forumda link ekledim.İnanmayanlar mesajlarımı okusun dedim.İDDİADA BULUNAN ARKADAŞA MADEM ÖYLE EKLE MESAJLARI DEDİM 1 MESAJ EKLEDİ YARIM YAMALAK VE DEĞİŞTİREREK.Madem kuralları biliyorsan benimde illegal bişey yapmadığımı biliyorsun o zaman.Bu ürünü vergisiz getirmek ardından kullanmak veya satmak benim zaten yasal hakkım.Vergi kaçırmak çok daha farklı konu.Herkes bişeyler getirip istediği fiyata satar,alanda bu fiyatı bilerek alır.Burda tek doğru insan siz değilsiniz..500 küsür mesajım var ve daha bir kişi ne sattıklarımdan nede benden şikayetçi bir mesaj atmamıştır.Aksini kanıtlayacak varsa buyursun.

Sizin tavırlarınız eleştiriden çok kişiliğe hakarettir bunu belirteyim.Fiyat tartışması üyelerin veya sponsorların ilanında değil uygun başlıklarda yapılır.Kurallardan önce insanlık kuralları vardır.Ha ben yanlış yapıyor olsam bile sizinde bana karşı yanlış yapmanızı gerektirmez.

Forumda son günlerde bu konuların çok arttığını gözlemliyorum.Önüne gelen herşeyi yazabileceğini,her eleştiriyi patavatsızca yapabileceğini sanıyor.Tabiki eleştiri güzeldir ama bunu yıkıcı değil yapıcı olarak yapmak gerek.

Burda her yazan, 2 kişiye bişey anlatmaya çalışıyorsa bu 2 kişi durup bir düşünmeli.
Hobiciyim diyerek hobici uzerinden kar elde etmek cok saygili bir davranis da, fiyatin pahali oldugunu soylemek mi saygisizlik oluyor ? Bu urunden 6-7 tane getirdiginizi kendiniz yazmissiniz. Daha once bu forumda bu sebepten bircok kisi uyarildi. Bir urunun fiyatina pahali demek saygisizlik falan degildir. Isinize gelmeyen sey saygisizlik olmuyor. Benim kimseyle bir derdim yok, ben sadece bu urunu daha ucuza almak isteyenlere yardim edebilecegimi soyledim, bundan hicbir cikar da gutmuyorum. Alana da satana da hayirli olsun.

Hobiciyim diyerek hobici uzerinden kar elde etmek cok saygili bir davranis da, fiyatin pahali oldugunu soylemek mi saygisizlik oluyor ? Bu urunden 6-7 tane getirdiginizi kendiniz yazmissiniz. Daha once bu forumda bu sebepten bircok kisi uyarildi. Bir urunun fiyatina pahali demek saygisizlik falan degildir. Isinize gelmeyen sey saygisizlik olmuyor. Benim kimseyle bir derdim yok, ben sadece bu urunu daha ucuza almak isteyenlere yardim edebilecegimi soyledim, bundan hicbir cikar da gutmuyorum. Alana da satana da hayirli olsun.
Yardım edeceğinizi söyleyeceğiniz yer benim ilanım değil gerekli bölümdür.Zaten forumda gerekli bilgi mevcuttur.Sabahtan beri tartışıyoruz zaten illegal bişey olsa yönetim bunu bana belirtir.Sanırım daha fazla tartışmanın anlamı yok.Burda yazılanları okuyan arkadaşlar zaten durumu idrak edip kararlarını verebilir.

Buradaki 2 kişi Cenk ve ben oluyorum heralde. Merak ermeyin sizi savunanlar varsa emin ol ticari faaliyetlerle forumun başkalaşmamasını savunan bizim gibi çok üye vardır.

Bende sizinle aynı fikirdeyim

teşekkür ederim.

Tek istediğim bilgi Vortech in muadili denmesinin sebebi. Çünkü gördüğüm kadar Tunze nin takliti. Bende yurtdışından alışveriş çok yapanlardanım. Gümrüğe takılması en muhtemel ürünler sıvı ve toz ürünler. Gümrük memurunun inisiyatifine kalan ürünler ise çok ağır ve büyük koliler. Fatura dışında yapışık olup içindekileri gösteren irsaliyeli hiç bir ürünüm gümrüğe takılmadı . Sadece 2 adet Melafix zamanında takılmıştı, Davutpaşaya benzin yakıp zaman ayırıp gitmek astarı yüzünden pahalıya geleceğinden bırakmıştım. Ama ülke Çin olunca bilemem.

Güzel ülkemde maalesef haklar hukuklar şahısların günlük modlarına bağlı. Örnek vereyim, bir tanıdık dürüst devlet dairesinde müdür arkadaşımız Ihale Kanunu nedeni ile bir davası olmuştu, ne hakim ne savcı olaya hakim değillerdi, itibarı mahvoldu. En son tesadüf değişen yeni hakîmin oğluda aynı branşta müdürlük yaptığı için oğluna sorup beraat ettirmişti.

Bir şeyi asla unutmayın Hukuk ile adalet her zaman aynı anlamda değildirler.

Konuya muhatap kişileri şahsen tanımadığımdan yorum yapmayacağım. Kişisel tecrübem insanımızın küçük zaferlerlede sarhoş olmayı sevdiğini , her zaman sonunda zengin olmak hayali kurmadığını belirtmek isterim. Bunu bir fıkrayı hatırlatarak bitireyim. Hani iki arkadaş ormanda ayı ile karşılaşıyorlar ya , diğeri hemen spor ayakkabısı giymek için telaşla hareket ederken diğeri ayıdan hızlı koşamazsınki dediğinde diğerinin orası önemli değil senden hızlı koşayım yeter demesi herşeyi özetler.

Insanlar istediği fiyata istediğini satmakta özgür, bunu fazla bulan kişilerin bunu söylemesi de bir o kadar doğal.

Tek istediğim bilgi Vortech in muadili denmesinin sebebi. Çünkü gördüğüm kadar Tunze nin takliti. Bende yurtdışından alışveriş çok yapanlardanım. Gümrüğe takılması en muhtemel ürünler sıvı ve toz ürünler. Gümrük memurunun inisiyatifine kalan ürünler ise çok ağır ve büyük koliler. Fatura dışında yapışık olup içindekileri gösteren irsaliyeli hiç bir ürünüm gümrüğe takılmadı . Sadece 2 adet Melafix zamanında takılmıştı, Davutpaşaya benzin yakıp zaman ayırıp gitmek astarı yüzünden pahalıya geleceğinden bırakmıştım. Ama ülke Çin olunca bilemem.

Güzel ülkemde maalesef haklar hukuklar şahısların günlük modlarına bağlı. Örnek vereyim, bir tanıdık dürüst devlet dairesinde müdür arkadaşımız Ihale Kanunu nedeni ile bir davası olmuştu, ne hakim ne savcı olaya hakim değillerdi, itibarı mahvoldu. En son tesadüf değişen yeni hakîmin oğluda aynı branşta müdürlük yaptığı için oğluna sorup beraat ettirmişti.

Bir şeyi asla unutmayın Hukuk ile adalet her zaman aynı anlamda değildirler.

Konuya muhatap kişileri şahsen tanımadığımdan yorum yapmayacağım. Kişisel tecrübem insanımızın küçük zaferlerlede sarhoş olmayı sevdiğini , her zaman sonunda zengin olmak hayali kurmadığını belirtmek isterim. Bunu bir fıkrayı hatırlatarak bitireyim. Hani iki arkadaş ormanda ayı ile karşılaşıyorlar ya , diğeri hemen spor ayakkabısı giymek için telaşla hareket ederken diğeri ayıdan hızlı koşamazsınki dediğinde diğerinin orası önemli değil senden hızlı koşayım yeter demesi herşeyi özetler.

Insanlar istediği fiyata istediğini satmakta özgür, bunu fazla bulan kişilerin bunu söylemesi de bir o kadar doğal.

müdür yardımcımız 6 saat yanlış ekders yazmaktan 3 yıl 4. ağır ceza mahkemesinde yargılandı.

Geçen sene memura kıyafet özgürlüğünde bayan arkadaş başı kapalı cırlak mavi kotla olmasına rağmen ben kotla geldim diye soruşturma açılacaktı.Kot giyersem memur olduğum anlaşılmazmış.Bende müfettişe tamam açın ama bende sizin hakkınızda şikayette bulunacağım,şapka kanununa uymuyorsunuz dediğimde gözümebön bön bakınca anladımki hak ve hukuk bunların elinde kalacağına boşta kalsın daha iyi

Ben insanların fikirlerine karşı  değilim.Ali ve Cenkin ilanımın altına yazmasına takıldım.Bir başlık açılır bu konu tartışılır.Bir anket yapılır oylama yaparız sonuç çıkar.Ben bir tane mesaj ekle diyorum 10 mesaj atmasına rağmen benim 1 mesajımı buraya ekleyipte beni haksız çıkaramıyor.Bu durumda benim kişiliğime hakaret etmiş olur fikrini söylemi olmaz.

Alan arkadaş ben 250 ye alacağım dedi ben 200 e veriyorum dedim.Burda fiyat önemli değil önemli olan usulsüz yapılan eylem.Benim yaptığım yanlış bile olsa bu sizin bana yanlış şekilde davranmanızı gerektirmez değil mi?

Elde net bilgi yok iken suçlama yapmak en büyük haksızlıktır. İslam dinine inananlar bilirler ki zina için bile 4 şahit gözleri ile görmesi istenirken öyle bir hale geldikki herkes herkesi suçluyor pervasızca. Size karşı tezlerde gelen insanları yadırgamıyorum, onlarında haklılığı olabilir. Siz masumca bir çok dalga motoru önerisi içeren mesajlar yazınca ve ardından bu ilan gelince insanı düşündürebilir. Haksız mıyım? Siz forumlarda ihtiyacı olan kimselere öğrencilere yardım için çaba gösteriyorsunuz , bu tür güzel girişimlerden sonra satış ilanınız çıkınca insanların sizin için belirlediği o kimlik biraz yıpranmış olabilir :) Bu tür fiyatının uygun olmadığını düşünen üyelere neden bu fiyata satmak istediğinizi açıklamak yeterli mesaj olurdu. Oysa siz kendinizi tarif etme anlatma yolunu seçince işler karışmış. İşi kişiliğinize getirdiğinizde savaş o alanda yapılmaya kalkılırsa ister istemez üzülürsünüz. Tartışma fiyat üzerinden gitmeli idi. Siz bu fiyatın nedenini açıklamalı diğer üyelerde bu nedenlerin anti tezini belirtebilir ya da hak verebilirlerdi. Tek hata burada konunun fiyat dışına çıkması, sözün özü bu.

İbrahim Beyi tanımam etmem. En fazla satmış olacağı 10 adet motordur. 11nciye kalmadan, koskoca forum sponsorları var. Koliyle getirip satarlar eğer pazarı oluşursa. 

Bence konu kapatılsın artık, hayatın anlamını sorgulamaya başlayacağız bir dalga motorundan başlayıp :)

Ne zamandır bu başlığı görüyorum baktım 4. sayfaya gelmiş merak ettim girdim okudum az önce. Bir şey yazayımmı yazmayayım mı diye düşündüm :)

Cenkciğim ve Ali bey çok iyi niyetle insanları uyarmışsınız da ya allah aşkına işiniz gücünüz yokmu bırakın ne yapıyorlarsa yapsınlar . Değerinizi mi bilecekler. Boş verin alan almış.

Forum ana sayfasında konu açılıp burası ticaret yerimidir diye saçma sapan anketler yapılıyor.

Bu olayı tasvip eden okadar çok kişi varki gördüğüm kadarıyla bizde arıza var diyip susmamız lazım sanırım

hocam %50 az kar koymuşsun bence baksana hemen satıldı, bir dahakine %100 yap, yine hemen satılırsa bu sefer 2 bilemedin 3 katını geçirirsin..

Ne kadar çok abartmis ve uzatmissiniz. Ben bu hobide çok fazla rastlamadim ama RC model uçaklarla ciddi sekilde uğraşırim. Orada bu sekilde yurtdışından 3 aldığını 15-20 ye satan tipler vardır ve bunu iş haline getirmislerdir. Ben her zaman bu kisilere buyuk bir hosnutsuzluk ile baktım. Bu kisiler bile orada bu tepkiyi hiç gormediler.

Ibrahim beye haksızlık yaptığınızı düşünüyorum, onceligi ticaret ve kar etmek olan bir profil gormuyorum. Fırsatcilik olarak gordugum pek cok ilan hatırlıyorum ama ibrahim beyin ilanı için aynısını düşünmüyorum. Gorende bu satistan malı goturuyor sanacak. Ben belki 1000 defa yurtdışı alışveriş yapmisimdir. 1000lerce dolarlik malzemem sorunsuz geldigide oldu 45 dolarlık 100gr bir esc nin gumrukte takildigida oldu.

Ben binlerce kez yurtdışı alisverisi yapmış biri olarak Ibrahim beyden bu mali gonul rahatligiyla alırdım. Aslada kaziklandigimi dusunmem.

Ne kadar çok abartmis ve uzatmissiniz. Ben bu hobide çok fazla rastlamadim ama RC model uçaklarla ciddi sekilde uğraşırim. Orada bu sekilde yurtdışından 3 aldığını 15-20 ye satan tipler vardır ve bunu iş haline getirmislerdir. Ben her zaman bu kisilere buyuk bir hosnutsuzluk ile baktım. Bu kisiler bile orada bu tepkiyi hiç gormediler.

Ibrahim beye haksızlık yaptığınızı düşünüyorum, onceligi ticaret ve kar etmek olan bir profil gormuyorum. Fırsatcilik olarak gordugum pek cok ilan hatırlıyorum ama ibrahim beyin ilanı için aynısını düşünmüyorum. Gorende bu satistan malı goturuyor sanacak. Ben belki 1000 defa yurtdışı alışveriş yapmisimdir. 1000lerce dolarlik malzemem sorunsuz geldigide oldu 45 dolarlık 100gr bir esc nin gumrukte takildigida oldu.

Ben binlerce kez yurtdışı alisverisi yapmış biri olarak Ibrahim beyden bu mali gonul rahatligiyla alırdım. Aslada kaziklandigimi dusunmem.

Erdal bey öyle demeyin arkadaşların dediği gibi ben bu fırsatçılıkla isviçredeki bankaları doldurdum.Yakında vergi kaçakcısı olarak gazetelere çıkarsam şaşmayın. :D

Saçma sapan anketlede olsa insanların düşüncelerini ortaya koyuyor.Ankettende anlaşılacağı üzere siz ne fiyat verirseniz verin burdaki üyelerin %99 unu kazıklayıp fiyattan bir haber ürünü 3-5 katına satamazsınız.İlanınızı açarsınız ama satamazsınız.Satıyorsanızda bu durumda bir terslik yoktur.Gel gelelim bunu 3-5 kişiye anlatmak gerçekten zormuş.Sizin anlattığını şey karşıdakinin anladığı kadar oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konu görüntüleyen kullanıcılar