Keşfet

Sert mercan tankım

Test sonuçlarını paylaşayım dedim;

Fosfat :0

Nitrat:10

kh:7,7

mg:1350

ca:420

Bir ay aradan sonra tekrar merhaba...

Akvaryumda bir takım önemli değişiklikler oldu.Bunların tamamlanmasını beklediğim için bu arada yazamadım.Kısaca anlatayım;

1.)Akvaryumun 40cm.lik yandan sumpı yetmediği için kaldırıldı.Akvaryum 150*50*60cm. ölçülerine kavuştu.

2.)Akvaryuma 2 adet 60mm.lik delik açılarak taşırma sistemi yapıldı,su arka taraftaki 150*60*60 cm lik sumpa iniyor.Toplam litre 750 yi buldu böylece?

3.)Kafa motoru olarak 5m3 lük Red dragon takıldı.

4.)Skimmer bk süpermarin 200 oldu.

5.)AquaReef Pro 3 plus a ilave 4 adet 54 Watt t5 takıldı.(2 kz new gen.,2 ati blue plus)

6.)18kg. Aragonit kum ilave edildi.

7.)hsbao ew-38 dalga motoru 2 adet takıldı.Main ve uydu şeklinde güzel/sessiz çalışıyorlar.

Bu değişikliklerle kafamda yapmak istediklerimi tamamladım.Sistem biraz oturunca dozaj pompasını ilave ettim mi tamamdır.

Bu değişiklikler esnasında 1 adet palyaço hariç canlı kaybı yaşamadım çok şükür..

Bir ay aradan sonra tekrar merhaba...
Akvaryumda bir takım önemli değişiklikler oldu.Bunların tamamlanmasını beklediğim için bu arada yazamadım.Kısaca anlatayım;
1.)Akvaryumun 40cm.lik yandan sumpı yetmediği için kaldırıldı.Akvaryum 150*50*60cm. ölçülerine kavuştu.
2.)Akvaryuma 2 adet 60mm.lik delik açılarak taşırma sistemi yapıldı,su arka taraftaki 150*60*60 cm lik sumpa iniyor.Toplam litre 750 yi buldu böylece[emoji3]
3.)Kafa motoru olarak 5m3 lük Red dragon takıldı.
4.)Skimmer bk süpermarin 200 oldu.
5.)AquaReef Pro 3 plus a ilave 4 adet 54 Watt t5 takıldı.(2 kz new gen.,2 ati blue plus)
6.)18kg. Aragonit kum ilave edildi.
7.)hsbao ew-38 dalga motoru 2 adet takıldı.Main ve uydu şeklinde güzel/sessiz çalışıyorlar.

Bu değişikliklerle kafamda yapmak istediklerimi tamamladım.Sistem biraz oturunca dozaj pompasını ilave ettim mi tamamdır.
Bu değişiklikler esnasında 1 adet palyaço hariç canlı kaybı yaşamadım çok şükür..
0081f6889e81b680da9c8f36ab05f5ab.jpg

Son hali bu şekilde...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu hali çok daha güzel olmuş, keyifli hobiler dilerim

Teşekkür ederim.

Bi de telefondan çekilen resimlerin bu kadar mavi çıkmasına bir çözüm olsa keşke...

Teşekkür ederim.

Bi de telefondan çekilen resimlerin bu kadar mavi çıkmasına bir çözüm olsa keşke...
Elinize ve Emeğinize Sağlık Tolga Bey, Maşallah, güzel bir tank olacak, takipteyiz. Yerli Led benimde takibimde, genel olarak paylaşımlar Soft ve LPS tankları üzerinde kurulu olanlarda, SPS akvaryumları üzerinde görmedim yada gözümden kaçtı. Bu konuda da daha iyi fikir sahibi oluruz inşallah sizin kurulumunuz sayesinde. Saygılar.

Konu görüntüleyen kullanıcılar