Keşfet

Sohal Tang

başak

Yeni Üye
Ad Soyad
osman murat bayram
XL boy Sohal Tang arıyorum

onur bey valla envanter gibisiniz :)

ben onu satarsam kuracağım 1.700 lt lik akvaryuma ne koyacam Onur :) ama bulunmasına yardımcı olurum.

default_tongue%20(1).gif
:D :lol: B)

Peki birde Denin ŞİŞMAN da vardı. Onada bir sorun belki satar. Renklerini almıştı uzun akvaryumda sprint atıp duruyordu. :D

Deniz beyi satmaya razı edemedim :( :)

Sohal tang çok bölgeci bir balıktır alırsanız diğer balıklarınız ile anlaşamayabilir ,geçenlerde baktığım bir akvaryumcu da var idi l boy fiyatıda 12 dolar dı,sabah adamı dükkanı açmaya razı edemedim yoksa alcaktım.

Valla başlığı ana menüde görünce direk fırladım tıkladım :)

Benimde aradığım ama agresifliğinden dolayı düşündüren bir balıktı.

Ama koydum kafaya bulursam alacam bi XL :)

umarım bulursunuz sizde :)

Bu arada Devrim abi yeni akvaryuma olurda koymazsan falan istanbula bile gelir alırım haberin olsun satma kimseye :)

ben 2000 lt lik bi akvayruma koyacağım için ona bol bol bölge bulunur :)

Bende isterim

daha önce vardida öldü .

Moderatör tarafında düzenlendi:
yaw ben onur gibi envanter tutmak için sormuyorum kimde var diye :)

satan varmı ? diye soruyorum.

ee hala arıyorum :) yaw balığı ben arayınca kıymete bindi vaktiyle kimse yüzüne bakmıyordu :)

Her zaman kıymetliydi.Ben o balıgı buluncaya kadar neler cektim.Sonunda buldum ama İstanbuldan gecenin birinde bey efendiyi karsılamaya hava alanına bile gitmistim.Hele aldıgım fiyatı duysanız kafayı yersiniz;ama degdi.İnsallah saglıklı bir sohal bulmanız dilegiyle sizin icin Ankarayada bakacagım gelirse yada satan olursa hemen haber verecegimden emin olabilirsiniz.

Her zaman kıymetliydi.Ben o balıgı buluncaya kadar neler cektim.Sonunda buldum ama İstanbuldan gecenin birinde bey efendiyi karsılamaya hava alanına bile gitmistim.Hele aldıgım fiyatı duysanız kafayı yersiniz;ama degdi.İnsallah saglıklı bir sohal bulmanız dilegiyle sizin icin Ankarayada bakacagım gelirse yada satan olursa hemen haber verecegimden emin olabilirsiniz.

Tugay bey dilekleriniz ve alakanız için teşekkürler

Satılıklara güncel deniyo bari alınıklara da ben güncel diyim

GÜNCEL :)

Aylar geçti hala balığından sıkılan olmadımı yaw

GUNCELLLLL :)

eminönü teleskopda çok iyi durumda bir tane var .

ok teşekkür ederim bakacağım

Konu görüntüleyen kullanıcılar