Keşfet

Sohal Tang

bende gördüm eminönündekini gayet salıklıydı 180 ytl dediler haberiniz olsun

oooo ben almaya gidene kadar biri alacak şimdi vaw bukadar da açık açık söylenmezki :) :)

aldım bile :)

işte ozaman o dükkan yıkılır telde ayırdıklarını söylediler bana 15 dakka önce
default_tongue%20(1).gif

size 200 e veririm ama :)

şaka bir yana hayırlı uğurlu olsun

Şaka biyana aldı isende hayırlı olsun güle güle büyüt salim

sıkıldığın zaman da haber ver

Balık satılmış hayırlı olsun alan arkadaşa

eminönü esnafı normaldir :(

hala aranmakta ama busefer rica ederim özelden mesajla haber everin :)

hahaha :) ben almadım. şaka yapalım dedik balık gerçekten gitti

haydaaa devrem yaw, şanssız devrem benim

aha burdan söz eğer denk gelirsem hemen arayıp söyliycem,hatta gerekirse parasını verir ayırtırım.

ankarada musa akvaryumda vardı 600 e :) musa abinin balıklar hem büyüktür baya hemde sağlıklıdır ama pahalı bence :) ama siz bilirsiniz

600 gayet normal bu balık için zaten gelmesi zor ve kontrol altında bi balık standart tang grubu balıklar bile 100-150 arası ise gayet normal:)

Devrim abi valla inan alırdım balığı direk hiç 600e bakmazdım biliyosun bi ara ne kadar istediğimi..Ama akvaryumda aşırı fazla tang var ve çıkarmakta olmuyo..Çıkarttığım zaman nasısa Musa abi getirir alırım problem değil :)

Devrim sende elindeki balığa piyasa yapıyosun heralde 600 müş peh

okadar da demedik vanii
default_tongue%20(1).gif

Yok be Osman ben balığı kolay kolay satmam ama satarsamda fiyatıda 150 olmaz yani 1,5 yıldır bende benden öncede 2-3 yıl bi hobicide idi. Ama sohalin yurtdışı fiyatına bakarsanda zaten 200-250 € arası k bendekide biraz büyük yani S değil :)

Nese sen halamı sıkılmadın balıkdan yaaa :)

E artık biran önce sıkılda birazda biz hevesimizi alalım sonra tekrar veririm :)

abi bu testere sohal ne balıkmış be herkez peşinde :D devrim abimin balığına sulanmayın sakın. o sıkıldığında bana verecek sohal i.demi devrim abi. :D

Devrim yurt dışı piyasa fiyatı 10 dolar :)

Almanyada ise 60 euro idi.

Osman mehmet abi eminönüne cantacılar bu balıktan devamlı getiri yorlar bence bi dolaşın derim .

Konu görüntüleyen kullanıcılar