Keşfet

Sohal Tang

Ok Teşekkürler cem bakacağım olmazsa haber bırakacağım

Marine Life a 8*9 tane gelmiş

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cem valla benim bildiğim fiyatlar bunlar kotalardan dolayı. Hollanda daki çok büyük bi toptancıda ise fiyatlar aşağıdaki gibi. Marinelife ta kaçpara acaba bu arada Cem hep diyon hala bana hediyeni göremedim küstüm sana:)

» HOME » Fishes » Surgeonfish » Acanthurus sohal

Product Name+ Size Price Quantity Buy Now

Acanthurus sohal Large 110.12€

Acanthurus sohal Show 211.77€

Acanthurus sohal Small 59.30€

Acanthurus sohal Extra large 160.96€

Acanthurus sohal Medium 76.24€

Acanthurus sohal Large 46.59€

Sanırım ithalat serbest bırakıldı her yerde var neredeyse dün de başka biryerde gördüm

225 ytl idi fiyatıda

benim aradığım biraz daha büyük boy olduğu için almadım

Baska yerde varsa oranında adını yazın..arıyanlar vardı cok bir ara herkes sohal sohal diyordu ihtiyacı olan alsın ...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu kadar sohal isteyen olunca hepsi getirdi yahut hepsine birisi getirdi demek ki. Ama bizde isteyen çok olur, getirince "aaaa ne güzelmiş" deyip almayız.

Bu balık çok güzel ama yazılanlar insanı korkutuyor çok agresif olduğunu okudum acaba 120*55*55 akvaryumda bu balık uygun olurmu?

eminönü nde 2 dükkanda vardı ama isimlerine dikkat etmedim

Bu balık çok hareketli ve agresif. Oldukça geniş yüzme alanına ihtiyaç duyuyor. Bu alanı bulamazsa daha az büyür yahut büyümez. Ama büyümemesi avantaj değil, tam tersine balığın ömrünü kısaltır. Bence 1 ton ve üzeri akvaryumlarda olur. Daha küçük tanklarda strese girip, daha çok agresifleşme ihtimali son derece yüksek. Zaten mimli. Mustafa Bey'in dediği gibi tam bir macera ve bence gerek yok. Yoksa enfes bir balık, ben de tankımda görmeyi isterim ama asla almam.

Gökçe vereyim sana benmkini valla bişi yapmaz :)

Benim blue tangi ikiye ayırmıştı.

Konu görüntüleyen kullanıcılar