Keşfet

Tapatalk sorunu

canercakir

Yeni Üye
Ad Soyad
caner
Sayin admin arkadaslarim,

sorun benden mi yoksa siteden kaynakli birsey mi bilemiyorum ancak site android sistemde tapatak application ile bugun itibari ile acilamaz oldu. server error occured yaziyor her girmeye calistigimda.. bilgilerinize

Değerli ilgili,

Tapatalk' tan forumumuza giremiyorum. Şifre kabul etmiyor. Kaç kez şifremi resetlettim. Hatta aynı şifre ile pc'den browser üzerinden girebiliyorum ama aynı kullanıcı adı ve şifre tapatalk' ta işe yaramıyor. Bir sıkıntı mı var ?

Aynı sorun bende de var. Son iki gündür bu şekilde...

Aynı sorun bende de var. Son iki gündür bu şekilde...
Aynen, bende de 2-3 gündür sorunlu. Tapatalk elim ayağımdı, evde pc yada benzeri alet olmayınca telefonla giriyordum. Şimdi yine telefonun browserıyla cebelleşiyorum :(

Merhaba,

Tapatalk ile ilgili geçici bir sorun yaşanmaktadır. En kısa sürede sorunu çözüp size bildireceğiz. 

Bu arada sitemize mobil cihazlarınızdan www.resifbolgesi.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Saygılar

Tapatalktan foruma giremiyorum.Sorun ne zaman halledilir acaba?

Sorun düzeldi mi acaba? Tekrar deneyebilir misiniz?

Merhaba aynı sorun bende de devam ediyor şifre resetliyorum ama hata veriyor android yada ios tan girmiyor

bilgilerinize

Mutlu Arslan

Sorun malesef devam ediyor....

Sinirimden gidip parali pro versiyonu aldim ondanda giremiyorum

ne yapacaz şimdi?

Merhaba, üzerinde çalışıyoruz en kısa sürede çözülecektir. 

Tapatalk girişlerinde sıkıntı var. Üzerinde çalışıyoruz, en kısa sürede sorun gidirelecektir.

Saygılar

Arkadaşlar Tapatalk ile foruma giriş yapamıyorum. Browser ile giriş yapıyorum, yani kullanıcı adı ve şifrede sorun yok. Konu ile ilgili bilgisi olan var mı?

Sorun hala devam ediyor saygilarimla 

sorun var evet.

düzelince bilgi vericekler site yönetimi

Çok teşekkür ederim bilgilendirme için ??

Konu görüntüleyen kullanıcılar