Keşfet

Tapatalk sorunu

Normal internet üzerinden erişim sağlanıyor fakat tapatalk üzerinden 1 haftadir giriş yapamıyorum sorun neyden kaynaklanıyor yardımcı olursanız sevinirim..sadece resif bölgesine girişimde sorun var...tsk

Merhaba, Tapatalk ile ilgili geçici bir sorun var. En kısa sürede çözülecektir. 

Saygılar

Tapatalktan giriş yapamıyorum acil yardım lütfen.

Merhaba

sorun ne zaman giderilecek bilgi vermeniz mümkün mü?

Teşekkürler

Silip tekrar yükleyince bir süre sorunsuz kullandım ama yine aynı sorunu verdi.Benim gibi sadece mobilden giriş yapanlar için büyük sıkıntı.

Tapatalktan girişlerde sorun yaşıyoruz hepimiz, adminimiz Selim Bey çözümü için çalışıyor arkadaşlar.

Kullandığımız forum arayüzünü güncellediğimiz için Tapatalk ile ilgili bir sorun yaşadık. Çünkü Tapatalk bu yeni versiyona uyumlu değil ve bazı telefonlarda sorun çıkarabiliyor. Büyük ihtimalle önümüzdeki hafta sorun çözülecektir.

Ben kendi telefonumdan giriş yapabiliyorum Tapatalk üzerinden. Engin Bey'in dediği gibi uygulamayı silip tekrar yüklediğimde sorun çözüldü. Acaba deneyip sonucu bu başlık altında paylaşabilir misiniz? Bir de mutlaka Tapatalk'ın son sürümü olduğundan emin olun.

Kullandığımız forum arayüzünü güncellediğimiz için Tapatalk ile ilgili bir sorun yaşadık. Çünkü Tapatalk bu yeni versiyona uyumlu değil ve bazı telefonlarda sorun çıkarabiliyor. Büyük ihtimalle önümüzdeki hafta sorun çözülecektir.

Ben kendi telefonumdan giriş yapabiliyorum Tapatalk üzerinden. Engin Bey'in dediği gibi uygulamayı silip tekrar yüklediğimde sorun çözüldü. Acaba deneyip sonucu bu başlık altında paylaşabilir misiniz? Bir de mutlaka Tapatalk'ın son sürümü olduğundan emin olun.
Ben iPhone 7'den silip yneiden yükledim, pro versiyon, sorun devam ediyor..

Programı silip tekrar yüklememe rağmen problem hala devam ediyor.

Programi kaldirip tekrar yukledim sonuc degismedi.

Arzu ederseniz bu konuda( web sitesi, tapatalk entegrasyonu vs) yardimci olmaya calisirim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Teşekkürler Yiğit Bey ama sorun bizden kaynaklanmıyor. Tapatalk firması ile iletişim halindeyiz, en kısa sürede sorunu çözecekler.

Sorun hala devam ediyor saygilarimla 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhabalar admin vede mod arkadaslar Sorun hala devam ediyor ne zaman tapatalk sorunsuz girebilecegiz bir bilgi varmidir saygilarimla 

Merhaba forum a normal olarak telf ve pc den girebiliyorum fakat tapalak tan giriş yapamıyorum şifre hatası veriyor devamlı ama aynı şifre ile diğer cihazlarda giriş yapabiliyorum uyarı olarak en son forum yöneticisine bildirimiz diye uyarı verdi acaba konu hakkında bilgi alabilirmiyim 

saygılarımla

Aynı sorun bende de var şifre doğru ama giriş yapılamıyor 

İlgili tartışma ve bilgilendirme Tapatalk başlığı altında mevcut,tapalak biraz yerli muadil ismi olmuş?

Bu tapatalk sorunu cozulmedi herhalde sadece bu forumda sorun var diger forumlarda sorun yok  bu forumdada bu sorunun biran once cozulse cok sevinirim saygilarimla 

Konu görüntüleyen kullanıcılar