Keşfet

Tapatalk sorunu

Sorun halen devam ediyor. bilginize

Evet unuttuk sanmayın, sorun ile ilgileniyoruz. Tapatalk'un yeni sürümü ile birlikte sorun çözülecek, onu bekliyoruz.

Merhaba 

foruma tapatalk üzerinden login olamıyorum. Yardımınızı rica ederim.

Tekrar deneme yapıp bildirebilir misiniz uygulama çalışıyor mu, çalışmıyor mu telefonlarınızda?

Teşekkürler Tayfun Bey. Android ile deneyen var mı? Onda da hata veriyor mu?

Android vede ios sorun devam ediyor Bir forumda tapatalkla bu kadar sorun yasanmamisti  cok buyuk sorunki 1 aydir duzelmedi  lutfen sorunu kisa zamanda cozun saygilarimla 

Tapatalk da resifbölgesi bende çalışmıyor 

Durum herkeste aynı mı?

Tapatalk ile resifbölgesine giremiyorum. Diğer forumlar çalışıyor. Problem nedir? Çözümü var mı

Teşekkürler

Tapatalk eski surum 6.5.3 calismiyor

Tapatalk eski  surum 6.5.5 calismiyor 

Tapatalk son surum 7.0.0 calismiyor 

Diger forumlarda problem yok 

Sadece resif bolgesi calismiyor bu sorun son guncellemeyle problem ortadan kalkacakti problem hala devam ediyor admin vede mod arkadaslarin bilgisine 

Ekli dosyayı görüntüle 45723

Merhaba,

Tekrar deneme yapabilir misiniz? Tapatalk sorunun çözüldüğünü bildirdi.

Merhaba,
Tekrar deneme yapabilir misiniz? Tapatalk sorunun çözüldüğünü bildirdi.
Şimdi giriş yaptım, sorun çözülmüştür. Emekleriniz için teşekkürler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet, girebiliyorum şu an... teşekkürler ...

Forumu Türkçe kullandığımız için, dil paketinden kaynaklanan bir sorun yaşadık. Aksaklıklar için özür dileriz  :)

Emegi gecen herkeze tsk

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben hala giremiyorum. Giriş yaptığımda bu Mail adıyla üye bulunamadı diyor. Kullanıcı adı şifre giriş yaptığımda site kaynak kodlarını içeren belirsiz bir hata veriyor. Ciddi bir sorun var ve sürüyor bence...

Bana özel mesajla kaynak kodlarını gösteren sayfanın ekran görüntüsünü atabilir misiniz? Sizinki sanırım farklı bir sorun.

Bana özel mesajla kaynak kodlarını gösteren sayfanın ekran görüntüsünü atabilir misiniz? Sizinki sanırım farklı bir sorun.
Şuan girdim Ancak şifre hatası ile girince o kaynak kodlu arızayı veriyor birde Mail değil yine kullanıcı adı girişini elle yaparak girdim üstat...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Konu görüntüleyen kullanıcılar