Keşfet

Tatile Giderken Su Tamamlama Ve Yemleme

bu tarz bir ürün kullana var mı ? ya da kullanılabilir mi ne dersiniz ? presostat adı altında geçiyor bu ürün.
Osman bu ürün 5 cm seviye aralıgında çalışıyor bu da ne yazıkki 0.5 ampere kadar güvenli içindeki kontakların yapışma ihtimali var bide yatay olduğu için sump a montajı zor gene söylüyorum bunlar sadece tetikleyici şamandıralar bunlarla motor arasında kesinlikle kontaktör kullanmak lazım ondan sonra ömür boyu problem çıkarmaz zaten tunze ve aquamedic in sistemleride kapalı kutu içinde kontaktörlü

Açıklamasında "220,250 V , 1 A , IP67 koruma sınıflı" diyor. 1 Ampere kadar sorun olmaz mı demek oluyor ?

Bir de şu var :

Hayır. Cevap akımı düzenleyen aparatlı şamandıra sistemi oluyor. Ben evde aynı mantıkta çalışan aquamedic kullanıyorum, yıllardır tık demedi.
yani teknik olarak sizin dediğiniz gibi ifade edilebilir, elma armut hesabı da benim dediğim gibi olmuş oluyor :) (aquamedic i de iyi markalar arasında görüyorum.)

Bende Reef Octopus var ama henüz daha takmadim bu ara yapacagim.

otuz.com ve petmarket te vardı bildiğim kadarıyla

Benim su ekleme cihazım da Reef Octopus fakat suyun tümünü basma problemini yaşıyorum, 3-4 aydır bu problemi bir türlü çözemedim.

2 kez ürünü iade etmeme rağmen değişen birşey yok. Elimdeki 3. ürün yine aynı sorun devam ediyor, çok can sıkıcı ...

5 VEYA 10 LİTRELİK PET SU ŞİŞESİNİ TERS CEVİREREK SUYUN OLMASI GEREKEN SEVİYEYE SABİTLE PET ŞİŞEYİ,DOLDUR KAPAGINI TAK YERİNE AS VE KAPAGINI ÇIKAR

Denge şamandırası varken bu kadar kasmaya gerek yok :)

5 VEYA 10 LİTRELİK PET SU ŞİŞESİNİ TERS CEVİREREK SUYUN OLMASI GEREKEN SEVİYEYE SABİTLE PET ŞİŞEYİ,DOLDUR KAPAGINI TAK YERİNE AS VE KAPAGINI ÇIKAR
süper fikir :) :) :) :) bende şamandıra var ama ek depo olarak şamandırayı kullanırım sık sık su koymak zorunda kalmam artık :)

Çok teşekkürler

Timerlı prize sm-9 zaman rölesi bağlayıp 1 sn bile çalıştırabilirsiniz motoru
devrim bey,

zaman rölesini nasıl bağlayacağız?

aldığım küçük atman motor 1 dk'da ihtiyaçtan fazla su basıyor.

bahsettiğiniz gibi 1-3 sn'lik ayar durumu kurtaracak. yardımcı olur musunuz?

ohh içim rahatladı /default/smile.gif

yine de sigorta atması vs ihtimaline karşı bir arkadaşa anahtar bırakcam, alt komşuya da durumu haber verdik mi tamamdır, dışardan lambaların ışığı görünecek nasıl olsa...

teşekkürler herkese öneriler içün /default/smile.gif
Kesinlikle günde 1 defa akvaryuma bakılmalı bence de mutlaka günlük kontrol şart

Uzun tatilde akvaryumda illa ki sorun çıkıyor. Ben bu sene Ramazan ve Kurban bayramlarında 9' ar gün gideceğim. Çift su tamamlama sistemi + her şey durursa canlılar Oksijensizlikten ölmesin diye akvaryuma havataşı koyacağım.  

Uzun tatilde akvaryumda illa ki sorun çıkıyor. Ben bu sene Ramazan ve Kurban bayramlarında 9' ar gün gideceğim. Çift su tamamlama sistemi + her şey durursa canlılar Oksijensizlikten ölmesin diye akvaryuma havataşı koyacağım.  
kayınço gibisi yok bu işlerde :) sen evde yokken 2-3 günde 1, birisinin uğraması şart. çift su tamamlama falan yalan onlar :)

Bence gitmeden önce 1 hafta test edeceksin sistem bir hafta sonra nasıl oluyor diye. Ama tabi yine de birinin eve uğraması gerekir.

En son ucuz bir ip kamera bağlamıştım, arada bir bağlanıp bakıyordum, enayilik olursa biraderi eve yönlendirmek mümkün idi...

Su tamamlama ise normalde sistem yok ise dozaj pompası iyi iş görür ( tekli)...

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri