Keşfet

Ucretsiz Spagetti Alg (Suyunda Mysis De Var)

gokcegoktan

Yeni Üye
Ad Soyad
Gökçe Ali Göktan
Istanbul Rumelihisari'ndan evden elden teslim ucretsiz spagetti alg. Kapakli kovayla gelinmesini rica ediyorum. Yosunu su icinde alirsaniz, suyla beraber mysis karidesleriniz de olur :)

Maalesef sehir disina gonderim yapamam, kusuruma bakmayin lutfen.

Iletisim icin cepten arayabilirsiniz. 0535 217 35 11

zamanım olsa misafiriniz olur hediyenizi seve seve almak isterdim :) şimdiden yeni sahibine hayırlı olsn :)

Herzaman beklerim. Hediyeden bolca var :)

Gökçe Abi inşallah bio küplerimiz gelirse sana elden teslim ederim, Spagetti lerimi de alırım :)

Elbette Eser. Merakla bekliyorum kupleri :)

hocam cok guzel bi hareket bu.ben bi ara vakti zamanında cok mysis aramıstım.fakat numune dahi olsa bulamamıstım...

Zaman zaman hediye edecek kadar mysis elimde oluyor. 3-4 taneden refugiumda yuzlerce urettim. Ileride ihtiyaciniz oldugunda da gelip alabilirsiniz.

Abi küpler benim ciğerimi yedi ya :-( O kadar para verdim, 21 Ocak' da İngiltere' den çıktı, hala gelmedi buraya. Adam 30 iş günü bekleyin, gelmezse paranız iade dedi iyi ki...

Zaman zaman hediye edecek kadar mysis elimde oluyor. 3-4 taneden refugiumda yuzlerce urettim. Ileride ihtiyaciniz oldugunda da gelip alabilirsiniz.
mysisler birbirlerini yiyorlar diye birşey duymuştum, onun için çoğaltmak pek mümkün olmuyormuş, şehir efsanesi sanırım, özel birşey yaptınızmı çoğaltmak için

Cihan ben eski akvaryumu boşaltınca bir baktım kumda bir sürü kıpır kıpır hayvan. Baktım karides gibi hareket ediyorlar, hemen Cleaner' im yavrulamış diye forumlarda başlık açtım. Meğersem ki Mysis miş benimkiler :-( Olsun dedim, bunları bir kaba aldım, dekor-macro alg vb. hiçbir şey yok içinde. 15-20 günde azaldılar, azaldılar ve sonunda bittiler. Bence dendiği gibi, alttan gelen yeni nesli yediler saklanacak yer olmayınca, kendilerinin de ecelleri gelince öldüler ve tükendiler. Gökçe Abi' nin refigium kalabalık demek ki Spagetti vb. ile, saklanacak yer buluyorlar...

Moderatör tarafında düzenlendi:
mysisler birbirlerini yiyorlar diye birşey duymuştum, onun için çoğaltmak pek mümkün olmuyormuş, şehir efsanesi sanırım, özel birşey yaptınızmı çoğaltmak için
Birbirlerini yiyorlar mi en ufak bir bilgim yok. Benim tum tanklarimda (refugium ve ana tank) bu canlilar bir sekilde oldular. Onlari cogaltmak icin ozel bir cabam yok. Refugiumda kendi kendilerine cogaldilar, hic azalmadilar. Spagetti alg olan bolumde de varlar, makro alg olan bolumde de. Hatta geri donus bolumunde de varlar. Rowaphos calisan reaktorun icinde de goruyorum. Sadece ps olan bolumde goremedim, orada yaklasik 1 yildir tek basina yasayan bir damselim var, sanirim o bolume gecenleri o goturuyor.

Gökçe bey ben kovamla gelmek isterim eger sizede uygunsa

Uygundur Muratcan bey. Gelmeden bir iki gun once ararsaniz sevinirim.

Gökçe abi whatsapp'dan yazıcam bakarsın müsait olunca :)

Guncel.

Guncel . Elimde hala hediyelik alg bulunmakta. 

Yarın sendeyim abi.

Selamlar

Bekliyorum Eser.

Hala mevcut yosun bulunmaktadır. Ver ver azalmıyor meret :)

Konu görüntüleyen kullanıcılar