Keşfet

Ucretsiz Spagetti Alg (Suyunda Mysis De Var)

Rica ederim. Yaptigim cok da onemli degil bence. Bedava aldigim bir sey, kendi kendine cogaliyor ve ben de hediye ediyorum. Ticarethanem olsa yine bedava verirdim, bunu parayla satmak hic dogru gelmiyor bana.

Refugiumda beslediginiz atlar eger donmus artemia aliyorsa bence iyi. Gerci artemia cok da besleyici degil ama ona alisan atlar donmus mysise de alisirlar. Onu da denemenizde fayda var.

Spagetti koyarsaniz atlar icin de daha dogal bir ortam olusabilir, streslerini daha kolay atarlar belki de. Ayni zamanda canli mysisler icin de korunak olur ama cok kisa bir sure :) Canli yemi barindirmasi acisindan bir faydasi olacagini dusunmuyorum spagettilerin ama atlarin sagligi acisindan faydali olabilir.

Gökçe Ali bey refigium bitkisi arıyorum yardım edebilir misiniz?

Elbette edebilirim. Ancak daha onceki mesajimda da belirttigim gibi islerim sebebiyle sehir disina gonderemiyorum. Bir tanidiginiz varsa burada yasayan benden gelip alabilir.

15 günlük nanom için uygun mudur sizce?

Saygılar

Bilgilendirdiginiz ve ilginiz için teşekkür ederim. Belki bu konuda sizi rahatsız edebilirim. Fakat bir şartla şayet atlarımdan yavru almayı becerebilirsem size bir çift hediye etmek koşulu ile:)) olurda yavru alabilirsem kesinlikle satmayı düşünmüyorum, sadece bakabilecek uygun tankı olan hobicilere hediye ederim.

Sent my iPhone
using

Bilgilendirdiginiz ve ilginiz için teşekkür ederim. Belki bu konuda sizi rahatsız edebilirim. Fakat bir şartla şayet atlarımdan yavru almayı becerebilirsem size bir çift hediye etmek koşulu ile:)) olurda yavru alabilirsem kesinlikle satmayı düşünmüyorum, sadece bakabilecek uygun tankı olan hobicilere hediye ederim.

Sent my iPhone

using
Cok tesekkur ederim Kerem bey :) O zaman geldiginde eger tankimda atlara bakabilecek bir pozisyon olursa seve seve hediyenizi kabul ederim.

Cok guzel ve duyarli bir davranis ornegi. Tebrik ederim sizi :)

Konu görüntüleyen kullanıcılar