Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşalar Ö.M lere pek sık bakamıyorum. Diş hekimiyim işlerim dolaysıyla teslimatı sadece levent mua. den yada halkalıdaki evimden yapabiliyorum. İrtibat için tel : 0532 4865648
Evet arkadaşlar elimdeki canlıları yer darlığından kayasıyla çıkartmaya başlıyorum. Kafa sayılarını ancak akşam sayabileceğim. Mushroomlar kayalarıyla beraber satılıktır. Herbiri avuç içi kadar fosforlu yeşil ve süper durumdalar. Alan arkadaşlar çok rahatlıkla çoğaltabilir.
Görünen musroomların hemen hemen hepsi satılıktır. Kafa 10 tl den ama 10 ve üstü olanlarda 7.5 tl den.
Trompet coral kafa başı 5 tl den. İstediğiniz kadarını hemen fraglayım verebilrim elimde 100+ fazla var. isteyene anlaşılaraka ana koloniyide verebilir. 5 adet ana koloni elimde mevcut. Hepsi kendi fraglarından üremiştir. canlılar yaklaşık 10 senede bu hale geldi
Sol tarafta görülen sert mecandan bir o kadar daha var isteyene ana koloni olarak satılacak. Bu hafta tüm resimleri çekim düzenlemeleri yapacağım. Satışlar halkalıda evden yada leventte muayenehaneden olacak. Kargo imkanım malesef yok. Gelip görüp almanız tercihimdir. Herkese Kahve 100 tl üstü alımlarda ufak tefek fraglar ikram.