Keşfet

Üretim Hairy Mushroom

Mrb ilan guncelmi hala

Tapatalk 2 ile
cihan çelik rarafindan gönderildi

Su an için kalmamıştır. Yakında yeşil plate fraglarımı koyacağım.

Merhaba daha önce sizden Hairy musroom almıştım elinizde varsa tekrar
Almak istiyorum

Tapatalk 2 ile

Selam elimde var yeniden güncel...

Cumartesi gunu musaitmisiniz

Tapatalk 2 ile

Musaitim gelebilirsiniz

Yeşil hairy mushroomlar tekrar aktif. Kafa başı 10 tl malesef hediye veremiyorum. Teslimat levent yada halkalı.

3.adet alabilirim 4.levent metro çıkışı elden teslim alabilirim yarın sabah

Arkadaşalar Ö.M lere pek sık bakamıyorum. Diş hekimiyim işlerim dolaysıyla teslimatı sadece levent mua. den yada halkalıdaki evimden yapabiliyorum. İrtibat için tel : 0532 4865648

Güncel...

Koray bey bende almak isterim.Sadece yeşil mi var?

Geç cevap için kusuruma bakmayın evet sadece yeşil var.

Koray bey şuan elinizde var mı?Birde resim mevcut mu?

slm bende almak isterim varsa tabi 

evet arkaşlar mushroomlar tekrar satışta kaç tane istediğinizi belirtirseniz sevinirim. küçükler 10 tl- büyükler 15 tl dir. Resim yakında.

Evet arkadaşlar elimdeki canlıları yer darlığından kayasıyla çıkartmaya başlıyorum. Kafa sayılarını ancak akşam sayabileceğim. Mushroomlar kayalarıyla beraber satılıktır. Herbiri avuç içi kadar fosforlu yeşil ve süper durumdalar. Alan arkadaşlar çok rahatlıkla çoğaltabilir.

bftw.jpg

ojad.jpg

Görünen musroomların hemen hemen hepsi satılıktır. Kafa 10 tl den ama 10 ve üstü  olanlarda 7.5 tl den.

Trompet coral kafa başı 5 tl den. İstediğiniz kadarını hemen fraglayım verebilrim elimde 100+ fazla var. isteyene anlaşılaraka ana koloniyide verebilir. 5 adet ana koloni elimde mevcut. Hepsi kendi fraglarından üremiştir. canlılar yaklaşık 10 senede bu hale geldi :)

Sol tarafta görülen sert mecandan bir o kadar daha var isteyene ana koloni olarak satılacak. Bu hafta tüm resimleri çekim düzenlemeleri yapacağım. Satışlar halkalıda evden yada leventte muayenehaneden olacak. Kargo imkanım malesef yok. Gelip görüp almanız tercihimdir. Herkese Kahve 100 tl  üstü alımlarda ufak tefek fraglar ikram.

Moderatör tarafında düzenlendi:
birkaç kare daha

mt39.jpg
kckb.jpg
kk9a.jpg
de58.jpg

Ö.M: attım

Konu görüntüleyen kullanıcılar