Keşfet

Üretim Hairy Mushroom

Arkadaşlar, ö.m lere ve rezervelere cevap vermekte zorlanıyorum. Mushroom ve trompet almak isteyenler için mua acık adresini veriyorum. Gelmeden önce telefon açmanız iyi olur. Gelirken yanınızda kova yada torba getirmelisiniz kayasıyla vereceğim için torbalar yırtılabiliyor. Görerek almanız gerekiyor. Unutmayın bu işi hobici arkadaşlar için yapıyorum. Toptan alım olmayacak gerek canlılar gerekse kayalar. Rezerve etmek çok zor oluyor gelen alır arkadaşlar. Pazartesi-salı-perşembe-cuma  sabah 9.30-19.00 arasında cumartesi ise 13.00 ekadar mua.de oluyorum. Acık adres.

Nispetiye cad. fecriebcioğlu sokak sevgi sitesi B blok No:5 Levent Tarifi ise şöyle akmerkez yoluna sapıyorsunuz zincirlikuyudan ilk ışıkları geçtikten sonraki ilk sağ sokaktayım. Beşiktaş belediyesine gelmeden 1. önceki sokak. Teşekkür ederim ilginize.

Mehmet Beye 6 kafa mushroom 5 kafa trompet verildi. İyi günlerde büyütün..

Pardon Mustafa Bey olacaktı :)

Güncel sayıları azalıyor ..

Bitmiştir şimdilik :)

Son parti büyüklü küçüklü 1 li  li mushroomlar kafa başı 10 tl.. Teslimat Levent

Son kalan kaya üstünde 3-4 adet var 30 tl. Teslimat levent yada halkalı.

Bursa'ya taşındığım için kendime çok kızıyorum şu an :(

Not: Bu duygu sömürüsüne rağmen hala kargo yapmayı düşünmez misiniz? :)

Selam malesef kargo yapamıyorum ama zaten satıldı.

selamlar talibim .... tarafıma ulaşırmısınız 531 514 52 05

merhaba yarin oglen saatlerinde halkalida olucam musaitseniz elinizde de  birşeyler kaldiysa almak isterim.

Konu görüntüleyen kullanıcılar