Keşfet

Üye Akvaryumları

narwhal

Yönetici
Yönetici
Ad Soyad
Selim
Merhaba,

Tüm Resif Bölgesi üyelerinin akvaryumlarını tek bir başlık altında toplamak nasıl olur? Akvaryum Günlükleri bölümünden tek tek akvaryumlar aranıp bulunabilir fakat aynı başlık altında bir sürü farklı akvaryumu görmenin zevki de bir başka. Aynı zamanda bu başlığın yeni başlayanlara da dekor ve akvaryum seçimi konusunda fikir vereceğini düşünüyorum.

Tüm üyelerimizden bu başlık altında akvaryumunuza ait fotoğraflarınızı paylaşmanızı rica ediyorum. Cep telefonuyla çekilmiş olabilir, çok kaliteli bir kamerayla çekilmiş olabilir, akvaryumun uzaktan görüntüsü olabilir, close-up'lar olabilir - hiç farketmez. İstediğiniz fotoğrafları paylaşabilirsiniz.

Ayrıca hobiye yeni başlayan arkadaşlar da akvaryum henüz boş diye fotoğraflarını paylaşmaya çekinmesin. Boş akvaryum bile olsa kayaları ne şekilde tasarladığınız, akvaryumu ne boyutlarda seçtiğiniz, tüm bunları görmek isteriz. 2 - 3 ay sonra, akvaryuma yeni canlılar eklediğinizde yine bu başlık altına yeni fotoğraflar ekleyip akvaryumunuzun durumunu güncelleyebilirsiniz.

Öyleyse fotoğraflarınızı bekliyoruz  B)

Balkon keyfi :)

1525721_10152557381472501_986944108_n.jpg

süpermiş balkon keyfi

Kamuya açık bir akvaryum olmuş.

Aynen öyle komşular benden çok seyrediyor.

Tum akvaryumlar cok guzel tebrik ederim uyelerimizi. Yarin su degisiminden sonra bende paylasim yapayim ki akvaryumlarinizin cok guzel  oldugunu anlayin :) baslik altindaki tanklariniza nazar degerse sorumluluk kabul etmem :) bir tanede kotu ornek olsun benimkide ,

Evet Mert bey yukarda duruyor. Şuan yeni kurulum ve henüz canlı olmadığın öyle astım. Canlı girişiyle beraber kademeli indiririm diye duşünüyorum. Yanlış düşünmüyorum umarım.

Memet bey, dizayn minimal ve super guzel ,tebrikler ,tam SPS lik . Kisisel gorusum degistirmemeniz yonunde.

Konu görüntüleyen kullanıcılar