Keşfet

Üye Akvaryumları

Resim 3 ay oncesinin resmi su anda bisey yok tertemiz malum bn kaptanim su an seferdeyim eskilerle yetiniyorum :) evde deniz iste deniz sonumuz hayrola :)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ImageUploadedByTapatalk1392944494.549563.jpg

By Nebi

Bu güzel dünyayı kaç litrede başardınız Maşallah
Teşekkürler. Şuan daha ferahlamış durumda tank Soft canlıları çıkardıktan sonra. Toplamda 400 lt.

By Nebi

Bu da benim tıka basa dolu tankım. Geçen hafta kaya dizaynını drğiştirdim ve yukarıya bir plate kaya daha ekledim acroları ışığa daha yakın yerleştirebilmek için.

emu9u7us.jpg
y9azy4e3.jpg
ehy8enez.jpg

Bu da benim tıka basa dolu tankım. Geçen hafta kaya dizaynını drğiştirdim ve yukarıya bir plate kaya daha ekledim acroları ışığa daha yakın yerleştirebilmek için.
emu9u7us.jpg
y9azy4e3.jpg
ehy8enez.jpg
Plate in maaşallah ı var ben de sabırla bendeki 3 parça plate in büyümesini bekliyorum :)

Plate in maaşallah ı var ben de sabırla bendeki 3 parça plate in büyümesini bekliyorum :)
Plate yerleştirirken büyüdüğünde diğer canlıların ışığını engellemeyecek şekilde yerleştirmek gerekiyor. Ben çok yukarıya koydum ve bu kadar büyüyünce bayağı bir yer kaplamaya başladı. Senin plateler henüz büyümediyse mümkün olduğunca aşağılara konumlandırmanı tavsiye ederim.

Selamlar

Plate yerleştirirken büyüdüğünde diğer canlıların ışığını engellemeyecek şekilde yerleştirmek gerekiyor. Ben çok yukarıya koydum ve bu kadar büyüyünce bayağı bir yer kaplamaya başladı. Senin plateler henüz büyümediyse mümkün olduğunca aşağılara konumlandırmanı tavsiye ederim.

Selamlar
En büyük derdim kısmetse Ekim gibi yeni eve geçerken artık iyice dolmaya başlayan ve büyüyen mercanları nasıl sağlıklı bir şekilde taşıyacağım onu düşünüyorum 

En büyük derdim kısmetse Ekim gibi yeni eve geçerken artık iyice dolmaya başlayan ve büyüyen mercanları nasıl sağlıklı bir şekilde taşıyacağım onu düşünüyorum 
Yeni evin hayırlı olsun. O zaman yeniden kurulum yapılacak tanka sanırım. Mercanları umarım hasarsız ve kayıpsız aktarırsın yeni evindeki tanka.

Selamlar

Ben üç kere yaptım o işi. Allah kolaylık versin.

By Nebi

Yeni evin hayırlı olsun. O zaman yeniden kurulum yapılacak tanka sanırım. Mercanları umarım hasarsız ve kayıpsız aktarırsın yeni evindeki tanka.
Teşekkür ederim yeni kuracağım tank için sürekli bir proje içerisindeyim :) düşüncem 110*90*55 olacak sump ve refigium evin sışında olacak ve mümkün olduğu kadar herşeyi otomatikleştirmeye çalışacağım özellikle su değiştirme ve su hazırlama konusu :) Bir konuda okuduğum kadarıyla 4 tane şamandra ile sadece tek tuşa basarak önce gerekli kafa motoru,PS vs kapanıyor ve 100 litre su boşaltılıp yerine 100 litre su dolduruluyor dolduktan sonra da tekrar önce kafa motoru sonra da ps devreye giriyor.Zira en çok üşendiğim konu su değişimi ama her hafta yapıyorum :)

Sump dışarıda olacağı içinde evin içinde su sesi neredeyse sıfır olacak 

Teşekkür ederim yeni kuracağım tank için sürekli bir proje içerisindeyim :) düşüncem 110*90*55 olacak sump ve refigium evin sışında olacak ve mümkün olduğu kadar herşeyi otomatikleştirmeye çalışacağım özellikle su değiştirme ve su hazırlama konusu :) Bir konuda okuduğum kadarıyla 4 tane şamandra ile sadece tek tuşa basarak önce gerekli kafa motoru,PS vs kapanıyor ve 100 litre su boşaltılıp yerine 100 litre su dolduruluyor dolduktan sonra da tekrar önce kafa motoru sonra da ps devreye giriyor.Zira en çok üşendiğim konu su değişimi ama her hafta yapıyorum :)

Sump dışarıda olacağı içinde evin içinde su sesi neredeyse sıfır olacak 
Uğur Abi,

Start verdiğin zaman haber ver ekipman vs konusunda birlikte araştıralım.

Elektrik tesisatında benden  ;)

Çok teşekkür ederim Erhan ama daha eylül sonu gibi olacak inşallah :)

Sen de biran önce kursan diyorum tankı :)
Benim durum farklı abi biliyorsun.

Evde yüksek nem ve rutubet sıkıntı yaratıyor.

Hatta birkaç gündür havalar yağmurlu olunca yine başladık

öksürükle mücadeleye. 

Benim durum farklı abi biliyorsun.

Evde yüksek nem ve rutubet sıkıntı yaratıyor.

Hatta birkaç gündür havalar yağmurlu olunca yine başladık

öksürükle mücadeleye. 
Allah şifa ve kolaylık versin,

İnşallah tamamen izole edilmiş ayrı bir hobi odası yaparsın artık :)

Konu görüntüleyen kullanıcılar