Beni de gaza getiren tanktır kendisi. Birkaç dakika hayallere daldım gittim yine evdeki boşluğa bundan mı kursam diye.
Verdiğiniz ölçü ( 80*40*60) bana çok uygun gelmedi. Yükseklik boyun yarısından az olmalı bu görüntü için. Yükseklik boya ne kadar yakın olursa içindeki ada kaya o kadar çay bardağındaki kaşık gibi gözükecektir. Ölçüye kesin karar vermek için bir kutu saklama kabı gibi bir şey bulup, gazete kağıdını buruşturarak içine kaya gibi yerleştirirseniz en, boy, kaya oranlarını maket üzerinde gözlemleyebilirsiniz. Ben öyle yapmıştım daha önce.
Eğer tankı örnekteki gibi duvara dayayacaksanız sump geri dönüşünü arkadan yapmak daha mantıklı. Ola ki ortadaki adadan vazgeçerseniz kabak gibi ortada kalır borular. Arkadan gelen borular her türlü ortama uydurulur. Ortadan yaparsanız olası bir müdehale durumunda ortadaki kayayı kaldırmanız gerekebilir
Koku ile ilgili kuru kaya kullanımından bahsetmiş sadece
Q.Does the tank, and in particular the volcano, have an odor?A. Since Kyle used dry rock to create the structure, there was no die off and therefore not foul smell associated with the exposed tank.
arkadas oturdugun anda ızlerken 25 cm kalır yeterlı olmaz memnun olmassın dıyor 40 cm yukseklık yapalım olmadı keserız sorun olmaz ısrarcı
kararsızım 120 *60 *30 yapmıs alıntı yaptıgım akvayum olculerı 80*50*30 daha mı ıyı olur