Keşfet

Yeni kurulum Peninsula Sps Reef Tank

Assassin

Yeni Üye
Ad Soyad
Gökhan Erdağı
Tank peninsula 130x90x55 Rimless By Tuncay Martinov

Dalga Motoru :2 x wortech MP 40 QD

P.Skimmer: B.king Double cone 200

Aydınlatma : Giesemann 2 x 250 metal halide 4x54 w 

Kum : special grade 2-3 mm 

Zeovit reaktörü + fosfat + karbon reaktörü

Miracle mud refijyum + 2 x par 38 E27 duy 54 w

Kalsiyum reaktörü : Deltec PF 501 + Milwaukee MC -125 PH ve Ozon Controller +  C 200 Ozonizer

70 kg Ağartılmış Fiji branch ve Pukani self rock 

Ekli dosyayı görüntüle 49949

Ekli dosyayı görüntüle 49950

Ekli dosyayı görüntüle 49951

Ekli dosyayı görüntüle 49952

Ekli dosyayı görüntüle 49953

Ekli dosyayı görüntüle 49954

Ekli dosyayı görüntüle 49955

Ekli dosyayı görüntüle 49956

Ekli dosyayı görüntüle 49957

Ekli dosyayı görüntüle 49958

Ekli dosyayı görüntüle 49959

Ekli dosyayı görüntüle 49960

Ekli dosyayı görüntüle 49961

Ekli dosyayı görüntüle 49962

Moderatör tarafında düzenlendi:
hayırlı olsun,,,güzel kurulum....

Hayirli ve uzun soluklu olsun insaAllah. Akvaryum olculerinin oranini ayrica sevdim. 1.3\2\3 not aldim.

Cok guzel gorunuyor. Uzun soluklu olmasini dilerim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok teşekkür ederim Arkadaşlar 2010 yılından beri hobiye yim ancak vakit bulup tankımı büyüte bildim  eski Tankımdaki eksiklikleri bu tankta gidemeye çalıştım dominant Sps olacak görüşlerinize açığım yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.Saygılarımla.

hayırlı olsun çok güzel bir akvaryum olmuş maşaallah ellerinize sağlık inşaallah

hayırlı olsun çok güzel bir akvaryum olmuş maşaallah ellerinize sağlık inşaallah
Allah razı olsun Serkan .Kardeşim küçük detaylara çok takıldım ve inceledim ortaya bu çıktı size bundan daha iyileri olsun İnşaAllah.

Gökhan Bey özellikle kaya tasarımınıza bayıldım. Harika bir tank olacak. Çok güzel malzemeler seçmişsiniz. Zeovit ve Miracle mud refijyum deneyiminizin sonuçlarını merakla bekliyor olacam. Başarılar diliyorum. Can

İyi geceler Can Bey kaya tasarımında ne zaman yardım isterseniz yanınızdayım elimden ne gelirse yardım ederim güzel bir şey çıkartırız ortaya birlikte teşekkür ederim iyi dilekleriniz için Syg.

Boyutlar çok güzel dizayn da şimdiden güzel görünüyor elinize sağlık. Ps yi büyütmeyi düşünüyor musunuz yoksa tamamen bu ps ile devam mı edeceksiniz ?

Boyutlar çok güzel dizayn da şimdiden güzel görünüyor elinize sağlık. Ps yi büyütmeyi düşünüyor musunuz yoksa tamamen bu ps ile devam mı edeceksiniz ?
Merhaba Kürşat bey cone 200 şimdilik yetiyor ama mercan yüküm çoğalınca yetmeyecek galiba o zaman bir cone 250 geçebilirim eski tanktaki sorunları bunda çözdüm sıkış tıkış değil artık diatom bitsin beklerim bir gün .Syg

Gökhan abi döktürmüşsün Maşallah Atlantik gibi ölçü 
:thumbsup:  Aynen öyle Ersin kardeşim odayı kapladı resmen insan bekar olunca istediğini yapıyor....  :rolleyesblue:

Merhaba Kürşat bey cone 200 şimdilik yetiyor ama mercan yüküm çoğalınca yetmeyecek galiba o zaman bir cone 250 geçebilirim eski tanktaki sorunları bunda çözdüm sıkış tıkış değil artık diatom bitsin beklerim bir gün .Syg

:thumbsup:  Aynen öyle Ersin kardeşim odayı kapladı resmen insan bekar olunca istediğini yapıyor....  :rolleyesblue:
ne beyi abi :) tanıyamadım nickten, hep yüz yüze görüşünce tabi :D  hayırlı olsun gayet güzel görünüyor ne yaptın diğer spsleri ?

Tam senin istedigin ölçü ?
ara verdikçe hedef daha da büyük oluyor :D  

ne beyi abi :) tanıyamadım nickten, hep yüz yüze görüşünce tabi :D  hayırlı olsun gayet güzel görünüyor ne yaptın diğer spsleri ?

ara verdikçe hedef daha da büyük oluyor :D  
Herkez büyültüyor ölçüyü sen ara verdin abi 150x100h50 bırakayım buraya ?

Konu görüntüleyen kullanıcılar