Keşfet

Yeni tankım, görüşlerinizi sunarsanız sevinirim

Fosfatta sorun yoktu ama artıma suyununun TDS ini bir daha kontrol edeyim. Eğer yüksekse ona bir çözüm bulmam lazım. Filtreleri değiştireyim olmadı. Silkat filtreyi yeni değiştirmiştim. Ama diğer filtreler uzun zamandır değişmedi. Sorun ondan olabilir haklısınız. Teşekkürler

led aydınlatmanın beyaz kırmızı sarı vs renkleride artırıyor yosunu.

Orçun Kardeş Hayırlı olsun uzun soluklu olması dileğiyle...

diotom süreci bittikten sonra akvaryumda yaşamın başladığının belirtisidir yosun...korkacak birşey yok zamanla caroline algler alacak yerini morlaşmaya başlar 1 ay içinde, bu zaman içinde 10lt bile olsa su değişimlerini aksatmamaya çalış. akvaryum oturdukça 1 aya kadar uzatabilirsiniz su değişimlerini. ro su kullanmaya çalışın aydınlatmanız bu tank için yetersiz gelebilir keşke baştan x50 falan alsaydınız 

kolay gelsin

Emre Merhaba. Çok teşekkürler öncelikle içim rahatladı biraz:). Haftada 1 damaca su değişimi yapmaya çalışıyorum mutlaka aksatmadan. başından beri bu şekilde.  RO su kullanıyorum fakat geçen TDS değerini ölçtüğümde 0022 ppm çıktı. RO cihazımın silkat filtresini de yeni deiştirdim aslında ama anlayamadım neden böyle çıktığını. X30 la başladım yeteceği yorumunu aldı bir kaç yerden. Hedefim zaten şu an sadece polip beslemek. Eğer yetmezse söylediğin gibi X50 ye geçiş yapabilirim

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri