Keşfet

Yeni Tankım Hayırlı Olsun Inşallah 27.05.2015 Maaşallah Demeyi Unutmayalım Sevgilerimle

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şeref Donult coral'ların cok kötü duruyo......

Maşallah, Allah nazarlardan saklasın inş...

Maşallah. Rabbim nazarlardan saklasın çok güzel bir akvaryum olmuş. Hem Akvaryum, hem dekor, hem ekipmanlar ve tabi canlılarla.

Allah razı olsun cok teşekkür ederim 

Kardinaller eş tutmuş Şeref bey:) Çok güzel bir akvaryum, güle güle büyütün canlılarınızı.

Kardinaller eş tutmuş Şeref bey:) Çok güzel bir akvaryum, güle güle büyütün canlılarınızı.
Teşekkür ederim ederim cardinaller üç yadır yavru  döktü ilgilenemiyorum yoksa şimdiye cok tan dede olmuştum  :55ac42cf12c15_EmojiSmiley-04: :55ac42cf12c15_EmojiSmiley-04:

Maşallah, hem ölçü hem de canlı seçimi çok güzel, keyifle büyütün canlılarınızı.

Şeref hocam

Maaşallah çok güzel görünüyor.

Şeref hocam,

Maşaallah çok güzel görünüyor. Mümkünse tankın tamamından da bir fotoğraf paylaşırsanız onuda görelim.

Emeğinize sağlık

Bu arada cardinal yavrular ne durumda büyüyorlar mı?

Şeref hocam,

Maşaallah çok güzel görünüyor. Mümkünse tankın tamamından da bir fotoğraf paylaşırsanız onuda görelim.

Emeğinize sağlık

Bu arada cardinal yavrular ne durumda büyüyorlar mı?
Güzel yorumlarınız için çok teşekkürederim  tanka yeni değişimler olucak yeni girecek ve cıkacak canlılar var düzenleme yapıp genel foto atıcam cardinaller kendi hallerindeler :)  ama umudum yok baba yine yavru aldı busufer bakalım tüm yavruları kurtarmaya çalışıcam inşallah 

Konu görüntüleyen kullanıcılar