Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni Tankım Hayırlı Olsun Inşallah 27.05.2015 Maaşallah Demeyi Unutmayalım Sevgilerimle
Teşekkür ederim onur bey benim haftalık olarak düzenli %10 su değişimi yapıyorum test sonuclarına göre katkı olarakta Reewlowers kh,calcium,magnesium,potassium giriyorum
mercanlara ise düzenli haftada iki kez Goniopower giriyorum
Teşekkür ederim onur bey benim haftalık olarak düzenli %10 su değişimi yapıyorum test sonuclarına göre katkı olarakta Reewlowers kh,calcium,magnesium,potassium giriyorum
mercanlara ise düzenli haftada iki kez Goniopower giriyorum
Şeref Bey cevabınız için teşekkürler aslında tam da almak istediğim cevabı aldım. Malum şu aralar yabancı markaların ürünlerine ulaşmak biraz zor bu da bizi malum firmanın ürünlerini kullanmada zorunlu kılıyor. Ben açıkçası reeflowers ürünlerinin performanslarından bitkili tatlı su akvaryumlarımda çok mennun kalmadım. Gördüğüm kadarıyla mercanlarınız çok keyifli yine de bu katkılar konusunda fikirlerinizi rica edebilir miyim?
Şeref Bey cevabınız için teşekkürler aslında tam da almak istediğim cevabı aldım. Malum şu aralar yabancı markaların ürünlerine ulaşmak biraz zor bu da bizi malum firmanın ürünlerini kullanmada zorunlu kılıyor. Ben açıkçası reeflowers ürünlerinin performanslarından bitkili tatlı su akvaryumlarımda çok mennun kalmadım. Gördüğüm kadarıyla mercanlarınız çok keyifli yine de bu katkılar konusunda fikirlerinizi rica edebilir miyim?
Kısa özet yapmak gerekirse dediğiniz gibi cok ürün var cok katkı markası var tabiki bunların hepisni kullanmak hem madtiyat hem zaman ister ben eski tankımı hiç bir katkı girmeden sadece su değişimi yaparak ilerledim. yeni tankta ise katkıya başladım ama lps için haftalık %10 su değişimi candır ve kolay kolay canlı ölmez renk solmaz doku kaybı olmaz tabiki bu kullandığınız tuz markasıda önemli sps için aynı şeyi söyleyemem günlük hatta 1saatinizi tank oturana kadar zaman ayırmanız lazım sps için katkı kullanan cok hobicimiz var sps içinde katkıyla ilgili forumdan sps bakan hobici dostlarımızla konuşa bilirsiniz yada yakınınızda akvaryumcu varsa gidip birebir destek alabilirsiniz .
Benim kendi kullandığım katkıdan Reewlowers lps canlılarım için ben cok menunum