Keşfet

2016 Resif Bölgesi Takvimi İsteyenler

Bana 1 tane yeterdi, foruma minik bir katkımız olsun diye 2 tane aldım. Bence gayet güzel takvim, işyerinde masamda duruyor, diğerini de eşime verdim o masasında kullanıyor.

* Haftalar yazsa daha iyi olurdu

* Kağıdı bana çok ince geldi, eşantiyon firma takvimleri bile kalınca karton gibi kağıtlara basılıyor

* İş yerinde kullanırken aynı sayfada büyük olarak içinde bulunduğumuz ay ve daha küçük olarak kenarda bir önceki ve bir sonraki ay kutucukları (yine haftaları gösteren) olsa çok faydalı olur, eşantiyon takvimlerde hep böyle

* Bence böyle ürünler yapılıp forum adına satılsa çok iyi olur, foruma gelir kazandırır ve birçok başka güzel faaliyet, toplantı, eğitim, yeme-içme vb. yapılır. Hepimiz sabahtan akşama kadar bedavadan burada takılıyoruz senelerdir, bu kadar kahveye, kafeye vb. gitsek kaç TL çay çorba parası verirdik şimdiye kadar bir düşünün :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Takvimi teslim aldım. Emeği geçen tüm Resif Bölgesi ekibine teşekkür ederim. Eser beyin fikirlerine bende katılıyorum. 2017 yılı için daha ayrıntılı ve güzel bir takvim hazırlayacağınıza eminim. Nacizane forumda yaptığınız canlı fotoğraf yarışmalarının fotoğraflarını kullansanız çok daha güzel olur diye düşündüm. Lafı çok uzattım tekrardan teşekkürler. Saygılar.

Benim takvim halen gelmedi Aşkın bey?

güle güle kullan kardeşim :)  

kargo aradı bugün seni adreste bulamamışlar , iade edeceklerdi telefonunu verdim aradılar mı ? 

Benimkiler geçen hafta ulaştı. Teşekkür edecek fırsatım olmadı. Kusura bakmayın

Güzel bir çalışma olmuş ellerinize emeklerinize sağlık.

Birdaha böyle bir çalışma yaparsak ajanda olsun . Günlük ölçümleride yaza bilelim :)  

seneye daha farklı şeyler planlıyoruz , Resif Bölgesi gömlek , t-shirt :)  

Arkadaşlar , takvim dağıtımının bir kısmı  İzmir bölgesinden gönderilecekti , fakat kargo ücreti takvim bedelin den dahi pahalı olduğu için kalan takvimler İstanbul'a bana gelecek bu hafta ve kalanları ben buradan göndereceğim , sanırım 3-4 adet kadar kaldı ........ 

Takvim ulaştı teşekkür ederiz. Naçizane bir öneri olarak, takip eden takvimlerde resmin sayfanın tüm arkaplanını kaplaması ve diğer takvim ve metin bilgilerinin resmin önünde, belki yarı saydam şekilde yer alması gibi bir tasarım da düşünülebilir. Basımı-dağıtımı, emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkürler, 2017 şimdiden rezerve.

Arkadaşlar  Resif Bölgesi takvimi bu yıl için düşünüp ilk defa hazırladığımız bir  aktiviteydi  ......son 3-4 takvim kaldı herkese ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim seneye sizlerinde fikirlerini alarak yeni promosyonlar planlayacağız ...herkese bol sulu günler .....

King Elvis / Aşkın Önver 

Aşkın bey selam. T-shirt, mug, havlu vs. gibi şeyler için yılbaşını beklemeye gerçekten gerek var mı. Takvim için seneyi beklemek mantıklı ama diğerleri için mesela 3 ayda bir yapılan bir hoşluk gibi düşünülebilir.

Sent my iPhone using Tapatalk

O zaman nacizane önerimi de söyleyeyim mi sanırım göklek yerine polo yaka tshirt daha çok tercih edilebilir gibi. Şahsen ben o gömleği giyecek açıkçası bir yer bulamam ancak hatıra olarak bir köşede durur

Sent my iPhone using Tapatalk

Merhabalar Aşkın Bey

Takvimerim henüz ulaşmadı. Ödeme gitmedi diye 2 farklı günde 2 sefer eft yaptım. Hesabımı kontrol ettim.Gönderilmiş gözüküyor. Dekontları mail attım. Bilginize

Moderatör tarafında düzenlendi:
Takvim biraz önce geldi. Emeği geçen herkese teşekkürler. Yalnız kargo ücreti çok fazla Avcılar -levent arası neredeyse  takvim parası kadar tuttu.  :55ac42c97f84c_EmojiSmiley-01:

merhaba Murat

takvimlerin bir kısmı izmir den gönderildi , kargo ücretleri 12-15 TL gibi olduğunu öğrendim ve kalan takvimleri İstanbul 'a istedim , buradan MNG anlaşmalı fiyatımız 3,5 TL ....

Selam Aşkın

Bana gelende esenyurt  tan gönderim yazıyor. 9.36 TL ödeme yaptım.

Konu görüntüleyen kullanıcılar