Keşfet

2016 Resif Bölgesi Takvimi İsteyenler

Merhaba,

Takvimler sınırlı sayıdadır ve toplam 100 adet basılmıştır. Takvimleri Resif Bölgesi Mağaza sayfasından satın alabilirsiniz:
http://www.resifbolgesi.com/forum/store/

Ödeme şekli PayPal ya da Havale/EFT. Havale/EFT yapacak üyelerimiz için IBAN numaramız güncellenmiştir. Eğer Havale/EFT yönetemiyle ödeme yapacaksanız, hesap numaramız aşağıdaki gibidir. Gönderim işlemini hızlandırmak adına, ödeme yaptıktan sonra dekontu info@resifbolgesi.com adresine göndermeyi unutmayın.

Finansbank
Evren Şair
İzmir / Bornova Şubesi

IBAN: TR48 0011 1000 0000 0015 9510 03
Siparişleriniz ile ilgili detayları Yukarıdaki menümüzde bulunan Mağaza butonunun hemen altındaki "Siparişlerim" bölümünden görebilirsiniz. Ödeme ve sipariş konusunda sorun yaşayanlar bana özel mesaj gönderebilirler.

Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle  :clap:

Ekli dosyayı görüntüle 35071

Ben ödemeyi gönderdim eft saati geçtiği için talimatı aldı.Yarın mesai başlayınca hesaba geçer. Açıklamaya ismimi yazdım zaten 

Arkadaşlar İstanbul'da oturanlar takvimleri kargo ile değilde elden almak isterseniz  Avrupa yakasında benim ofisten gelip alabilirler ....

E 5 karayolu üzeri Haramidere OTOPORT 

İlk parti sipariş verenlerin kargosu MNG ile gönderdim 

İlk parti sipariş verenlerin kargosu MNG ile gönderdim 
Aşkın bey bana da kargo bilgisi geldi ama ben size cuma günü geldiğimde, sizden takvimlerimi almıştım. Bir yanlışlık oldu sanırım. İsterseniz gelenleri takvim bekleyen diğer arkadaşlara yönlendirebilirim.

Kargo mu geldi sana....? 

Kargoya verildi mesajı geldi sanırım size Fırat Bey. O otomatik bir mesajdır, eğer elden teslim aldıysanız o mesajı dikkate almayın.

Takvim eline ulaşanlar fotoğraf eklerse seviniriz.  :)

Takvimi teslim alanlar resim ve yorumlarınızı bekliyorum

Mng kargo haricinde bir firmayla gönderebiliyormusunuz takvimi yada şubeden teslim olarak gönderilse. Mng kargo evime 500m uzakta olmasına karşın benim adresimi hiç bulamıyor :)  yarın sabah ilk iş eft yapacağım. Saygılar.

Merhaba Mustafa 

SÜRAT KARGO ile de gönderebilirim ama MNG 3,5 TL sürat kargo 4,5 TL .... karar senin 

Merhaba Mustafa 

SÜRAT KARGO ile de gönderebilirim ama MNG 3,5 TL sürat kargo 4,5 TL .... karar senin 
Ben eftyi yaptım. Bir kaç defa email atmış olabilirim sisteme dekontu kusura bakmayın. Mağaza bölümünden de yapmaya çalıştım ama başardımmı bilmiyorum. Adres ve kargo için size özel mesaj yazıyorum. Saygılar.

Haftalar yazmıyor mu acaba kenarında? Ben sırf bu yüzden sipariş vermiştim :-(

:)  haklısınız haftaları yazmamız gerekiyordu atlamışız , fakat daha önemlisi her sayfanın arkasında testlerinizi not edeceğiniz bir bölüm var 

Son 55 adet kaldı elimizde  :clap: Satın almak isteyenler Paypal ya da EFT/Havale ile ödeme yapabilirler:

Haftalar yazmıyor mu acaba kenarında? Ben sırf bu yüzden sipariş vermiştim :-(
Eser sipariş verdiklerini gönderdik, eline geçti mi?

Konu görüntüleyen kullanıcılar