Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eser Selam, alalımmı takvimi önerirmisin, bir inceleme yazısı yaparmısın forumda başlık açıp birazda çamur at yönetime esprili birşeyler olsun , mesela önce 10 tl dendi şimdi 12 tl yapmışlar üstelik kargo ücretide var fiyat/performans nasıl acaba
Aslında 12 Tl yerine 25 TL yapmamız lazım , malum deniz akvaryumu takvimi içinde deniz kelimesi geçtiği için daha pahalı olması lazım ama Resif Bölgesi dostları için Selim ile konuşup neredeyse maliyet bir fiyat uyguladık... :thumbsup: .... bu arada takvimler sınırlı sayıda basıldığından neredeyse bitmek üzere almak isteyenlerin forumdaki MAĞAZA bölümünden bir an evvel sipariş vermesi gerek .....
ellerinize ve emeğinize sağlık dün elime geçti çok güzel olmuş. bu yıl 2017 yi 12 nci ayda hazır edilirse hediye etmek istediklerimiz için daha fazla ihtiyaç olacaktır.
Eser beyin elle yazdığı kısımda dahil edilirse iş hayatımız için çok daha kullanışlı olacaktır.
bugün elime geçti takvim. emeğiniz için teşekkürler. fotoğrafların çözünürlükleri bana pek yeterli gelmedi yada benim beklentim yüksekti. teşekkürler yinede.
ellerinize ve emeğinize sağlık dün elime geçti çok güzel olmuş. bu yıl 2017 yi 12 nci ayda hazır edilirse hediye etmek istediklerimiz için daha fazla ihtiyaç olacaktır.
Eser beyin elle yazdığı kısımda dahil edilirse iş hayatımız için çok daha kullanışlı olacaktır.
bugün elime geçti takvim. emeğiniz için teşekkürler. fotoğrafların çözünürlükleri bana pek yeterli gelmedi yada benim beklentim yüksekti. teşekkürler yinede.