Keşfet

2016 Resif Bölgesi Takvimi İsteyenler

Merhaba, evet bugün geldi çok teşekkürler. Haftaları kenarlarına elle yazdım, çok da güzel oldu :)

Merhaba, evet bugün geldi çok teşekkürler. Haftaları kenarlarına elle yazdım, çok da güzel oldu :)
Eser Selam, alalımmı takvimi önerirmisin, bir inceleme yazısı yaparmısın forumda başlık açıp birazda çamur at yönetime :) esprili birşeyler olsun , mesela önce 10 tl dendi şimdi 12 tl yapmışlar üstelik kargo ücretide var fiyat/performans nasıl acaba :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Evet inceleme yazısı bekliyoruz. 

Bu arada takvimlerin tamamı satıldığı taktirde, elde ettiğimiz karı bir derneğe bağışlayacağız.

Aslında 12 Tl yerine 25 TL yapmamız lazım , malum deniz akvaryumu takvimi :)  içinde deniz kelimesi geçtiği için daha pahalı olması lazım ama Resif Bölgesi dostları için Selim ile konuşup neredeyse maliyet bir fiyat uyguladık... :thumbsup:  .... bu arada takvimler sınırlı sayıda basıldığından neredeyse bitmek üzere almak isteyenlerin forumdaki MAĞAZA bölümünden bir an evvel sipariş vermesi gerek ..... 

Güle güle kullanın  :thumbsup:

Sabah 50 adet kaldı maili gelince haberim oldu :)  işe gelir gelmez EFT yaptım :)

MNG ye 3,5 TL mi ödüyoruz ? fazla ödemeyelim :)

Kargo takip numarası yollansa çok iyi olacak. 

MERHABALAR 

BEN DE 1 ADET ALABİLİRMİYİM

ÇOK GÜZEL DÜŞÜNCE,EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER

arkadaşlar sponsorlarda sipariş verdi adetli miktarda almak isteyenler acele etsin yoksa 2017 takvimini beklemek zorunda kalırsınız :)  

takvimlere gösterilen yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz , birkaç adet kaldı 

aşağıdaki linkten satınalabilirsiniz 

Aşkın Bey,

Ödeme dekontunu mail attım.

Ayrıca yaz dönemi yaklaşmakta T-shirt  için çalışmalara başlasanız hiç fena olmaz :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
ellerinize ve emeğinize sağlık dün elime geçti çok güzel olmuş. bu yıl 2017 yi 12 nci ayda hazır edilirse hediye etmek istediklerimiz için daha fazla ihtiyaç olacaktır.

Eser beyin elle yazdığı kısımda dahil edilirse iş hayatımız için çok daha kullanışlı olacaktır.

tekrar emeği geçenlere teşekkürler.

selamlar.

Serkan SENER

Ödeme yapanların takvimleri en kısa sürede gönderilecektir.

Takvimler bugün elime ulaştı gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim gayet başarılı olmuş.

bugün elime geçti takvim. emeğiniz için teşekkürler. fotoğrafların çözünürlükleri bana pek yeterli gelmedi yada benim beklentim yüksekti. teşekkürler yinede.

ellerinize ve emeğinize sağlık dün elime geçti çok güzel olmuş. bu yıl 2017 yi 12 nci ayda hazır edilirse hediye etmek istediklerimiz için daha fazla ihtiyaç olacaktır.

Eser beyin elle yazdığı kısımda dahil edilirse iş hayatımız için çok daha kullanışlı olacaktır.

tekrar emeği geçenlere teşekkürler.

selamlar.

Serkan SENER
Teşekkürler Serkan 

Hobiyi gözönünde 12 ay tutmak için ve bunu sizlerle paylaşmak için düşündüm güle güle kullanın 

bugün elime geçti takvim. emeğiniz için teşekkürler. fotoğrafların çözünürlükleri bana pek yeterli gelmedi yada benim beklentim yüksekti. teşekkürler

sizden aldığımız yorumlar ve fikirler ile seneye 2017 takvimi daha güzel olacak...
Arkadaşlar hiç merak etmeyin listeyi hergün güncelleyip her sabah ilk iş kargo listesini yapıyorum  ...

bugün elime geçti takvim. emeğiniz için teşekkürler. fotoğrafların çözünürlükleri bana pek yeterli gelmedi yada benim beklentim yüksekti. teşekkürler yinede.
İlk denememiz olduğu için ufak tefek sorunlar var. Önümüzdeki yıllarda kaliteyi artıracağız :)

Konu görüntüleyen kullanıcılar