Keşfet

Beyaz Benek Üzerine

selamlar,yogunluk tedavisi benegi yok etti ama baliklarda yok oldu.kh ve ph a o kadar dikkat etmeme ragmen naso tanf ve emperor angelun karni balon gibi sisti ve kaybettim baliklari;yogunluk tedavisini basarisizlikla sonuclandirdim.Tuzlulugu yukseltiyorum yeniden bir tek wrassem kaldi karantinada onuda kaybetmek istemiyorum.

selamlar,yogunluk tedavisi benegi yok etti ama baliklarda yok oldu.kh ve ph a o kadar dikkat etmeme ragmen naso tanf ve emperor angelun karni balon gibi sisti ve kaybettim baliklari;yogunluk tedavisini basarisizlikla sonuclandirdim.Tuzlulugu yukseltiyorum yeniden bir tek wrassem kaldi karantinada onuda kaybetmek istemiyorum.
Adaş çok üzüldüm :( bilmiyorum ne dersin ama bu kadar çok balık kaybından sonra tekrar baştan sıfırdan bir kuruluma geçsene suyunun dengesi kullandığın ilaçlardan dolayı iyice bozuldu

Ana tankimda sorun yok ki karantina tankinda oluyo bunlar.Toplamda 5 balik kaybettim sadece.Ana tankta sorun bitti cok sukur kayip olmadan.

Palyaçolarda beyaz benekler, sürtünme. kafayı sağa sola çekme hareketleri olunca prodibionun beyaz benek ilacını aldım. Bugün 4. gün oldu son 2 tüpü kullandım ama hala beneklerde bir azalma yok ve balıkların gözünde hafif bir pus var. İştahlarında da bir problem yok. Başka bir hastalık mı bu acaba?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri