Keşfet

Cagdason'un Günlüğü

Canlı yayından yakalanmış iki kare :)

1979617_10152471972182430_1664750786519459891_n.jpg

10341882_10152471972852430_5017603711126723515_n.jpg

Maşallah Çağdaş Bey. :)

Çok güzel kareler çağdaş bey tebrikler. :clap:

Maşallah gittikçe dolan renklenen bir akvaryum.

Camlardaki yosunlar sizdede benim gibi üşengeçliktenmi duruyor? ve aydınlatmanın bu duruma etkisi sizce nedir?Kendi tankımda bir önceki kombinasyonumda 3 adet 8000 k osram kullandım ve nerdeyse günaşırı camlar yosun tutuyordu şuan o kombinasyona göre durum çok daha iyi,3-4 günü buluyor oda eskisi kadar olmuyor.

Kesinlikle tembellik artı akvaryumun Balkonda olması ve direk gün ışığı ve hatta günün 1-2 saatinde direk düneş ışığı almasından ama yan ve arka camı nerdeyse hiç silmiyorum. Ön cam ve kameranın dayalı olduğu yan cam görece daha iyi. 

Çok güzel kareler çağdaş bey tebrikler. :clap:
Valla ben artık direk kameradan seyrediyorum arada evde direk TV ye veriyorum salona duvar yıkıp akvaryumu daymış kadar olmasada idare ediyor. 

Çağdaş abi çok güzel görünüyor tankın, eline sağlık. Yalnız powder biraz sıkıntılı mı ne ?

Çok hava kabarcığı gelmiş tam çekerken 3 haftayı geçti geldiğinin yaklaşık iki katı oldu. İyi yiyor maşallah ama Emperor arada baya bi kovalıyor. Bakalım şimdilik kalıcı gibi benek olmadı en önemlisi o sanırım.

Sent my C6603 using Tapatalk

Yem alıyorsa atlatır eminim benim emperror'da takmıştı powder'a şimdi kanki oldular. Başarılarınızın devamını dilerim.

Çok şiddetli bir anlaşmazlık yok Emperor arada herkezi bi kovalıyor zaten çekin gidin buralar hep benim edasında sonra bir iki mercana vurup banada bi gözdağı veriyor bak yerim bunları besle beni der gibi. Sonra kendi halinde takılıyor. Powderın keyfi yerinde bu saatten sonra çok felaket bişey olmaz ise olumsuz birşey beklemiyorum. 

Angel vurup geçiyor mu yoksa yeme alışkanlığı var mı?Bildiğim sertlere dokunmuyorlar harici scolmia,zoa ve ricordealar var.Şansımı denemek istiyorum ama yeme durumu varsa hiç girmem.Görüşleriniz önemli...

Birara zoaarı baya koparıyordu SPS lerden sadece staghorn koral a bir iki vurduğunu gördüm ama zarar vermedi bence gayet uyumlu gidiyor. 

:(

Zoalarımı riske atamam..

Bendekiler biraz sağlıksızdı birde hepsine değil bir türe takmıştı o ölünce bıraktı.

Sent my C6603 using Tapatalk

bbg olmuş resmen Çağdaş bey :)

arada bir ekran boşalıyor sonra bir anda yeniden görüntüye doluşuyorlar.. ilginç ve güzle :)

Maşallah. Hepsi harika canlılar.

Bir iki Problem var ama genelde tank fena gitmiyor. Bir acro dışında diğerleri büyüyor renkleri yerinde sadece birtanesi rengini oldukca kaybetti.

Konu görüntüleyen kullanıcılar