Keşfet

Chelmon Beslemenin Alternatifleri ?

Bendeki chelmonda Granül yem yiyor şuan 2 senedir tankımda ama Eser beyin dedigi dogru yem yeme problemi olan canlılar ve akvaryumcuda alışması büyük şans Cem bey sizinkisi birde fiyatının düşük olmasının sebebide budur diye düşünüyorum

Akvaryumcuda kuru yem yiyen Chelmon bulmak bence süper şans Cem Abi, kimden aldın? Fiyatı da yem yiyen balık için bedavaymış...

Ekstrem akvaryum

sera kurutulmuş artemia

Bazı balıklar ilk yediği yemle  devam edilirse yeme problemi olmadan diğer kuru yemlere de alışıyor ondan sordum...

Geçen hafta bir bannerfish aldım da, pek yem yemiyordu, tetra fresh delica poşet artemia ile besliyordum, yeni yeni normal kuru yem yemeye başladı...

Bu yem, yem almayan anthiaslar üzerinde de çok iyi sonuç veriyor, angellarda da başarılı olmuştu...

Cem Abi, balığın kurutulmuş Artemia' yı sudan mı topluyor normal granül yem yer gibi yoksa sen yemi atıyorsun, onlar biraz uçuşup kayaların aralarında vb. toplanıyor ve balık doğası gereği kayaların arasından mı topluyor yemleri?

Elimden alıyor.

41 kere  maşşallah :)

Al bir değişik chelmon daha [emoji16] nori yosununu bole iştahlı daha yiyen canlı görmedim

Doğaya saygı duyalım....

Konu görüntüleyen kullanıcılar