Keşfet

Conch

Bu arkadaşa katılıyorum çünkü bende counc aldım kargo ücretini dahi o verdi henüz gönderemedim ücreti ne arıyo ne soruyo amaç ticaret olmadığı açık.tabiki bir miktar ücret istemek hakkıdır ayrıca denizlerimizde milyarlarca counc var 100 tanesini çıkarmış çokmu bunu düşünenler mümkünse balık yemesin ve deniz akvaryumu ile uğraşmasın artı :D kaç kişide deniz akvaryumu varki

İbrahim bey cok guzel bir yardım tebrik ederim allahın bocegine 5 lira vermek isteyen 10 lira vermek isteyen varken sizin 1 liraya yollamanız buyuk bir olay bu tabiki bagzı cevrelerı rahatsız edecek bazı insanlar atıklarını denize gittiklerini bile bile sizin yolladıgınız canlıların cetelesini tutacak o zaman tuvalate girmeyin vapura binmeyin suan yaptgımız hersey dogaya zararlı kullandıgmız elektırık dere yatklarının yerlernın degıstrılıp baraj yapımıyla elde ediliyor arablar havaya egzos dumanıyla bir suru zehir salıyor konu denizden cikacak 3-5 konca kaldıysa yandık iğne cuvaldız meselesi herkez payına dusenı alsın konu daha fazla kirlenmesin burda kimseye zorla bir sey yapılmıyor ayrıca ben her yaz mersine giden biri olarak o su simdi 20 derece haziranda agustosda ortalık 40 derece ıken o su acaba kac derece oluyor ? uzatmanın bir manası yok

Moderatör tarafında düzenlendi:
İbrahim Bey,

Tartışmalar bittiyse acaba bende 10 snail ve 10 conch alabilirmiyim bir hemşehriniz olarak:))

OM attım.

kardeşim 45 tane conch 20 tane snail toplamda 65 adet canlı elime ulaştı .cok canlı ve salıklılar.. teşekkür ederim..

bana balık yolla goby olsun başka olsun ... görüşmek üzere.

kendi vatanımın conch larıda bi başka şirin heee

ibrahim bey bende almak istiyorum nasıl görüşebiliriz. 10 adet cronc 5 adet snail almak istiyorum kayseride yaşıyorum ben sorun olurmu?

ibrahim bey bende almak istiyorum nasıl görüşebiliriz. 10 adet cronc 5 adet snail almak istiyorum kayseride yaşıyorum ben sorun olurmu?
İLAN İLE İLGİLENEN ARKADAŞLAR "resifbolgesi.com" FORUM'DAN ÖZEL MESAJ ATARSANIZ ÇOK DAHA İYİ OLUR.

admin@supermersin.com veya 0507 220 87 90 nolu telefondan irtibata geçebilirsiniz.

teşekkür ederim.

Merhaba İbrahim bey. 10 Conch ve 10 Snail elime ulaştı (Hediyeleriyle beraber: 1adet hermit :D ). İlgilendiğiniz ve kazasız ulaştırdığınız için çok teşekkür ederim. Şuan temizliğe başladılar ve akvaryumu tertemiz hale getirdiler. Bu arada İstanbul/Eminönünde Conchların ve Snaillerin tanesine 10 tl isteyen akvaryumcuya ... selamlarımı iletiyorum :) İbrahim beye tekrar teşekkürler, kar amacı gütmeyip akvaristlere bu hesaplı hizmeti sunduğu için.

Herkeze sağlıklı balıklar beslemesi dileğiyle. Saygılar, selamlar.

/Eminönünde Conchların ve Snaillerin tanesine 10 tl isteyen akvaryumcuya ... selamlarımı iletiyorum :)

:) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bişey yazmiyim diyorumda olmuyoki ya siz bu akvaryumlarınizdaki balıkları canlıları nerden alıyosunuz yada aldığınız HOBİCİLER nerden alıyo ya akvaryumcudan ya akvayumcudan başka ihtimal olmadığına göre o conchlar mersinde cıkmasaydı görürdüm sizi.saygılı olun işinize gelirse alırsınız gelmessede almassınız . eminim aramızda kendi işinde enteresan fiyatlar olanlarda vardır. hobici dostu neymiş birbirlerine 10 -15 kafa polip 40-50 tl ye satıyolar tabi alan az biliyo büyük ihtimal ama hobiciya sorun yok akvaryumcu aynı100 kafa polibe 100tl diyince cok para hesaplayın bakalım hangisi cok para yapmayın ya herkes biliyo ama işine gelmiyo.tabi istisnalar hariç.ama uyanıklar ben istisnayım zannetmesin. ;)

bişey yazmiyim diyorumda olmuyoki ya siz bu akvaryumlarınizdaki balıkları canlıları nerden alıyosunuz yada aldığınız HOBİCİLER nerden alıyo ya akvaryumcudan ya akvayumcudan başka ihtimal olmadığına göre o conchlar mersinde cıkmasaydı görürdüm sizi.saygılı olun işinize gelirse alırsınız gelmessede almassınız . eminim aramızda kendi işinde enteresan fiyatlar olanlarda vardır. hobici dostu neymiş birbirlerine 10 -15 kafa polip 40-50 tl ye satıyolar tabi alan az biliyo büyük ihtimal ama hobiciya sorun yok akvaryumcu aynı100 kafa polibe 100tl diyince cok para hesaplayın bakalım hangisi cok para yapmayın ya herkes biliyo ama işine gelmiyo.tabi istisnalar hariç.ama uyanıklar ben istisnayım zannetmesin. ;)
Erdinç bey ben sadece İbrahim beyin yaptığı işin hobicilerin çıkarına olmasının güzel bir şey olduğunu vurgulamak istedim. Bu konuyu uzatmaya gerek yok, herşey ortada zaten. :D :D:D

bende alışveriş yaptım İbrahim Bey den kargoda sorun yaşandı tekrar gönderdi sağolsun, ancak benim akvaryum 28-29 dereceleri buluyor ve malesef gönderdiği snail lar sanırım bu sebepten dolayı uzun yaşamıyor, ama ist da akvaryumculardan aldığım snail lar bu sıcaklığı tolere ediyorlar.

conchlar ise bildiğimiz conch süper :D

İYİDE BEN İBRAHİM BEYE BİŞEY DEMEDİMKİ YAZIMI İYİ OKUYUN .BAŞKA ŞEYLER YAZIYO ONA CEVAP VERİN İBRAHİM BEYLE İLGİLİ BİŞEY DEMEDİMKİ İSTERSE BEDAVA VERSİN

Yazan arkadaşlarda zaten akvaryumcuların çok fazla kar koyup sattığı konçlara laf etmiş. Bende sordum eminönünde 10tl dediler zamanında. Bu akvaryumcular ithalmi alıyorlar sanki konçuda bukadar fiyat farkı oluyor. Onlarda İbrahim bey gibi birilerinden alıp satıyorlar.

Yurt dışı sitelere bakarsanız orda konç genelde burdakilerden farklı türler figter konc 17 dolar civarında istiyorlar. Ama temizlikçi karides 20 dolar.

Bu nasıl oluyor anlamak zor ama bizde yurt dışına açılıp onları ucuz konçlarla tanıştırsakmı :D

Serbest piyasa kimse kimseye neden bukadara satıyorsun diyemez ama başka biyerde aynı malı daha ucuza görünce bak kazıklandık diyip Allaha havale ederiz.

Cenk beyin edirneye göndermiş oldugu 50 conc ve snailler ölümsüz olarak yerlerine eklenmiştir edirneyede geliyosa heryere ölümsüz gider diye düşünüyorum cenk bey tesekkurler görüşmek üzere :)

İYİDE BEN İBRAHİM BEYE BİŞEY DEMEDİMKİ YAZIMI İYİ OKUYUN .BAŞKA ŞEYLER YAZIYO ONA CEVAP VERİN İBRAHİM BEYLE İLGİLİ BİŞEY DEMEDİMKİ İSTERSE BEDAVA VERSİN
BEN YAZINIZI İYİ OKUDUM. SİZ ASIL NE ANLATMAK İSTİYORSANIZ ONU AÇIK AÇIK YAZIN. LAFINIZ BANA MI? AKVARYUMCULARA MI? BEN EMİNÖNÜNDE YAŞADIĞIM UFACIK BİR OLAYI AKVARİST DOSTLARIMLA PAYLAŞMAK İSTEDİM. ''ya siz bu akvaryumlarınizdaki balıkları canlıları nerden alıyosunuz'',''o conchlar mersinde cıkmasaydı görürdüm sizi..'',''saygılı olun işinize gelirse alırsınız gelmessede almassınız '',''ama uyanıklar ben istisnayım zannetmesin''. BU İFADELER, ÜSLUP YANLIŞ ÜSTAD. TAMAM TATLI SU-TUZLU SUDA TECRÜBEN ÇOK OLABİLİR, SAYGI DUYARIM AMA İNSANLARI ELEŞTİRİRKEN TARZINA BİRAZ DİKKAT ET. BÜTÜN AKVARİSTLERDEN VE ÖZELLİKLE İBRAHİM BEYİN BU SAYFASINI BU KONU İLE MEŞGUL ETTİĞİMDEN ÖZÜR DİLERİM. SAYGILAR.

siz dalga gecerken eminönüne selam gönderirken yannış olmuyo ya buda yannış değil. tam gerekeni yazsam atarlar siteden gerek yok.

Konu görüntüleyen kullanıcılar