Keşfet

Conch

Bende alamadım özel mesajıma cevap Cemalettin bey :(

tesekkur ederım. emin olun tankınız cok daha temiz olacaktır.

ö.m ile acıklamayı yaptım bılgınıze.

Sınırsız Sayıda Conch ve Astrea Snaıl Icın Lutfen Ozel Mesaj Yollayınız.

Saygılarımla

Çok teşekkürler, haberi merakla bekliyorum. Saygı ve selamlarımla :)

Gönderim Sadece Resif Bölgesi Web Sitesinden Yapıldığı İçin; Bu İlandan Sadece RESİF BÖLGESİ Üyeleri Yararlanmaktadır.

Saygıalrımla.

10 adet Conch ve 10 ad Astrea Snaıl için özel msj attım haberinizi bekliyorum...

İbrahim bey, ben de özel mesajıma cevap alabilirsem çok sevinirim.

Teşekkürler

Gönderimde mutabık kaldıgımız herkese bu aksam gonderım yapıyorum. bır oncekı gonderımde de gozden kacan unutulan (ayrıca özür diliyorum) gonderimlerde bugunki sevkiyatla ulastırılacaktır. bılgınıze.

(Canlıları aldıgınız zaman iyi veya kötü düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.)

İbrahim abi hangi kargoyla yolluyorsunuz acaba kargoları?Birde bana verdin takip nosunu yazıyorum (aras kargoya)bir şey cıkmıyor..

10 adet Conch ve 10 ad Astrea Snaıl bu akşam sorunsuz elime ulaştı ve tank a ekledim

yanlız söylemeden edemeyeceğim forumdan takip ettiğim kadarıyla herkese hediyeli fazla fazla gönderiyormuşsunuz benimkiler tam geldi alacak hanesine yazıyorum:) şaka bir yana ilginize teşekkürler...

saygılarımla

MAHMUT MEYDAN

10 adet Conch ve 10 ad Astrea Snaıl bu akşam sorunsuz elime ulaştı ve tank a ekledim yanlız söylemeden edemeyeceğim forumdan takip ettiğim kadarıyla herkese hediyeli fazla fazla gönderiyormuşsunuz benimkiler tam geldi alacak hanesine yazıyorum:) şaka bir yana ilginize teşekkürler...

saygılarımla

MAHMUT MEYDAN
:) ben tesekkur ederım işimiz bu ne mutlu boyle yorumlar okuyorum.

borc cogaldı desene mahmut abı senın canın saolsun :)

15 adet snail sparişi verdim, dün yola çıktı bugün akşam elime ulaştı kayıpsız. Snailler akvaryuma girer girmez camdaki yosunlara saldırdılar. Ben böyle bir paketleme görmedim :) Islak elyafın arasında az su ile hem kargoda patlama çatlama derdi yok hemde canlıların birbirleri ile teması yok. Harika bir fikir. Ellerin dert görmesin üstad. Hayırlı satışlar.

15 adet snail sparişi verdim, dün yola çıktı bugün akşam elime ulaştı kayıpsız. Snailler akvaryuma girer girmez camdaki yosunlara saldırdılar. Ben böyle bir paketleme görmedim :) Islak elyafın arasında az su ile hem kargoda patlama çatlama derdi yok hemde canlıların birbirleri ile teması yok. Harika bir fikir. Ellerin dert görmesin üstad. Hayırlı satışlar.
Teşekkür Ederim Hayırlı Uğurlu Olsun. Bu Arada İşten Kaytaran Olursa Hemen Gönder Kulağını Çekeyim. :)

Kaytaran şuan için yok ama zamanla tembel hareketler sergileyeni geri beslemeye tabi tutarız artık, olmadı falaka :)

Konu görüntüleyen kullanıcılar