Keşfet

Conch

ibrahim bey verdiginiz telefonu çok aradım ama bir türlü ulaşamadımbenim ismim ahmet ben yaklaşık bir buçuk senedir hobiye ara vermiştim ama yeniden döndüm ve iki üç arkadaşla beraber 4 akvaryum kurduk istanbulda yaşıyoruz ve buralarda hobiciler hariç herşey malzeme ve canlılar çok pahalı sizin gibi arkadaş ve abilerimiz sayesinde güzelleşiyor lafın kısası conch ve sineyıllerin buralardaki fiyatları uçuk oldugundan fazla bulunduramıyoruz sizde böyle bi fırsatı vermişken kaçırmak istemiyoruz ve yaklaşık 50 adet karışık istiyoruz telefonunuza ulaşamadıgım için tel bırakıyorum dönerseniz çok sevinirim çok teşekkürler 0533 732 84 10 hayırlı geceler

ibrahim bey verdiginiz telefonu çok aradım ama bir türlü ulaşamadımbenim ismim ahmet ben yaklaşık bir buçuk senedir hobiye ara vermiştim ama yeniden döndüm ve iki üç arkadaşla beraber 4 akvaryum kurduk istanbulda yaşıyoruz ve buralarda hobiciler hariç herşey malzeme ve canlılar çok pahalı sizin gibi arkadaş ve abilerimiz sayesinde güzelleşiyor lafın kısası conch ve sineyıllerin buralardaki fiyatları uçuk oldugundan fazla bulunduramıyoruz sizde böyle bi fırsatı vermişken kaçırmak istemiyoruz ve yaklaşık 50 adet karışık istiyoruz telefonunuza ulaşamadıgım için tel bırakıyorum dönerseniz çok sevinirim çok teşekkürler 0533 732 84 10 hayırlı geceler
:bana akvaryumcu 12.5 tl dedi

ben sadece 50 adet conc aldım arkadaşlar deli gibi dolaniyolar :) fırsati degerlendirin

Abi bana dönmedin kaç gün oldu bekliyorum rica etsem dönebilir misin? 544 395 5217

çok çok teşekkürler arkadaşlar herkeze tavsiye ediyorum bügün canlılarım geldi arkadaşlar conch lara inanamıyacaksınız sanki iki üç senelik resif akvaryumundan çıkmışlar kabukları çogunun pembe ve kırmızı alg lerle kaplı mütüşler ismail beye ve özellikle kardeşi cihan beye çok çok teşekkür herkeze güzel resifler

çok çok teşekkürler arkadaşlar herkeze tavsiye ediyorum bügün canlılarım geldi arkadaşlar conch lara inanamıyacaksınız sanki iki üç senelik resif akvaryumundan çıkmışlar kabukları çogunun pembe ve kırmızı alg lerle kaplı mütüşler ismail beye ve özellikle kardeşi cihan beye çok çok teşekkür herkeze güzel resifler
Ben Teşekkür Ederim Sizlerede İyi Resifler.

Macro alg bulma şansınız varmı? Yani yosun.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Peki, teşekkürler.

Sevgili Hobiciler,

Özel Sebeplerden Dolayı (KPSS) Bir Süreliğine Temizlik Ekibi Tedariğine Ara Veriyorum.

İyi Resifler

İbrahim Bey

Conch lar ve snailler elime ulaştı. Hediyesi için de çok teşekkürler. :) 3 günde camın üzerinde yosun diye bir şey kalmadı, ordu gibiler maşallah:))

Conchlar için teşekkür ederim.

Tanka ekledikten sonraki sabah 1 haftalık tatile çıktım. İçlerinden etçil tür varmış, mavi clove poliplerimin çoğu sizlere ömür :( ((

selamlar

sınav bitti :) satışa devam ise görüşebilir miyiz

Merhabalar.

Conch ve Astra Snail Stoklarımızda Mevcuttur.

Bilginize.

(MESAJ KUTUMDAKİ İLETİLERİ GÜNCEL TUTMAK İÇİN SIFIRLADIM TALEBİNİZ VARSA YENİLERSENİZ ÇOK DAHA İYİ OLUR.)

0532442 8771

admin@supermersin.com

Conchlar için teşekkür ederim.
Tanka ekledikten sonraki sabah 1 haftalık tatile çıktım. İçlerinden etçil tür varmış, mavi clove poliplerimin çoğu sizlere ömür :( ((
bu ne demek acaba,conchlar mercan polip yermi :huh:

fiyatlar aynımı conch:1 snail:2 liramı kampanya varmı :)

bu ne demek acaba,conchlar mercan polip yermi :huh:
kesınlıkle hayır bunu yapan bizim ihmalimizle araya karışan fırıldak etçil hermitin işidir. :) dikkatli olmak gerekiyor burdan gönderim yapmadan tek tek kontrol ediyorum ama gözden kaçmış muhakkak. sizlerinde akvaryumunuza atmadan önce kontrol etmenizda fayda var. fiyatlara gelince conch ve snaillerin fiyatları 1.50 liradır sabit fiyattır bilginize.

Konu görüntüleyen kullanıcılar