Keşfet

Conch

Cihan bey bana gönderdiğiniz astra snailler üredi akvaryumda en az 500 tane astra snail yavrusu var kayaların üzeri astra snail dolu:)

selam 10 counc ve 5 6 astra snail lazım bana.elinizde mevcutmu.

selam bana da 10 conch ve 5 6 astra snail lazım bana.elinizde mevcutmu.

lutfen taleplerinizi mail telefon yada özel mesaj yoluyla bildiriniz burada yazdıgınız sıparıs istemleri dikkate alınmayacaktır. bilginize. sıtkı bey allah analı babalı buyutsun :)

merhabalar baktım hediye dağıtıyosunuz 10 conch ve 3 astra ben isterim saygılar güzel gol ... saygılar .. mail ... esmer_67426@hotmail.com saygılar size ulaşmak istiyorum ...

Bende 8 conch 2 snail almak isterim saygılar

Bende 10 conch 5 snail almak isterim saygılar

ufkansenal@hotmail.com

lutfen sıparıslerınızı ozel mesaj olarak verınız.

Mükemmel bi hobici davranışı bu sizi yürekten kutluyorum . Özel mesaj , Mail ve Telefonlada size ulaştım yardımcı olursanız sevinirim :)

İbrahim Bey Selamlar,

Size özel mesaj gönderdim.

Saygılarımla

Murat

2 kez ö.m yazdım ama galiba bir sorun var cevap gelmedi bir türlü isteğimi 1 kez de yukarda belirttim lütfen cevap yazabilir misiniz.

Saygılar...

hem özel mesaj hemde mail attım. cevap dönerseniz sevinirim

cok cok ozur dıleyerek sunu belırtmek ıstıyorum.

talebınız 10 adetın altında ıse gercekten verılen emege degmedıgını dusunuyorum.

bu nedenle bazı ıletılerı cevapsız bırakıyorum. bunun sebebı toplama noktası olarak bır mekan aramamdı.

ama bulamadım. 1-2 adet canlı ıcın 10 tl kargo ucretı odemektense bulundugunuz muhıtten tedarık etmeyı deneyın.

buna ragmen olanak bulamıyorsanız yınede yollayayım fakat semt ortaklıgı kurulabılırse toplu gonderım yapayım paylasın dıye dusunuyorum.

sızce bunu nasıl cozebılırız? olmadı gonderırım artık ne yapalım kımse magdur olmasın. fıkırlerınızı beklıyorum

murat bey merhabalarpazartesı gunu gonderımınızı yapıyorum salı elınızde olur muhtemelen kargo takıp numarasını bıldırırım. saygılar.
İbrahim Bey Selamlar,

Henüz kargo elime ulaşmadı. Yol süresi uzarsa canlılar için sıkıntı olabilir.

Kargo numarasını verirseniz buradan takip edebilirim.

Saygılarımla

Murat

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dediiim ve yaklaşık 15 Dk sonra kargo kapıdan girdi :)

İbrahim bey konuştuğumuz adetlerin çok üstünde canlı göndermişsiniz beni mahçup ettiniz.

Hepsi canlı, kayıp 0, müthiş paketlemişsiniz... Ne diyeyim akvaryum camiasına faydalı olması açısından

tanıdığım bir elin parmağı kadar olan nadir insanlardan birisiniz.

Çok teşekkür ederim.

Saygılarımla

Murat

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bende 10 adet istemiştim geri dönüş yapmamıştınız, demekki bu yüzdenmiş. 15 adet yolarsanız sevinirim Cihan bey. Özelden banka bilgilerinizi bekliyorum. Selamlar.

İbrahim bey çok teşekkür ederim 0 kayıpla gönderdiğiniz canlılar elime ulaştı.

Tekrar teşekkürler

Korhan öztürk

bende aldım, güzel kargo

ö.m attım ama cevap gelmedi

Konu görüntüleyen kullanıcılar