G.S.İ
Yeni Üye
- Ad Soyad
- Eray TOSYALIOĞLU
Öncelikle 2 yıldır babamın kanser tedavisinden dolayı bıraktığım hobiye geri dönemeye karar verdim.Bu kararımda babamın birazdaha iyi oluşu eskiye göre önemli oldu.İki yıl süresinde 270lt soft ve 35 lt nano (nano kısa sürdü) deneyimlerim oldu.Birçok değerli arkadaş edindim ve sizleri de çok özledim.Bu gün yeni nanomu aldım burdan yavaş yavaş toplamaya başlıyoruz hayırlısıyla.
System Specs:
All ın one 50x45x50h ölçüleinde kendinden sumplı .İçinde backwash motoru var.Medya kutuları var.Ps yok.26 wat 2*2 blue /white actnic 3 adet led ayışığı .Yine içinde otomatik devreye giren 2 adet fan.
Elimdekiler:25kg mercan kayası, 2 adet timer .
Birkaç foto:
buda kendi yaptığım balıklar adlı toblom güzel sanatlar resim öğrencisiyim denizi çok seviyorum yeni nanomun üzerinde duruyor.
System Specs:
All ın one 50x45x50h ölçüleinde kendinden sumplı .İçinde backwash motoru var.Medya kutuları var.Ps yok.26 wat 2*2 blue /white actnic 3 adet led ayışığı .Yine içinde otomatik devreye giren 2 adet fan.
Elimdekiler:25kg mercan kayası, 2 adet timer .
Birkaç foto:
buda kendi yaptığım balıklar adlı toblom güzel sanatlar resim öğrencisiyim denizi çok seviyorum yeni nanomun üzerinde duruyor.