Keşfet

Hangi Tuzu Kullanıyorsunuz

Tercihim Aquarium systems reef crystel 'den yana  ;)

Tropic marine pro reef ve agua forest.ikisini kullanıyorum.agua forestti denemek için yeni aldım.gayet güzel bir tuz.tavsiye ederim.

reeflowers caledonia reef salt kullanıyorum.

Son alış verişimde reegflıwers aldım. Kh değerine takıldım, kova üstünde 11 dkh yazıyor. Yeni hazırladığım suyu coralshop ile 7,2 dkh, royal nature ile 7,1 dkh ölçtüm.

RED SEA CORAL PRO İLE AQUAFOREST PROBİOTIC beraber kullanıyorum gayet memnunum

RSC pro ve RC kullandım daha önce. Şimdi Kent marine aldım henüz kullanmadım. 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Reeflowers tuzları da dahil olursa oylarız :)

Yerli ürün bazı tuzları İyice araştırmadan almayın derim. Kent red see beni buzamana kadar yanıltmadı.
Paranın dışarı gitmesini istemem fakat kendini on numara sanan arkadaşlara denk geleceksiniz.

Caledonia ReeF Salt kullanıyorum ama listede yok

kent ve Caledonia ReeF Salt   kullanıyorum ikiside listede yok :)

Aquaforest probiotic reef salt   :thumbsup:

Sırasıyla aquaforest , red sea coral pro ve son olarak reeflowers caledonia reef salt kullanıyorum. Henüz 1-2 kez kullandığım için olumlu - olumsuz diyemeyeceğim. Kullandığım bu tuz anket listesinde mevcut değil.

tropic marine kullaniyorum ancak en son su degisimini 1 yil once yaptim :)   hala bir kova tuzum var sanirim bu hafta sonu uzun bir aradan sonra su degisimi yapacagim

tropic marine kullaniyorum ancak en son su degisimini 1 yil once yaptim :)   hala bir kova tuzum var sanirim bu hafta sonu uzun bir aradan sonra su degisimi yapacagim
1 yıl mı !!!!!! nasıl yani

1 yıl su değişimi yapmadığınız tankınızı çok merak ettim

su değerlerini nasıl koruyorsunuz?

deneyiminizden faydalanmak isterim ...

1 yıl mı !!!!!! nasıl yani1 yıl su değişimi yapmadığınız tankınızı çok merak ettim

su değerlerini nasıl koruyorsunuz?

deneyiminizden faydalanmak isterim ...
Hic mercan yok sadece balik ve yosun ama degerler normal cikti en son bugun yaptim olcumu hafta sonu su degistiricem ve temizliycem tanki [emoji1]

Sent my SM-G935P using Tapatalk

Kent marine kullanıyorum ama su değişimlerini yerli marka Crystal pro ile yapıyorum. Mercanlarım gayet sağlıklı. Hatta beyazlamış, ufalmış bi bta anemon crystal pro markasına geçtiğinden beri rengi kendine geldi büyüme gösterdi. Katkı olarak da aynı yerli markayı kullanıyorum. Anemonun düzelmesi katkıdan mı yoksa tuzdan kaynaklı mı bilemiyorum. Genel itibarıyla crystal pro markasından memnunum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Başından beri Aquaforest Reef Salt kullanıyorum. Gayet memnunum.

Konu görüntüleyen kullanıcılar