Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son alış verişimde reegflıwers aldım. Kh değerine takıldım, kova üstünde 11 dkh yazıyor. Yeni hazırladığım suyu coralshop ile 7,2 dkh, royal nature ile 7,1 dkh ölçtüm.
Yerli ürün bazı tuzları İyice araştırmadan almayın derim. Kent red see beni buzamana kadar yanıltmadı.
Paranın dışarı gitmesini istemem fakat kendini on numara sanan arkadaşlara denk geleceksiniz.
Sırasıyla aquaforest , red sea coral pro ve son olarak reeflowers caledonia reef salt kullanıyorum. Henüz 1-2 kez kullandığım için olumlu - olumsuz diyemeyeceğim. Kullandığım bu tuz anket listesinde mevcut değil.
tropic marine kullaniyorum ancak en son su degisimini 1 yil once yaptim hala bir kova tuzum var sanirim bu hafta sonu uzun bir aradan sonra su degisimi yapacagim
tropic marine kullaniyorum ancak en son su degisimini 1 yil once yaptim hala bir kova tuzum var sanirim bu hafta sonu uzun bir aradan sonra su degisimi yapacagim
Kent marine kullanıyorum ama su değişimlerini yerli marka Crystal pro ile yapıyorum. Mercanlarım gayet sağlıklı. Hatta beyazlamış, ufalmış bi bta anemon crystal pro markasına geçtiğinden beri rengi kendine geldi büyüme gösterdi. Katkı olarak da aynı yerli markayı kullanıyorum. Anemonun düzelmesi katkıdan mı yoksa tuzdan kaynaklı mı bilemiyorum. Genel itibarıyla crystal pro markasından memnunum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi